Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kje je cenejši Gorenjev artikel, pri nas ali v tujini?
Zakaj zdaj tujino sem mešaš? A tja pa ne rabiš bencina? Aja, ker ti je zmanjkalo argumentov? Šment, ne?
>Za Nutello smo že ugotovili, da prodaja tisto, ki je namenjena za Poljski trg in ne Slovenski.
Ne nismo. Poljsko ima Spar. Leclerc ima francosko IN poljsko. (in tudi če bi imela le poljsko, kaj potem? enako imajo tudi drugi, le ponavadi dražje. A bi potem še začel trditi, da obstaja dvoje vrst poljskih Nutel?)
> Do kdaj moraš porabit denar, ki ga imaš na Leclerc kartici, ker se ti drugače briše?
> Če kupuješ samo akcijske izdelke tega denarja ne moreš porabit, ker se ti vedno znova vrača nazaj, torej se ti izbriše iz kartice.
Ne vem, verjetno eno leto. Ti veš? Glede na to da si tam delal?
Če bi izbrisali, pa bi za te izdelke še vedno plačal akcijsko ceno, ki je še vedno nižja kot pri drugih.
> In sedaj smo tam, če hočeš porabit denar iz kartice moraš vzeti artikel, ki ni v akciji in kakšna je pa kaj razlika v cenah izdelkov, ki niso v akciji v primerjavi z drugo trgovino?
Še ena laž. Če kupiš akcijski izdelek za 10 EUR, porabiš tam 8 EUR s kartice, vrne pa se 2 EUR na kartico, torej si 6 porabil, čeprav je izdelek v akciji.
Da pa so neakcijske cene tudi nižje od konkurence sem že zgoraj dal več primerov (čakajoč še vedno na tvoj en sam protiprimer).
> S teboj in tvojimi nakupovalnimi navadami se več ne mislim ukvarjat, ker od tvojih 1454 postov si napisal 54 postov, ki so imeli rep in glavo, ostali pa so ali podjebavanje drugih uporabnikov ali pisanje nečesa kar nima ne repa ne glave in zraven misliš, da si najbolj pameten.
Oh, popolnoma zmanjkalo argumentov (oziroma jih nikoli ni bilo) in si prešel na žalitev sogovornika? Žalostno.
Z mojimi navadami pa te noben ni prosil, da se ukvarjaš. Sem le omenil, da pišeš laži, katere še zdaj nisi obrazložil (in ji niti ne boš, ker laž pač ne moreš v resnico spremeniti).
> Bom pa shranil vse kataloge in ti ob priliki posredujem informacije in upam, da te bo do takrat že srečala pamet in boš spoznal, da trgovina ne dela v tvojo korist ampak samo v svojo.
Kaj a tak kot vse druge? Ne me basat. Zdaj pa si me!
PS: Torej še vedno čakamo da se te laži v resnico spremenijo, kot voda v vino:
- "Ogromno stvari ime Leclerc dražje kot pa drugje."
samo vam ne morem niti enega imenovati. Niti približno.
- "Sem delal v Leclercu in so pred katalogom cene dvignili in potem si dobil na ta izdelek popust in denar na kartico.
Torej primer: šampon je bil v redni prodaji 2€, za katalog se je cena dvignila na 2.20€, potem si šampon kupil in dobil 20 centov na kartico in kaj si sedaj profitiral?"
imamo zgoraj primere, ki to na laž postavijo. Takih, ki bi to potrdile, pa ne.
- "Nategnili so te po celi dolžini, da boš še enkrat prišel k njim, plačal si pa isto ceno kot je bila pred popusti."
nestrpno čakamo, da se ta trditev s čim podpre
- "vem zakaj se ne splača kupovat večine stvari ki je v akciji."
ja potem pa še nam povej. Hvala!
- "Ko boš šel kupit nekaj iz kataloga boš zraven še sigurno kupil nekaj drugega in če boš ta nakup primerjal z nakupom iz druge trgovine boš videl, da si plačal dražje."
lahko primer? en sam?
- "Zakaj je pri INFO šalterju vedno polno, tam se namreč tudi sprejemajo reklamacije?" Ti povej, tu nas je več reklo, da še ni videlo gužve.
- "Če ti vsakodnevno lažeš " spet ena trditev (ok, namig, premeten si, premeten) brez dokaza