Kranj - gradnja Leclerca?

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Da si nauš kej naredu. Ko mi bodo Leclerca postavili v becirk, kjer imam šoping ruto, se bom pa tam napajal. Dokler pa je to v kontra smer in še enkrat dlje pa ni šans, da bi redno tja hodil.
Saj te noben ne sili. Resno, o čem sploh pišeš?

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kje je cenejši Gorenjev artikel, pri nas ali v tujini?
Zakaj zdaj tujino sem mešaš? A tja pa ne rabiš bencina? Aja, ker ti je zmanjkalo argumentov? Šment, ne?

>Za Nutello smo že ugotovili, da prodaja tisto, ki je namenjena za Poljski trg in ne Slovenski.
Ne nismo. Poljsko ima Spar. Leclerc ima francosko IN poljsko. (in tudi če bi imela le poljsko, kaj potem? enako imajo tudi drugi, le ponavadi dražje. A bi potem še začel trditi, da obstaja dvoje vrst poljskih Nutel?)

> Do kdaj moraš porabit denar, ki ga imaš na Leclerc kartici, ker se ti drugače briše?
> Če kupuješ samo akcijske izdelke tega denarja ne moreš porabit, ker se ti vedno znova vrača nazaj, torej se ti izbriše iz kartice.
Ne vem, verjetno eno leto. Ti veš? Glede na to da si tam delal?
Če bi izbrisali, pa bi za te izdelke še vedno plačal akcijsko ceno, ki je še vedno nižja kot pri drugih.

> In sedaj smo tam, če hočeš porabit denar iz kartice moraš vzeti artikel, ki ni v akciji in kakšna je pa kaj razlika v cenah izdelkov, ki niso v akciji v primerjavi z drugo trgovino?

Še ena laž. Če kupiš akcijski izdelek za 10 EUR, porabiš tam 8 EUR s kartice, vrne pa se 2 EUR na kartico, torej si 6 porabil, čeprav je izdelek v akciji.
Da pa so neakcijske cene tudi nižje od konkurence sem že zgoraj dal več primerov (čakajoč še vedno na tvoj en sam protiprimer).

> S teboj in tvojimi nakupovalnimi navadami se več ne mislim ukvarjat, ker od tvojih 1454 postov si napisal 54 postov, ki so imeli rep in glavo, ostali pa so ali podjebavanje drugih uporabnikov ali pisanje nečesa kar nima ne repa ne glave in zraven misliš, da si najbolj pameten.

Oh, popolnoma zmanjkalo argumentov (oziroma jih nikoli ni bilo) in si prešel na žalitev sogovornika? Žalostno.

Z mojimi navadami pa te noben ni prosil, da se ukvarjaš. Sem le omenil, da pišeš laži, katere še zdaj nisi obrazložil (in ji niti ne boš, ker laž pač ne moreš v resnico spremeniti).

> Bom pa shranil vse kataloge in ti ob priliki posredujem informacije in upam, da te bo do takrat že srečala pamet in boš spoznal, da trgovina ne dela v tvojo korist ampak samo v svojo.

Kaj a tak kot vse druge? Ne me basat. Zdaj pa si me!
rolleyes-1.gif

PS: Torej še vedno čakamo da se te laži v resnico spremenijo, kot voda v vino:
- "Ogromno stvari ime Leclerc dražje kot pa drugje." samo vam ne morem niti enega imenovati. Niti približno.
- "Sem delal v Leclercu in so pred katalogom cene dvignili in potem si dobil na ta izdelek popust in denar na kartico.
Torej primer: šampon je bil v redni prodaji 2€, za katalog se je cena dvignila na 2.20€, potem si šampon kupil in dobil 20 centov na kartico in kaj si sedaj profitiral?" imamo zgoraj primere, ki to na laž postavijo. Takih, ki bi to potrdile, pa ne.
- "Nategnili so te po celi dolžini, da boš še enkrat prišel k njim, plačal si pa isto ceno kot je bila pred popusti." nestrpno čakamo, da se ta trditev s čim podpre
- "vem zakaj se ne splača kupovat večine stvari ki je v akciji." ja potem pa še nam povej. Hvala!
- "Ko boš šel kupit nekaj iz kataloga boš zraven še sigurno kupil nekaj drugega in če boš ta nakup primerjal z nakupom iz druge trgovine boš videl, da si plačal dražje." lahko primer? en sam?
- "Zakaj je pri INFO šalterju vedno polno, tam se namreč tudi sprejemajo reklamacije?" Ti povej, tu nas je več reklo, da še ni videlo gužve.
- "Če ti vsakodnevno lažeš " spet ena trditev (ok, namig, premeten si, premeten) brez dokaza

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.645
6.704
113
pri taščici
Popotnik: denar ki so ti ga naložili ob prejšnjem nakupu lahko porabiš pri naslednjem nakupu tudi za akcijske izdelke. čas imaš od naslednjega dne 14 mesecev. Včasih je bilo do konca januarja od preteklega leta, sedaj mislim da velja 14 mesecev od nakupa.
Sicer pa če dobro pogledaš letake, vidiš da ima leclerc nižjo redno ceno kot konkurenca, kaj šele akcijo. Sadje zelenjava je pa draga, se strinjam.

In ja trgovina dela zase in ne za nas. Ampak nekateri bolj nekateri manj. Očitno tuji lastniki rabijo manj denarja kot naši (ki so do mrd kapitala prišli s krediti katere sedaj plačujemo potrošniki in delavci, po novem jih bomo pa vsi davkoplačevalci

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:

Zakaj misliš, da domači kmetje ne želijo prodajat zelenjave v Leclerc in je v Leclercu povečini uvožena?
Zato, ker bi jo morali dati krepko izpod cene, da si lahko Leclerc nabije marže in še kljub temu prodaja po nižji ceni.
.
Tukaj pa si se zmotil - Leclerc je pri naši firmi kupil kar nekaj proizvodov in povsod so dražji zato ker je Leclerc samovoljno zmanjšal MC na račun marže (nekaterim celo 30%), ko smo ga nato opozorili in mu še 1x poslali sugeščen prajs je poslal dopis, če lahko prodaja po znižanih cenah (kar smo mu dovolili, ker je reden plačnik in jemlje enormne količine blaga (naspram M ali tušu je za določene artikle tudi za 300% boljši).

PS
Glede eco znamke pa samo en artikl ki ga jemljemo - kisla smetana (30% v 500g pakungi) je najboljša kar jih je na slo trgu za naš okus, pri nas vedno vzamemo min 5 kom ko gremo v tiste konce.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
popotnik, če imaš ti osebno vendetto, je to tvoj problem...argumentirati ti pa žal še ni uspelo niæesar. Jaz grem v Lj leclerc mogoče 3,4x letno in se dos edaj še nidkar nisem počutil nategnjenega...imam drugače to srečo, da imam velik mercator, velik spar in velik hofer v radiju recimo 10 minut peš, z avtom je to res zelo hitro. Ni noben problem iti 1x v merc, nato 1x v spar pa spotoma še v hofer...prihraniš ogromno.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.317
6.135
113
Citat:
Za Nutello smo že ugotovili, da prodaja tisto, ki je namenjena za Poljski trg in ne Slovenski.
Sem danes fotografiral to tvojo Nutello:

825g. Cena 4,48 EUR, s popustom na bon 3,58 EUR.

Ali poljaki razumejo francosko?
hysterical-1.gif

Posebej zate sem šel še v Lidl, kjer so menda cenejši.

Nutella za nemški trg. 800g. 4,49 EUR.

Alpsko mleko so pri Leclercu dali v akcijo, ker mu bo vsak hip potekel rok trajanja:

Na informacijah sem bil drugi v vrsti, pred menoj je fant z očetom potrjeval garancijo za tipkovnico.
grin1.gif

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Hja jaz sem vzel tisti disk 2TB usb 3.0 za 140€, 70€ sem potem dobil nazaj na kartico, s katerimi sem potem vzel mleko pomursko trajno mleko - ki je bilo v akciji. Smo imeli mleka za 4 mesece
smile-1.gif
Tako da določene stvari se sigurno splačajo

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Ogromno stvari ime Leclerc dražje kot pa drugje.
Sem delal v Leclercu in so pred katalogom cene dvignili in potem si dobil na ta izdelek popust in denar na kartico.

Torej primer: šampon je bil v redni prodaji 2€, za katalog se je cena dvignila na 2.20€, potem si šampon kupil in dobil 20 centov na kartico in kaj si sedaj profitiral?

Nategnili so te po celi dolžini, da boš še enkrat prišel k njim, plačal si pa isto ceno kot je bila pred popusti.

Kdo se ti je zameru ta jih tok pluvaš? Higonet mejbi a še prej kak Gomez, Lepetier
evil.gif

Midva se zihr poznava če si tm delu
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
STOP THE PRESS!!!!

Našel se je izdelek, ki je v Leclercu dražji kot v Spar-u!!!!!!!

Gorčica Thomy v kozarcu!

Pa jih imamo, prasce!

V zapor z njimi, lopovi, takoj zraven Janše!

-------

Drugič pa priporočam, da forumaši svoje psiho-obsesije rešujejo doma ali pri psihiatru, ne pa da utrujajo z njimi na forumu (imamo že dovolj problemov s političnimi levaki...)

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Kam se ti mudi, sem začel samo za tebe zbirat vse reklame in ti bom potem posredoval podatke.
Sem ti že rekel, da poznam njihovo politiko in vem kako se dela katalog skupaj.

Citat:
Bom pa shranil vse kataloge in ti ob priliki posredujem informacije

Takoj bo. Ima že napisano, samo Send mora kliknit...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
eh, ti pričakuješ Leclerca velikosti LJ
frown-1.gif
.. bo pa verjetno ustrezno manjši in z manj ponudbe - če že bo...

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Tisti plac tam je odločno premajhen za trgovino.
Govorilo se je, da bo tam nek lokal s hitro prehrano in pijačo ( tudi o Mc Drive-u je bila debata ), vendar pa gradnja že kar nekaj mesecev stoji, tako da vprašanje če bo tam sploh kaj.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.645
6.704
113
pri taščici
prej bi najbrž šli kam v koper(je v trstu?, ali jim raziskava kaže da ne bodo konkurenčni italijanom na oni strani meje), NM ali podobne lokacije. KR je 25 km stran od Ljubljanskega.
Pustimo se presenetit.

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Seveda. Nujno. A naj se sprehajajo po njivah?

Drugače se strinjam da rabimo novega. Ob pogoju da za vsak nov center podrejo dva obstoječa. Za začetek Merkur (oba), Tuš, Dolnov, Jysk....če naštejem tiste z največ nezasedenimi površinami. Zdaj je ravno obratno. Na vsaki dve hiši strahov je treba zgradit še eno novo.