Kozarec

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
mal off:

jest pa pogrešam zgodbe od elvirja... sej tale k se skoz oglaša dvomim da je isti... Sam so bile hude une zgodbe...
frown-1.gif

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Kako lahko kdo pogreša tipa, ki se spozna na vse in še več, se izdaja za žensko in to z moškim nickom
crazy1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
a se nista vidva neki pikala v eni temi o alternativni medicini?

Ma sej z njo se je 95% uporabnikov pikalo... od začetka je bila še relativno ql, ker je vsaj kaj utemeljila. Proti koncu pa je pisala poste samo zato, da je nekaterim nasprotovala... nivo se ji je strmo sptil do te mere, da je skoraj v vsaki temi (razen v tehničnih, kjer nekako ni prostora nakladanje) pisarla samo zato, da je bila proti....

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Ne vem samo, kako se nekaterim da drkat s stardec seronjo (kdorkoli že pač je za nickom), Kozarec(čica) je sicer najedal(a) ampak vsaj kaj utemeljil(a), stardec pa lapa in lapa in lapa pa žali takoj, pa se noben ne obregne... No ja sej Alterju je v interesu imet Stardece in Kozarce, da se piše in piše, ampak žal kvaliteta Alterja nič ne pridobiva s tem...

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ja madona, seveda sem isti....je pa dejstvo, da se ti v enem obdobju življenja več dogaja kot v drugem. Pa tudi dogodivščin ste se že navadili in je potem kar težko držat "kvaliteto"....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
jaz..... že kar lep čas je ni naokrog

Jas jo tudi pogresam kuzlo. Kak je toto babo blo fajn raspeezdit!

Vedno sn jo speko na finto. Ker kak je pa tota zagrizla v trnek!

Ma kaki trnek, ona je zagrizla v plovec, tak da je trnek dol požrla...

Pogresam jo, ker mi je všeč ko nekoga raspeesdim...

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Skorpy je kriva!
evil.gif

Bolje, da s pikemcom pijeva pivo na kakšni sončni terasi in spamava eden drugega v RL, kot pa da nabijava po tipkovnici v VL in razlagava eni moderatorki kaj je prav in kaj ne.
cheer.gif

Prihodnjič pa le prisedi.
wink-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
shocked-1.gif

Koliko oboževalcev imam!
d055.gif

Nekateri me imajo tako radi, da se jim prikazujem povsod (najbrž tudi v spanju), drugi pa se obupno trudijo, da bi se psihično prepričali, da me ni nikjer.

Ostali - štromy, dekca, logistik, kibibi, novaa, tamara in seveda jernej - pa raje pijemo pivo.
nahrung002.gif

(PS: Ker je s šefi dobro imeti dobre odnose,
nahrung002.gif
tudi cifri).

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kje s bla, mater!

A veš kolk posode se je nabralo v tem cajtu za pomit. Hitro na delo!!!