Kranj - gradnja Leclerca?

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Župan Občine Šenčur Ciril KOZJEK je člane Občinskega sveta na včerajšnji seji seznanil s situacijo glede nameravane namestitve migrantov v bivšem objektu Baumax, katerega lastnik je podjetje Strabag.Svetniki so podprli župana, ki je še povedal, da tudi policija ocenjuje, da lokacija z varnostnega vidika ni primerna.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
prometni zamašek ni zaradi dvopasovnice ampak zaradi premajhnega krožnega križišča v Kranju. Če bi bil večji, bi bil promet veliko bolj pretočen.
ali pa zaradi naslednjih semaforjev ali pa dvopasovnice skozi kranj.
kot ste ugotovili, štiripasovnica nič ne reši.
Rondoju pa bi definitivno lahko dodali pasove za desno zavijanje, to bi ze marsikaj rešilo.

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
Zgleda, da bomo v Škofji Loki dobili novo trgovino na Grencu. TOLE . Jaz sem pa mislu, da bomo dobil kakšnega Millerja, al pa kakšno tehnično trgovino.
frown-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
čeprav v T€di-ju se celo kakšna uporabna stvar najde, mi vsaj ni treba naročat iz Kitajske in čakat ko budala.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tam ni bil Mediamarkt, pač pa Techno ... pa še nekaj.

Mogoče je pa to isto, tega pa ne vem?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.443
424
83
Pomojem je bil del skupine, imena se točno ne spomnim, ampak logotip je bil praktično enak Mediamarktovemu.

Yebiga, pri nas na žalost očitno ni prostora za več velikih playerjev. BB še ostaja, ostale jemlje vrag. Marže so padle, tržišče majhno in posledično drago, na drugi strani konkurenca spletnih trgovin in "originalnih mediamarktov" čez mejo, ki so del enega najbolj konkurenčnih evropskih elektronskih tržišč.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Drive In naj bi prišel v Kranj, vsaj pred 14 dnevi, ko sem jim pisal so pritrdili:
Citat:
prejeli smo vaše vprašanje v zvezi z odprtjem poslovalnice E.LeclercDrive v Kranju in za izkazano zanimanje se vam najlepše zahvaljujemo.
Ker opažamo velik interes za našo trgovino, ki je sinonim za ekskluzivno ponudbo, visoko kakovost in najnižje cene, v bodoče tudi sami želimo razširiti mrežo trgovskih centrov in spletnih trgovin E. LeclercDrive na širše slovensko območje.
V načrtu širjenja trgovinske mreže E.Leclerc v Sloveniji je tudi otvoritev nove poslovalnice Drive v Kranju, vse dodatne informacije pa bodo strankam pravočasno na voljo na naši spletni strani www.e-leclerc.si.
Vljudno vabljeni k obisku naših trgovin v Ljubljani in Mariboru!
Lep pozdrav.S spoštovanjem,

Nazadnje urejeno:

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Drive In naj bi prišel v Kranj, vsaj pred 14 dnevi, ko sem jim pisal so pritrdili:
Citat:
prejeli smo vaše vprašanje v zvezi z odprtjem poslovalnice E.LeclercDrive v Kranju in za izkazano zanimanje se vam najlepše zahvaljujemo.
Ker opažamo velik interes za našo trgovino, ki je sinonim za ekskluzivno ponudbo, visoko kakovost in najnižje cene, v bodoče tudi sami želimo razširiti mrežo trgovskih centrov in spletnih trgovin E. LeclercDrive na širše slovensko območje.
V načrtu širjenja trgovinske mreže E.Leclerc v Sloveniji je tudi otvoritev nove poslovalnice Drive v Kranju, vse dodatne informacije pa bodo strankam pravočasno na voljo na naši spletni strani www.e-leclerc.si.
Vljudno vabljeni k obisku naših trgovin v Ljubljani in Mariboru!
Lep pozdrav.S spoštovanjem,

Super
smile-1.gif

Ko ze lih razmisljamo o Tehnomarketu in Mediamarketu a ne bi blo super da bi Leclerk odpru vsaj drive in v Baumxau in zravn bi bil se tehnomarket/Mediamarket?
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
samo izbira e-leclerc drive in kranj bo pa kakšna? seveda brez tekstila in obutve ipd sranja?

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
samo izbira e-leclerc drive in kranj bo pa kakšna? seveda brez tekstila in obutve ipd sranja?

Naceloma je vse razen uber tehnike ni? Raznih Laptopov, racunalnikov pa zmrzovalnikov ipd...

jello

Guru
22. sep 2008
10.130
3.875
113
Ja ful fajn če bi mel že kar vsak kekec, ki prodaja šraufe kar svojo halo. Po možnosti sredi njive in 1.000 parkingov okoli. Če bi se slučajno zgodilo da se jih najde tistoč, ki naenkrat rabijo šrauf. Ali pač samo firbcajo ker je v soboto popoldne dež.

V resnici bi blo super če bi ene 100 štacun v kranju in bližnji okolici zaprli in podrli. Ker so same sebi namen. In bebcem v kratek čas.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
thanks

pac_man, pomoje bo kar dobro, ker sem s cenami kar zadovoljen pri nekaterih izdelkih, ne vseh seveda....preudarno.