Krema za kraste, podplutbe...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Aja, pa brez čelade bi bil po vsej verjetnosti rastlinica ali pa hrana za črve.
crazy1.gif
Sem jo kar lepo zdelal.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Jebentiš Hanzi pa kaj še nisi bil zadost polomnjen v lajfu? Najprej moped zdaj kolo, daj umir se malo. Upam, da ne boli preveč. Sem mislila da celiš stare rane pa vidim zdej, da si na frišno neki staknu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
Sem imel očitno v mladosti več sreče in mogoče tudi več pameti.
Prejšnji teden ni bil moj teden. v pon mi je nekdo s stranske pripeljal, preval čez havbo, samo komolec podrgnjen,feltna pa v osmici. v torek menjam feltno, v četrtek se uležem v znanem ovinku, čisto zaradi svojega "zaupanja". Mi je še nekdo "rekel" da naj se umirim, res ne vem kaj bom naredil. Motor sem opustil, prešaltal na kolo (predvsem zaradi + lastnossti za mojo nogo) sedaj pa imam nekaj časa za razmišljat.
Čez en teden hočem videt rtg zapestja da vidim kaj sem naredil...gips mi je že itak ves počil v zgornjemdelu- v zapestju še drži...vendar je oteklina precej zginla in je roka precej svobodna,
se bojim da to ni ravno dobro- tipkam že s tremi prsit tudi na desni roki, samo jo je težko v luftu držat gips je težek

hematon okrog oči je po enem tednu praktično izginil, jutri zjutraj se pri dohtarju znebim po vsej verjentosti tudi flajštrov in mrežic...

Nazadnje urejeno: