Kranjski pajek

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jaz sem eno zadevo tako uspešno in hitro rešil
zmaga.gif
takoj naslednji dan so dobili listke

dvignilo mi je dekl, ko sem videl invalida na vozičku ki se je prebijal mimo po travi
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Bolje preberi, nikjer ne piše, da mora biti redar strokoven ali da mora strokovno oceniti. Dovolj je že, da subjektivno ugotovi.
wink-1.gif

narobe in zapomni si za v bodoče
inšpektorji, redarji, referenti..
so STROKOVNO SAMOSTOJNI in v njihovo delo se ne sme vtikat nihče, tudi njihov šef ne. so strokovno samostojni in delajo pravilno. PIKA

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
redarji..... saj težko kaj pametnega povedat čez dripce z osnovno šolo, ki so na 2 mesečnem tečaju dobili uniformo s katero lahko terorizirajo celo mesto
bonk.gif
Ne samo celo mesto. Prakticno celo Gorenjsko... razen Radovljice, Bleda in visje, kjer imajo svoje redarje.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Na sliki ne vidim redarja, ampak voznika pajka. Redar obvesti pajkarja in ******, pajkar je potem dolžan naročeno vozilo odstraniti kakor ve in zna, ker se mi zdi da je privat in dela čez koncesijo.

Redarjem je precej greben zrasel zadnje čase, če jim še radarje potalajo bomo globoko v peezdi.

Sliko pa poslat na

Žurnal

MO Kranj "Kr' povej"

Tu kar koli napišeš ni nobenega učinka, enako kot če nebi nič napisal.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Čakati sem moral okoli 10 minut, kar ni malo če se ti mudi.
Ne poznam te ceste in dovoza me pa zanima kako bi odreagirali če bi po tej cesti prpelu rešilc na nujni vožnji
confused-1.gif

Pa še to me zanima, a bi si upal odpelat kako črno 7co al pa A8
cry12bpy.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
To je dovoz na zarampiran parking, ZD je čez cesto. Že x let sanjajo o parkirni hiši, podhodu, drugič nadhodu in ne vem še čem, pa jim še laboratorija ne uspe podreti. Keč je v ogromnih podzemnih rezervoarjih mazuta, ki bi jih moral investitor pravilno odstraniti, kar pa nikomur ne diši...ali pa je kar drugega morda. Kranj rulz.

Kakih 300m stran je na Dražgoški garažna hiša, vendar obupno označena, slabo dostopna in večini neznana
frown-1.gif