Kraljica...v Ljubljani

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sploh ne vem koj k. morjo k nam hodt
bonk.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.054
113
Obišči stran
Mene pa zelo moti zapora kongresnega trga, saj mi to pomeni, da SPET ne bom mogel do doma. Me zanima, če mi bo MOL ali pa država plačala celodnevno parkiranje v kaki garažni hiši
bonk.gif

In zakaj zahudiča je treba vse te "osebke" vedno nastanit v centru in jih sem prevažat. Kot da ni primernega hotela izven centra...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
...ksz...

Iz Dela:
Citat:
Predsednik Türk bo kraljico odlikoval z redom za izredne zasluge, 82-letna monarhinja pa našega državnika s Knight Grand Cross of the Order of the Bath, najvišjim priznanjem, ki ga lahko podeli tujemu državnemu predstavniku.

Mene pa zanima s čim si je Türk zaslužil to odlikovanje oz. kako pogosto se podeljuje to?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.083
582
113
Citat:
The Most Honourable Order of the Bath (formerly The Most Honourable Military Order of the Bath)[1] is a British order of chivalry founded by George I on 18 May 1725.[2] The name derives from the medieval ceremony for creating a knight, which involved bathing (as a symbol of purification) as one of its elements.

Si je Turk že kupil kopalke
evil.gif

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
A kogar sprejmejo v red kopalniških mojstrov, postane vitez?

Angleži so za štose in imajo še nekaj takih hecnih redov, naprimer red podvezice ... štrumpantlov red
evil.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Očitno bo postal vitez. Iiiiii.
smile-1.gif

Verjetno zaradi tega, ker se zapre 1/2 LJ in posledično precej cest od letališča do LJ in tako dalje. Najbrž se folk ne bi pritoževal, če bi bilo to normalno zrihtano, ne pa da je vedno izredno stanje in se voziš (oz. stojiš) v kolonah kot [censored], nimaš kje parkirati itd.
bonk.gif
Zaradi nekih pomembnežev moriti par sto tisoč ljudem...
Pa vedno pogosteje so take izredne razmere že in počasi ljudem preseda se mi zdi...

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Imamo pač majhno glavno mesto in pri nas predstavlja ena ali dve zaprti ulici, kjer se visočanstvo premika, zaprto celo mesto.
grin1.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Ni bilo mišljeno dobesedno
bonk.gif

Mislim pa, da je bilo jasno sporočilo. Zaradi takšnih in drugačnih "pomembnežev", srečanj in podobnega imajo ljudje že poln kufer zastojev (ki so že tako stalnica), kateri so posledica pretirane skrbi za varnost...

kajn

Guru
5. okt 2007
2.792
1.625
113
Iskajoč brata
Si eden tistih, ka jim nic ne ustreza. Sedaj se pizdis, da cel cajt cakas, ker je prevelika varnost,. Ce bi pa koga ustrelil, se bi pa ponovno pizdil, kam gre davkoplacevalski denar, ce se ene osebe ne morejo varovat.