Kot srednješolke zasedene, kot študentke samske

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz

Če gledam zdaj folk, ki je bil pri 14-19 "popularen" (moja generacija-30):

Razni "frajerji", šolski bullyji filajo police v trgovskih centrih, pogleda jih še redkokatera,ker nobene ne zanima luzer, ki dela za 400 E na mesec..

Pa kelnerji pa taksi vozniki, brez kakršnekoli izobrazbe.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.589
1.121
113
Titograd
Pa običajno imajo tudi potem med prvimi otroke...... ja, laufanje zunaj vsakotedensko, tudi po večkrat, povzroči to da se zresnijo hitro, oz. takrat, ko veliko mladine šele začenja z nočnim življenjem
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
okei, to pa res ne
smile-1.gif
ampak mene sploh se ne mika, da bi mela ksnga (no me je prjel kak mesec nazaj)

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
okei, to pa res ne
smile-1.gif
ampak mene sploh se ne mika, da bi mela ksnga (no me je prjel kak mesec nazaj)

Otroka al tipa (al pa oboje hkrati=tip najstnik)?
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
30+ so večinoma:

-vezane, v dolgočasnih vezah, tip jih ne zanima več, okoli iščejo ljubčka

-ločene

-samske, preganja jih biološka ura,iščejo oplojevalca ko zmešane, z leti spuščajo kriterije

-obstaja tudi kategorija "jaz sem emancipirana ženska, ki ne rabi dedca", ki gradi kariero, ko pa vidi da ima njena sošolka iz gimnazije že 6 let starega froca, pa da je poročena, ona pa ima samo kariero...takrat zagrabi enega kretena-ziheraša, za katerega že dolgo ve, da je obseden z njo in si misli evo tu mate...to so pol "srečni slovenski zakoni uspešnih žensk" ha ha ha

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Moderno je biti lezbijka
grin1.gif
to si pozabil napisat.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.689
9.903
113
40
MB
moje že omajano upanje bote čisto uničli da še je kaka normalna kje ...
grin1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Saj veš kaj je rekla lisica o grozdju, ki je bilo previsoko in ga ni dosegla

"mah brezveze, itak je kislo.."
smile-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
30+ so večinoma:
-ločene
-samske, preganja jih biološka ura,iščejo oplojevalca ko zmešane, z leti spuščajo kriterije
-obstaja tudi kategorija "jaz sem emancipirana ženska, ki ne rabi dedca", ki gradi kariero, ko pa vidi da ima njena sošolka iz gimnazije že 6 let starega froca, pa da je poročena, ona pa ima samo kariero...takrat zagrabi enega kretena-ziheraša, za katerega že dolgo ve, da je obseden z njo in si misli evo tu mate...to so pol "srečni slovenski zakoni uspešnih žensk" ha ha ha

Točno!

To so jim prinesli: "modern times", emancipacija, pretirana samozavest in Cosmo...

Lahko se vsedejo, malce premislijo in se debelo zjokajo. Drugega jim pravzaprav ne preostane...

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
To, kar sem napisal, žal ni haha, ampak so kruta dejstva. Dejstva, ki vodijo v POPOLNO RAZHAJANJE obeh spolov, v čase, ko bodo možnosti za kakršnokoli ujemanje spolov, podobne poglede in sožitje, MINIMALNE.
Dobivam občutek, da držijo "skup" samo še tisti pari, ki so se poročili pred 30-imi leti.

Samske moške pa lahko kategoriziraš ti. Seveda ni prav, da bi se sami...
Da je med nami veliko softijev, luzerjev, brezjajčnih osebkov, ter stanovalcev v hotelu mama, pa ste NEDVOMNO krive tudi same...
S čim? S vašo samozadostnostjo, ki pa je, mimogrede, na precej trhlih nogah.

Nazadnje urejeno:

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Jao, samo jamrat znate ali ste pa res naivni. Zakoni v preteklosti niso bili nič bolj srečni (ker pač ni naravno, da dve bitji skupaj živita celo življenje - pri drugih živalih tega tudi skoraj ni), razlika je samo v tem, da so jih takrat dodatno servisirali poštarji kar doma in se o tem ni toliko vedelo, danes jih pa šefi po pisarnah in se hitro izve. Zdaj vsaj delat hodijo, hudiči babji.
grin1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
In ker hodjo delat, so tako samozavestne, kot da je vsaka od njih med 10-imi najbogatejšimi zemljani...
evil.gif

Glede starejših pa govoriš zelo zelo na pamet.
Mnogi zakoni, sklenjeni med 1940 in 1970 so (bili) relativno dobri in stabilni. Danes pa kaj takega za večino današnjih zakonov nikakor ne bi mogli trditi...

Nazadnje urejeno:

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
In ker hodjo delat, so tako samozavestne, kot da je vsaka od njih med 10-imi najbogatejšimi zemljani...
evil.gif

Naj bodo, je to problem? Če nucaš obupane, jih dobiš, ko tiktaka biološka urca.

Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Glede starejših pa govoriš zelo zelo na pamet.
Mnogi zakoni, sklenjeni med 1940 in 1970 so (bili) relativno dobri in stabilni. Danes pa kaj takega za večino današnjih zakonov nikakor ne bi mogli trditi...

Nič ne govorim na pamet. Stabilni so bili, ker se ženšče ni moglo preživljati brez dedca, itak ne boš žagal veje, na kateri sediš, še posebej, če še poštar malo poservisira. Če želiš obupano ženšče, je čisto vseeno, ali je obupano zaradi tega, ker za ženske ni delovnih mest in se ne more preživljati, ali zaradi tega, ker ji tiktaka biološka ura. Neko korist mora imeti v vsakem primeru.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
30+ so večinoma:

-ločene

No ja. So tudi normalne ženske, ki normalno funkcionirajo tudi pri 30+. Tok bad pa spet ni.