Kranj - gradnja Leclerca?

roblek007

Pripravnik
19. apr 2009
228
3
18
Problem v Šk. Loki je v najemnini. Lastnik stavbe je banka Hypo, ki naj bi povišala najemnino. Samo poslovanje je baje ker OK. No sej te dve sta malo tudi povezani (dobro poslovanje in višina najemnine).

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Za Mercator pa tega res ne mores rect.. Laufa, pa se kako. Ze samo ko slisim, kaksni so dnevni izkupicki v supernovi, razmisljam kaksni so sele v Primskovem. Medtem ko Tus res bolj sameva.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Za Mercator pa tega res ne mores rect.. Laufa, pa se kako. Ze samo ko slisim, kaksni so dnevni izkupicki v supernovi, razmisljam kaksni so sele v Primskovem. Medtem ko Tus res bolj sameva.

Noja... jaz sem sicer resda bolj redko tam... ampak takrat, ko sem, ni neke strasne guzve ... Edini Mercator, za katerega vem, da je vcasih celo guzva je tisti taveliki v Siski ...
smile-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.843
6.506
113
za mercator jaz tudi ne morem nič reči, grem parkrat na leto tja. Sem bila pa v supernovi kak dan nazaj (tako po 2 letih) in lahko rečem samo, da tako logične štacune pa še nikjer nisem videla. Meni je zmeri velik stres oziroma sem velik godrnjavec, ko moram iti v kako enormno trgovino prvič ali grem tja zelo poredko. nič ne najdem, samo letam gor pa dol. Potem ima še vsak malo drugače napise, če že, pa logiko kaj kam spada. Gre čokolino med kosmiče ali otroško hrano. Gredo žitne ploščice med kosmiče, čokolade ali diabetično hrano... No v supernovi sem s prve najdla vse. Je pa moja trgovina drugače spar v qulandiji. Dobim vse, pa neki penzion variante koristim, dm je zraven, pa najbližje mi je. Druga moja omiljena je hofer, grem pa odkar sem v KR redko tja, ker mi je daleč, pa spotoma v sparu vse nabavim. Čeprav na forumu velja, da je to štacuna za reveže, si pač ne morem pomagati, da ne bi mislila, da je kvaliteta vsaj tistih izdelokov, ki jih jaz tam kupim ponavadi boljša. Zdaj sem hepi hepi v stilu tiste sekte, ker mi ga bodo odprli zraven kuliča. No, v tušu sem pa res še bolj poredko kot v merkatorju, sem pa v planetu tuš bistveno večkrat zaradi momaxa. Za kako malenkost je nobrainer - ne boš v ikeo rinil...

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Saj pravim.. glede na stevilke...
smile-1.gif
Me pa zanima, kaksne so v Qlandii. Vcasih sem vedno hodil tja, v Mercator skoraj nikoli, razen ce je imela moja kaksne bone za koristit. Sedaj pa vecinoma hodim v trgovini za reveze (Hofer in Lidl), v Spar grem pa pri nas ravno 1x na leto, ker mi ze razpored polic ne odgovarja..

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Sedaj pa vecinoma hodim v trgovini za reveze (Hofer in Lidl), v Spar grem pa pri nas ravno 1x na leto, ker mi ze razpored polic ne odgovarja..

Če sta Hofer in Lidl trgovini za reveže, kere trgovine so pa za bogate in normalne ljudi?

roblek007

Pripravnik
19. apr 2009
228
3
18
V sk loki je tako da zeli banka vse izseliti, tus, mercur, pitarelo in prodati Leclerku celo stavbo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Kaj hudiča bo Leclerc delal v ŠK. Loki? Za 10.000 kupcev graditi nekaj?

janb

Pripravnik
12. maj 2011
49
0
6
Tudi jaz sem slišal nekaj neuradno, da naj bi prišel Leclerc na Grenc, kjer so sedaj Pitarelo, Mercur in Tuš. Kar pa niti ni slabo. Lokacija je zelo vredu.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Jaz pa dvomim da bo uspešen na Grencu... TC na Grencu v glavnem sameva v soboto po 13, 14 uri, ob nedeljah je zaprt. Tistih par taspodnjih, s Trate ne bodo naredili profita v nedeljo. Hribovci hodijo v dolino 2x na teden (če) in to dopoldne, da ujamejo urade... pa še to se poredko pripeljejo do Grenca, opravijo v mestu vse.
S Kranja do Grenca se vleče, vseskozi je 50 in radarji, tako da za tistih 10, 15 km porabiš kar precej časa... V Medvodah še Spar ni začel graditi, Mercator je bolj kot ne prazen, tudi v Hoferju ni neke silne gužve... In bodo hodili na Grenc? C'mon, večina opravi nakupe spotoma v Ljubljani ali Kranju...
Taka trgovina (LeClerck) bo uspeval samo na lokaciji, ki bo zelo enostavno dosegljiva (nekje ob AC ali zelo blizu z neposrednim izvozom), ne pa bogu izza nogu, kot je Grenc...

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Lokacija Leclerca uspeh je samo Šenčur Baumax , Loka ni primerna glede na kupno moč rovtarjev

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Jaz pa dvomim da bo uspešen na Grencu... TC na Grencu v glavnem sameva v soboto po 13, 14 uri, ob nedeljah je zaprt. Tistih par taspodnjih, s Trate ne bodo naredili profita v nedeljo. Hribovci hodijo v dolino 2x na teden (če) in to dopoldne, da ujamejo urade... pa še to se poredko pripeljejo do Grenca, opravijo v mestu vse.
S Kranja do Grenca se vleče, vseskozi je 50 in radarji, tako da za tistih 10, 15 km porabiš kar precej časa... V Medvodah še Spar ni začel graditi, Mercator je bolj kot ne prazen, tudi v Hoferju ni neke silne gužve... In bodo hodili na Grenc? C'mon, večina opravi nakupe spotoma v Ljubljani ali Kranju...
Taka trgovina (LeClerck) bo uspeval samo na lokaciji, ki bo zelo enostavno dosegljiva (nekje ob AC ali zelo blizu z neposrednim izvozom), ne pa bogu izza nogu, kot je Grenc...

Ti si malo pomešal. V TC Grencu je ob nedeljah zaprt samo Q center ostalo je pa odprto. Sploh Tuš pa Mercur mata ob nedeljah največ folka. Drgač pa zelo malo verjeto, da bi bil Leclerc tam. Kje bo pa potem Mercur v Škofji Loki? Če bi pa res prišel Leclerc v Šk. Loko bi pa potem lahko vse trgovine naokoli zaprli, ker bi potem vsi ··rovtarji·· pa ··t'spodni·· hodil v Leclerca.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Še ne tako dolgo nazaj je bil Tuš&Merkur&Pittarello odprt ob sobotah do 17ih in nedelja kjuzo.
Za spodnje ne vem, rovtarje pa ti močno podcenjuješ... Da bodo ob nedeljah hodili v Leklerka. Rovtarji ob nedeljah če že hodijo na izlete, pa ne v trgovske centre.

Pa dosti off.