za mercator jaz tudi ne morem nič reči, grem parkrat na leto tja. Sem bila pa v supernovi kak dan nazaj (tako po 2 letih) in lahko rečem samo, da tako logične štacune pa še nikjer nisem videla. Meni je zmeri velik stres oziroma sem velik godrnjavec, ko moram iti v kako enormno trgovino prvič ali grem tja zelo poredko. nič ne najdem, samo letam gor pa dol. Potem ima še vsak malo drugače napise, če že, pa logiko kaj kam spada. Gre čokolino med kosmiče ali otroško hrano. Gredo žitne ploščice med kosmiče, čokolade ali diabetično hrano... No v supernovi sem s prve najdla vse. Je pa moja trgovina drugače spar v qulandiji. Dobim vse, pa neki penzion variante koristim, dm je zraven, pa najbližje mi je. Druga moja omiljena je hofer, grem pa odkar sem v KR redko tja, ker mi je daleč, pa spotoma v sparu vse nabavim. Čeprav na forumu velja, da je to štacuna za reveže, si pač ne morem pomagati, da ne bi mislila, da je kvaliteta vsaj tistih izdelokov, ki jih jaz tam kupim ponavadi boljša. Zdaj sem hepi hepi v stilu tiste sekte, ker mi ga bodo odprli zraven kuliča. No, v tušu sem pa res še bolj poredko kot v merkatorju, sem pa v planetu tuš bistveno večkrat zaradi momaxa. Za kako malenkost je nobrainer - ne boš v ikeo rinil...