Kovina v steni

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Vprašanje zakaj piska? Če imaš narihtano za elektro vodnike ti morda prebija kje kak kabel na armaturo tudi to sem že doživel , sicer pa imaš fino regulacijo ki jo potem umeriš na kak predmet -kovimo-malo boljši ki se dobijo tudi ceneje -aparati -ti pokažejo tudi približno globino, naprimer Boshovi.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Kaj je to približna globina? Važni so milimetri, ko je treba vedet če vrtamo ali ne v določeni točki. Pa v blokih se ne bojimo inštalacij, ker so vseeno malo po logičnih regelcih položene.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.961
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
1 sveder sem zlomil, ampak je bil starejši bosch. Drugi je potem malo prevrtal preden sem se odločil da imam dost ter odrezal centimeter stran od čepa. Ostali trije čepi so celi in drži OK. Čist preveč jebe za en hudčev nosilec za brisače.

Sem bil radoveden Hanzi pa sem šel iskat po PSS:

Tnx
zmaga.gif

Take stvari pa ni več pametno početi.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.243
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
1 sveder sem zlomil, ampak je bil starejši bosch. Drugi je potem malo prevrtal preden sem se odločil da imam dost ter odrezal centimeter stran od čepa. Ostali trije čepi so celi in drži OK. Čist preveč jebe za en hudčev nosilec za brisače.

Sem bil radoveden Hanzi pa sem šel iskat po PSS:

Daj link do teme, pliz, za nas lenobe, ki se nam ne da iskat.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Jaz sem s tremi ranga 50€ iskal instalacije v stanovanju, no-go. Betonsko vse in je zalezo tko na gosto da mi tudi povsod piska za kovino, kabli so pa tak globoko da jih ne najde. Pa sem probal tudi obremenjen kabel iskat (teoreticno bi moralo mocnejse EM polje lazje zaznati. Nada. Mogoce res ce bi imel neko dobro/drago resitev bi delalo, ampak s temi poceni igracami se mi zdi brezveze iskat po debelem betonu
frown-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Jaz sem s tremi ranga 50€ iskal instalacije v stanovanju, no-go. Betonsko vse in je zalezo tko na gosto da mi tudi povsod piska za kovino, kabli so pa tak globoko da jih ne najde. Pa sem probal tudi obremenjen kabel iskat (teoreticno bi moralo mocnejse EM polje lazje zaznati. Nada. Mogoce res ce bi imel neko dobro/drago resitev bi delalo, ampak s temi poceni igracami se mi zdi brezveze iskat po debelem betonu
frown-1.gif
če je železa tolk na gosto, je logično da ti skoz piska. Sam, kolk mi je znano, lahko tudi "neko" občutljivot naštelaš. Sicer pa tud ni ni namenjeno, da bi iskal luknjo med železom (10x10) Bolj gosto je železo, težje je najti. Elektriko pa tud. Če je globoko, bo težje. Če bi vleklo 20cm globoko, bi lahko piskalo že na kabel, ki je na drugi strani stene... tako da.... v nekaterih primerih je uporabno, nekaterih pa ne. (kot ferrari. Za šminkat je, udobnosti pa nobene
tongue-1.gif
)