Citat:
Uporabnik jello pravi:
So pač bolj sposobni. Štepajo otroke, namesto jamrajo po alterju. Ne vem kaj vas zadržuje da ne delate enako, oziroma bolje in več (otrok)? Aja, shit, babo je treba imet. Pa od mamice se je treba odklopit. Pa težko je za 6 otrok skrbet če še sam zase ne moreš.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Naštimaj si še sam enako mentaliteto, namesto da tukaj jamraš. Kaj te zadržuje da greš v nemčijo za gastarbajterja, naštepaš tam 10 mulcev in vlečeš socialo? lako čemo. Ups, shit, za rit iz svoje otroške sobe dvignit je treba bit že sposoben.
Koliko je kdo mentalno razvit in komu so otroci potrošna roba, je pa za eno drugo temo. Slovenski 35 letnik na mamini zizi, ki jamra na alterju v svoji otroški sobi v primerjavi z albancem, ki pri enaki starosti preskrbuje 10 članov.....ja slovenec je v tem primeru res presežek, vrhunec, končni rezultat civilizacije,....albanec pa slepo črevo,...hočem rečt ravno obratno....mislim...ne da se mi. Tolažite se dalje da ste boljši, samo ne jamrat da so oni krivi.
Misliš rečt jih preživlja iz davki, ki jih poberejo samskemu in zaposlenemu slovencu?Citat:
Uporabnik jello pravi:
Slovenski 35 letnik na mamini zizi, ki jamra na alterju v svoji otroški sobi v primerjavi z albancem, ki pri enaki starosti preskrbuje 10 članov.....ja slovenec je v tem primeru res presežek, vrhunec, končni rezultat civilizacije,....albanec pa slepo črevo,...hočem rečt ravno obratno....mislim...ne da se mi. Tolažite se dalje da ste boljši, samo ne jamrat da so oni krivi.
Prepoved zavijanja levo za Hrastje nebi smelo imet vpliva na gnečo v kilomertru za tem odcepom.Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Sicer je OFF, ampak malo se navezuje na naslov temePa da se nehate prcat...
Je kdo opazil, da se na poti iz Šenčurja v Kranj v prometni špici nekoliko hitreje pride, sedaj ko so prepovedali zavijanje levo za Hrastje?
Ali se mi samo zdi...?