Kako ne verjameš v rast, če pa hkrati trdiš, da bodo vlekle voz tehnologije naprej in, da bodo preživele... To, da jih bo ogromno, ne samo nekaj propadlo, je pa dejstvo, ki mora biti vsakomur jasno. Pa jaz sploh nisem tako zelo prepričan, da bo BTC med preživelimi. Ok, med preživelimi morda bo, med najbolj uspešnimi pa dolgoročno najbrž ne.V rast vseh kriptovalut ne verjamem in mnoge bodo propadle, nekaj jih bo pa zagotovo vleklo voz tehnologije naprej in tega ni mogoče več ustaviti.
Trenutno se sicer odvija dobro organizirana "vojna" proti blockchain tehnologiji in predvsem proti vodilnemu bitcoinu, ki pa iz teh "bitk" postaja le vedno močnejši.
Ne se osredotočati samo na spremljanje tečajev, ki so pravzaprav manj pomembni indikatorji, ampak tudi na vse ostalo, kar se s tehnologijo dogaja.
Če smo preživeli izredno slabo leto 2014 (pa tudi naslednji dve leti 2015 in 2016 nista bili dosti boljši) bomo tudi tega
ups... spregledal "vseh".Pravi, da v rast VSEH kriptovalut ne verjame. Bodo pa ta boljše še vedno rasle, kakor je pri vseh nekripto zadevah v vsakdanjem življenju. Slabi odpadejo, ta boljši nadaljujejo.
Nekaj okrog strank..supportKaj pa je delala?
Hmm...zakaj pa bi moralo it gor? Zdaj so meseci, ko raja rabi fiat, ne kript
Za trejdanje itak moraš imeti odprt s.p ali kakšno drugo od oblik z registrirano dejavnostjo.Torej, bomo v primeru "malega" trejdanja morali vedno imeti "rezervo za davek", ker se gospa država ne more zjasniti, kdaj se naj bi plačalo in kdaj ne? Butale
Sicer jaz ne bom več trejdal, ker se mi niti ne da, niti ne obvladam scene, kar sem videl iz mojih bivših trejdov, kateri so skoraj vsi bili mimosun (samo enkrat sem naredil en dober trejd, ko sem profitiral 600€ v enem dnevu, sem pa na drugih popušil vse to, plus dodatno in če ne bi nič trejdal, bi bil sedaj v plusu.
https://cointelegraph.com/news/card...-bring-tens-of-trillions-of-dollars-to-crypto
Da bi se mu besede pozlatile
Moje mnenje je, da se trenutno kripto trgi krepko manipulirajo, da prebrisani igralci vstopajo na trg za mali denar. Ker trenutno še ni nobene pametne regulative za to področje si lahko privoščijo karkoli dokler še gre tako.Ko bo to res bo veselica.
Mislim, da o tem sploh ne more biti več dvoma. Z BTC že lahko kupuješ blago, plačuješ davke...jaz pa mislim da ne.