Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Če te v rit sunejo in se nehajo redni prilivi, te bo banka pozvala, da preostanek kredita poplačaš takoj... Tako, da ti to ne bo ravno zadnja briga..
Na podlagi česa?
(Ob predpostavki, da so obroki redno plačani).
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Če te v rit sunejo in se nehajo redni prilivi, te bo banka pozvala, da preostanek kredita poplačaš takoj... Tako, da ti to ne bo ravno zadnja briga..
O tem 15 minutnem sem tudi jaz prej enkrat govoril. Za adm. prepoved se lahko tudi sam dogovoriš v podjetju, ni treba to početi pred najetjem kredita.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Že dolgo nisem bil na banki... Ampak ko sem nazadnje rabil majhen kredit, so imeli nek "hitri" kredit. V enih 15-ih minutah je bilo opravljeno, plačilo obrokov pa neposredno z računa, ne pa preko podjetja. Čim moraš do podjetja, že zapraviš precej časa.
Citat:
Uporabnik X3m pravi:
You name it ... kera hočeš. Seveda ne vse enako, je pa blizu.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik X3m pravi:
You name it ... kera hočeš. Seveda ne vse enako, je pa blizu.
glih prejšnji teden sem si uredil limit, 2k, odobritev 20 €, sparkasse
Citat:
Uporabnik X3m pravi:
Saj to je to, ko limit postane "stil življenja". Pri kreditu pač MORAŠ vrnit, pri limitu bolje, da čimdaaaaalj ne (za banko, seveda)
Pa še tole: vidim, da ima LON (z zaračunavanjem odobritve limita) to zelooo dobro rešeno ... v svojo korist. In ne govorim na pamet, sem znesek videl na kolegičinem izpisku ....
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
O ja pa ti ga.sem vletel noter: dober dan, prisel bi k vam, na nlb mam 2.2k limita, mi date isto? Kajn problem, hinzicensem pa.jaz drugace en tistih bedakov ki sem nasedel na.to foro in jo ze ene 3 leta drago placujem. Ta mesec grem po kredo da.zaprem limit, ker mam dovolj tega "lajfstajla"
Očitno si srečen, da zaslužiš več, kot trenutno porabiš. A vsak dan je vedno več ljudi, kateri nimajo te sreče.Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Daj ne bodi prevec pameten, ker ti ne pase. Vsaj jaz imam za slovenca precej nenavadno in redko visino kredita -> 0€
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Zato sam še vedno trdim, da je za manjše zneske limit ugodnejši kot kredit.