Kraje na AC počivališčih

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.252
7.032
113
pri taščici
Mislim da so sedajle začeli v kompoljah vinjetkarji in policaji racijo. Sem prejle po stari šel mimo, pa so trije kombiji bili že tam, dva sta ravno not zavijala, tudi najmanj en leteči je bil že zraven motorja....

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.245
779
113
EU
Mar je ker slovenc pozabu prilepit vinjeto?!?
evil.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lovi se ga ze vec kot mesec...

Samo to se pa nič kaj lepo ne bere.

Povsem razumem, da ste začeli (lahko bi napisal po liniji najmanjšega odpora) z manj sredstvi, ampak sedaj, ko so tudi mediji popadli zadevo, se bo verjetno treba mobilizirat, sicer bo minister spet fasal interpelacijo. Po moje bo kmalu 100+ ljudi in helikopter udeleženih v manhunt. Se pa zna zgoditi, da se bodo majstri potuhnili in potem čez par mesecev prišli ponovno operirati z drugim avtomobilom.

Sem mislil vprašati, če bi lahko prišli pomagat Lahi s tem
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Lamborghini_Polizia.JPG

ampak vidim, da ne bo nič iz tega
evil.gif

http://www.modernracer.com/news/lamborghini-gallardo-police-car-crash/2241/

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.327
7.059
113
Dobro no, kako pa bi en avto vlovil nekoga, ki menjuje lokacijo? Tudi če točno vedo, kje so roparji v določenem trenutku, priti do tja je edino možno s helikopterjem, v razmeroma hitrem času.

Pomoje bolj policija računa, da se sedaj zadevo naredi javno, in se bodo raje potuhnili, ali pa šli operirat v drugo državo.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.640
728
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mislim da so sedajle začeli v kompoljah vinjetkarji in policaji racijo. Sem prejle po stari šel mimo, pa so trije kombiji bili že tam, dva sta ravno not zavijala, tudi najmanj en leteči je bil že zraven motorja....

tam imajo akcije že par tednov,
vsi se zberejo dars, šengenska izravnava, carina,...

vedno par vzhodnih kombijev v pregledu
zmaga.gif

upam pa, da so še zraven še civilni na vzporedni regionalki

Floki

Guru
6. sep 2007
10.132
3.187
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz imam rešitev. Zvabite tega s8 na štajersko, sreča se naj s popotnikom in sledijo batine.

Na štajersko noče ker mu bodo avto razbili ali pa ukradli
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Sam tisti posnetek je pa legendaren...od slovenskih avtocestnih mu parira samo še tisti ''veste, to je pa policija. Jaz vas lahko kaznujem, vi pa mene ne.''

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.378
7.485
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Apollo a ti dam en namig..., da ima dars pokrit cisto vsak meter avtoceste
evil.gif
Ti dam jaz konkreten podatek da dajes slabe namige. Kar trdis je dalec od resnice. Ce bi to bilo res potem bi bilo vec nesrec razjasnjenih itd... se tisto kar imajo kamer so tako slabe kvalitete da je dostikrat isto kot da jih ne bi bilo

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Na posnetki izgledajo kot jezni brezposelni zorilci banan.
Izgleda da najhujšega kar se jim lahko zgodi je da tistega ki maha povozi kakšen pijan slovenski šofer.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Na posnetki izgledajo kot jezni brezposelni zorilci banan.
Izgleda da najhujšega kar se jim lahko zgodi je da tistega ki maha povozi kakšen pijan slovenski šofer.

B. Mačka angažirajo v konceptu družbeno korsitnih del
smile-1.gif

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Apollo a ti dam en namig..., da ima dars pokrit cisto vsak meter avtoceste
evil.gif
Ti dam jaz konkreten podatek da dajes slabe namige. Kar trdis je dalec od resnice. Ce bi to bilo res potem bi bilo vec nesrec razjasnjenih itd... se tisto kar imajo kamer so tako slabe kvalitete da je dostikrat isto kot da jih ne bi bilo

Nisem to , kar si ti, ampak , glede kamer ti dam pa čisto prav. Če jih gledaš, je vse skupaj en sam zmazek, pa pri vsej tej tehnologiji, itd, itd.

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
438
36
28
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Cestni roparji

V prispevku so arhivski posnetki, kako hitro so odpeljali, ko so opazili kamero.
aplauz.gif

za vse zapečkarske pametnjakoviče, ki so v življenju šli najdlje do svoje njive za bajto
evil.gif

o tem "mahanju" sem govoril malo vošje....

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ravnokar slišal po radiu, menda so jih ujeli, naj bi se en poslušalec ravno peljal mimo

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.100
11.196
113
bolj je zanimivo, da neki novinarji takoj najdejo te zapečence, policija pa ne. Kje jee vzrok?