Kranj - gradnja Leclerca?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Strabag je lastnik. Da res je, zahteva visoko najemnino...
KSZ... ne vem kaj kranjčani tako navijajo za Leclerc... Saj imajo preveč trgovskih centrov...

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Koneckoncev se mi zdi ravno zaradi obilico trgovskih centrov kar ok ideja za en Leclerk drive tam + kak TechnoMark, MarsMedia ali kaj podobnega kar se ni ze za vsakem vogalo v Sloveniji
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Trgovski centri se odpirajo tam, kjer se pričakuje (in je po vsaj kakšni analizi) dovolj visoko kupno moč. To pa pomeni, da izmed šetajoče množice po centrih vsaj polovica tudi kaj več zapravi ne pa samo pase zijala... Kranj pa je po kupni moči bolj tako tako, vsaj glede na videno (pa sem pogosto tam, kjer gravitiram na ta konec in mi je enostavneje iti v Kranj kot Ljubljano)... Zaledja tudi nima močnega, hribovci se dlje kot do Škofje Loke niso pripravljeni voziti in zabijati čas po nakupovalnih centrih dnevno ali ob vikendih... Tudi preverjeno. Kar je od Tržiča naprej pa po moje že raje na Jesenice ali Avstrijo skočijo po nakupih...
Kranj ima tako nehvaležno lego, zato ni pretirano zanimiv...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Jaz bi šel sicer čez mejo (kar sem napisal) ti pa kakor ti je ljubo... Iz Bleda def ne bo šel v Ljubljano ali Kranj.

jello

Guru
22. sep 2008
10.130
3.875
113
Če hočeš iz Bleda moraš pred tem v Bled. Kako se pride v Bled pa bo kakšen Blejčan (ne Blejec) znal povedat.
cheer.gif

Če že, se gre na Jesenice v bolnišnico, sicer pa se tja ne hodi. Vsaj nalašč ne.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Iz Trzica se gre kar lepo v Trzic po vsakdanjih nakupih. Imamo vse tukaj.
tongue-1.gif
Sicer pa Kranj ali Celovec. Odvisno kaj se rabi. Hrane se sigurno ne splaca kupovati v AT.

jello

Guru
22. sep 2008
10.130
3.875
113
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Če že, se gre na Jesenice v bolnišnico, sicer pa se tja ne hodi. Vsaj nalašč ne.
hysterical-1.gif

No, gre se na hokej. To je pa tud vse, kar isces v tistem koncu
tongue-1.gif

Ja. Samo preden štartaš od doma daš koledar za 20 let nazaj. Pol pa do Kranja z busom in na Jesenice z vlakom. Da gor grede še kakšno ujameš. Okol kepe.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
hysterical-1.gif

No, gre se na hokej. To je pa tud vse, kar isces v tistem koncu
tongue-1.gif

Ja. Samo preden štartaš od doma daš koledar za 20 let nazaj. Pol pa do Kranja z busom in na Jesenice z vlakom. Da gor grede še kakšno ujameš. Okol kepe.

20 let nazaj mi ne bi blo treba do Kranja, ampak bi startu iz tam
evil.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Verjetno... Če bi bil Kranj tak nakupovalni potencial potem ne bi bila najemnina cokla... Tako pa je očitno previsoka glede na potencialno kupno moč in posledično računico najemnikov...
Baumaxx je šel pa ven ker ga je lastnik zafural.

jello

Guru
22. sep 2008
10.130
3.875
113
Tam trgovine ne potrebuje nihče. Vzpostavit prejšnje stanje (njiva) in tistega ki je podpisal gradbeno oziroma prostorski načrt obesit za jajca. Do takrat pa pač naselt begunce. Če že nekje morajo biti naj bodo pač tukaj.

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Že od večih sem slišal da je najemnina taka tam gor kot da bi bli sredi največjega nakupovalnega središča. V supernovi v kranju je recimo za 50% nižja.
Obi informacije ki je hotel najeti prostore tu v Šenčurju in bi za kvadratni meter mogli plačat 50% več kot dol.... Tko da, to ni realno. Moraš dat eno normlano ceno, primerljivo drugim trgovskim conam pa reklamo narest za lokacijo in potem vidiš kakšna je realna slika.

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...a so jesenice res tolk v k-urcu?
confused-1.gif
Niso. Sigurno so manj v kurtzu kot Tržič.
evil.gif

Samo res ne vem zakaj bi Tržičani hodili po nakupih na Jesenice. Kranj je bližje, pa še več trgovin na kupu. Še Jeseničani gredo v Kranj po nakupih, če je Koren zaprt, pa je škoda dat za tunel.
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ok, kaj lahko delaš na Jesenicah, razen da psoedaš v cafe teater ali kako je ime (pozabil?), pa težiš lepih južnjakinjam???

Sem pa videl, da so ene hiše v tem kraju tako zelo v hrib, da so dovozi do njih speljani po nekakšnih mostičkih???