Mislim da so sedajle začeli v kompoljah vinjetkarji in policaji racijo. Sem prejle po stari šel mimo, pa so trije kombiji bili že tam, dva sta ravno not zavijala, tudi najmanj en leteči je bil že zraven motorja....
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lovi se ga ze vec kot mesec...
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mislim da so sedajle začeli v kompoljah vinjetkarji in policaji racijo. Sem prejle po stari šel mimo, pa so trije kombiji bili že tam, dva sta ravno not zavijala, tudi najmanj en leteči je bil že zraven motorja....
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz imam rešitev. Zvabite tega s8 na štajersko, sreča se naj s popotnikom in sledijo batine.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Cestni roparji
V prispevku so arhivski posnetki, kako hitro so odpeljali, ko so opazili kamero.
Ti dam jaz konkreten podatek da dajes slabe namige. Kar trdis je dalec od resnice. Ce bi to bilo res potem bi bilo vec nesrec razjasnjenih itd... se tisto kar imajo kamer so tako slabe kvalitete da je dostikrat isto kot da jih ne bi biloCitat:
Uporabnik ggg pravi:
Apollo a ti dam en namig..., da ima dars pokrit cisto vsak meter avtoceste
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Na posnetki izgledajo kot jezni brezposelni zorilci banan.
Izgleda da najhujšega kar se jim lahko zgodi je da tistega ki maha povozi kakšen pijan slovenski šofer.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ti dam jaz konkreten podatek da dajes slabe namige. Kar trdis je dalec od resnice. Ce bi to bilo res potem bi bilo vec nesrec razjasnjenih itd... se tisto kar imajo kamer so tako slabe kvalitete da je dostikrat isto kot da jih ne bi biloCitat:
Uporabnik ggg pravi:
Apollo a ti dam en namig..., da ima dars pokrit cisto vsak meter avtoceste
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Cestni roparji
V prispevku so arhivski posnetki, kako hitro so odpeljali, ko so opazili kamero.