Kraja

22. jul 2007
13.669
1.797
113
124
ali pa dexter varijanta
evil.gif

deedee

Pripravnik
20. dec 2008
54
2
8
Town Of Thousand Radars
Ta fora z pastjo mi je vsec.
evil.gif

Recimo imas garazo ali klet na katero so vlomilci mahjeni, to nastavis na tla, na steno pa nalepis napis "Pozor velika medvedja past
!". Je lahko sranje ce vlomilec to potem nagazi v temi?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
zadrzis in poklices policijo. Drzavljanska aretacija. Ce te potem ko je zaloten napade gre za roparsko tatvino. Lahko se branis vendar sorazmerno z napadom.

Nihce se ni bil kaznovan ker je lopova prijel. So pa bili tozeni ljudje ki so pretepli vlomilca. Ne recem da si ne zasluzi, ni pa zakonito.

Glih to men ni jasno, če ustavim lopova in me napade, sta možna 2 izida - jaz al on obleživa. Se ne pretepam in ne vem koliko in kam lahko udarim, nimam indikatorjev navora na mojih sklepih. So samo možgani, ki tulijo dej ga k čene bo on tebe in pač uporabiš vso silo...

V večini držav amerike je tako, da lahko traspeserja tudi vstreliš do mrtvega, če ga sred noči zalotiš z LCDjko v rokah.

In prav je tako; on ob tistem času, tistem kraju ni imel kaj iskat, če ga nebi blo tam, nebi dobil golf palice med zobe.

Spomnimo se modela, ki je pred letom/dvema, spal v svoji trafiki, zbudi ga ropot, cigo tišči glavo skozi okno na dnu vrat, in model
ga z desko tako okol kepe, da ga je mislim da, ubil. In pol so modelu sodli.

Za roparja upravičeno domnevam, da ima pri sebi pištolo, in da jo bo v šoku/paniki/momentu uporabil. In da do tega ne pride,
bom sprobal če je moj handycap pri golfu upravičen in ga tako zasekam z golf putterjem, da mu jo dobesedno zapičim v betico kot
sekiro, pa se mi ravno jebe če mi bodo sodli al ne, za ziher še bom šel v kuhinjo po mesarca in mu ga stisnil v roko, me je napadel z nožem jaz pa sem se branil.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik deedee pravi:
Ta fora z pastjo mi je vsec.
evil.gif

Recimo imas garazo ali klet na katero so vlomilci mahjeni, to nastavis na tla, na steno pa nalepis napis "Pozor velika medvedja past
!". Je lahko sranje ce vlomilec to potem nagazi v temi?

Mah, sranje je v vsakem primeru, če si lovec s papirji, si nekako rešen vsega, če nisi, pa sploh nevem če je dovoljeno zadevo posedovat, ker je nekako enako kot da bi imel giljotino nad vrati. Sicer pa če se zadeva sproži, modelu razkolje nogo, vrjami da se
bo nenako odvlekel domov, in sigurno nebo šel na policijo; tam sem ruknil noter in sem nagazil na lovsko past
smirk-1.gif

Najboljše je imet fukjeno nenormalno glasen alarm, ki zbudi pol soseske, barem model ****** in ga garant več nebo nazaj.

Družinski kolegi, bivši sodelavec od starca ima hud vikend usred pohorja, so mu vlomli ene 3x, načeloma so prvič odnesli
manjšo lcdjko in star računalnik, drugič mikrovko za 50e in malenkosti, tretjič pa so očitno iskali trezor, ker so prefukali celo bajto
(kdo pri pyzdi materni ma na vikendu trezor z kupom zlatnine in denarjem?) Je montiral alarm, očitno preslab, saj se pri četrtem vlomu
ni vklopil. Nato je kupil Daewoo Nexio, in jo postavil na hof, nato pa jo vsakič ko je prišel, preparkiral, tako da avto ni stal na istem mestu. No, nato so pa petič odpeljali še Nexio
hysterical-1.gif

Sedaj je ob alarmu montiral še nek konektor, tako da je ponoči nad vhodnimi vrati prižgana manjša žarnica, luč v kopalnici pa se vklaplja nekako na eno uro. Odnest več nimajo vrednega kaj, čeprav mu je stari rekel v šali, da še mu bodo jacuzzi zmontirali s kopalnice ene lepe noči... Jeba.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.211
11.130
113
kod Džej-Zija
Bluziš. Onega ni ubil, ampak ga s težko telesno poškodbo poslal v bolnišnico. Za kar je bil tudi obsojen, ker je presegel silobran.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Malo ga je treba zatučt v tla, kar po kepi s svečnikom, če se vstaja pa še enkrat, rufneš kapse; dva sem zalotil, sta me napadla, oni z masko je zbezal ko sem prvega pritisno, pobral je palico prvega in zbezal.

Če te dva napadeta (naj apollo pove) ni omejenega silobrana, vsaj jaz to tako razumem, ce mam dovolenje za pištolj, ona 2 streljata, streljam nazaj in oba zadanem v čelinko, vrjetno nebom obsojen 2 umorov? (tut ce en strelja je isto)

Ce pa se na neki kameri vidi da oba s palicami kreneta name napolno, jaz pa oba dokrajcim s svecnikom... Vsaj upam da nisi kriv, ceprav zaf00kan tozilec bo dokazal, da sta me hotla le poskodovat...

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Jebentiš, sej sn samo slikovno ponazoril, kaj je uporabnik napiso. F peezdo ite!
hysterical-1.gif