"kovtr"

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
sej midva se tudi nagibava k enojnemu, sploh glede na način kako spiva. Postelja bo pa široka 1,5 m (se mi zdi), kovtr pa 2 m
grin1.gif

kako lahko 2 spita v 1,5m široki postelji.midva imava posteljo 2.5metra pa se včasih med spanje še vedno nehote srečava na sredini.ko si že pri kupovanju kovtra.jaz sem letos zamenjal običajen kovter z kovtrom ki je polnjen z kameljo dlako
zmaga.gif

res da je drag ampak do smrti se mislim da s čim drugim ne bom več pokrival

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
komot, pozabljate, da ta postelja ni 7 noči na teden, ampak manj (ne živiva skupaj) pa trenutno je postelja 1,1m pa se ne spi ravno slabo (jst itak spim tako, da nič ne slišim in nič ne vem
grin1.gif
), kar pomeni, da bo pri večji širini zelo dober spanec.

Ko bova pa skupi živela, takrat bova pa vsekakor imela vsak svoj jogi in svoj kovtr
grin1.gif

Aja, odločitev je že padla.... enojni.

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Če bo pa postelja široka le 1,5 m potem bosta pa dva kovtra dol lezla ali pa se na sredi nabirala (postelja bo še ožja). Mislim, da je za tako širino postelje bolje en kovter.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
glede na širino postelje tudi jaz navijam za enojni kovter 200 širine.
Spi se pa lahko tudi bolj na ozko. Kolega je baje s ženo in majnhim otrokom spal na 140!(kakšno leto)
Si ne predstavljam.
2 ni problemam ampak otrok med njima pa???(sicer otrok ni vedno spal med njima, ampak pogosto pa baje