kosovarji bežijo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Men sam ni jasno zakaj se polbalkancev ustavi pred alpam. A se bojijo hribov al kaj.

Pa ne razumem kako so se organiziral v neorganizirano madovno selitev. Ce preckajo mejo v skupinicah jih fobijo, ce jih gre pa 200 in vec pa itak pobegnejo. Niti ma policija tok municije, jajc, lisic, postelj, nicesar.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Se en neodvisen vir.
http://www.telegraph.co.uk/new...odus-to-EU.html

Glede na to da so vse ex-YU republike/drzava po dobrih 20let samostojnosti v riti je res cudno da Kosovo (ze prej zaostajalo) v nekaj letih ni postalo nova Svica.
bonk.gif

Sicer pa Kosovo ni postalo drzava zaradi gospdarstva ampak tistih tovarnjakov polnih trupel Albancev ,ki vsake toliko priplavajo na povrsje okoli Beograda.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Men sam ni jasno zakaj se polbalkancev ustavi pred alpam. A se bojijo hribov al kaj.

Pa ne razumem kako so se organiziral v neorganizirano madovno selitev. Ce preckajo mejo v skupinicah jih fobijo, ce jih gre pa 200 in vec pa itak pobegnejo. Niti ma policija tok municije, jajc, lisic, postelj, nicesar.

Tebi marsikaj ni jasno ampak ok... Kje se kdo ustavi je odvisno koliko denarja ima, kje najde priloznost, kje ima znance, itd... Nekdo ,ki starta z 100e v zepu starta iz Cacka bo malce tezje prispel do Kanade kajnede.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Se neki mi povej izi.
Kosovo je nastalo zaradi kontejnerjev z albanci. Kako to, da danes albanci ilegalno vstopajo v srbijo in se ne bojijo kontejnerjev?
A do se srbi pomehkuzili? Postali ljudje?
Al je koga ditire teletubis cajtng iz 90-tih.

On zakaj, zakaj ne delajo selitve cez Albanijo na krf? Ce je srbom 14 ratal bo tut njim. Ce ne znajo plavat majo pa se zmer po kopnem do grcije. Tega ne razumem.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Se neki mi povej izi.
Kosovo je nastalo zaradi kontejnerjev z albanci. Kako to, da danes albanci ilegalno vstopajo v srbijo in se ne bojijo kontejnerjev?
A do se srbi pomehkuzili? Postali ljudje?
Al je koga ditire teletubis cajtng iz 90-tih.

On zakaj, zakaj ne delajo selitve cez Albanijo na krf? Ce je srbom 14 ratal bo tut njim. Ce ne znajo plavat majo pa se zmer po kopnem do grcije. Tega ne razumem.

In kdo je rekel da se ne bojijo? Si naredil anketo ali to pocez nekaj? Kamioni trupel so dejstvo. Ljude ,ki so ubijali Albance pa imajo danes vecje probleme od Albancev. Naceloma pa vi zelijo nadaljevati zivljenje.

Poti je ogromno, zagotovo si zasledil kakse tezave ima Italija zaradi morske poti. Pot cez Srbijo je verjetno se najcenejsa&najlazja.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Pd lj do celovca se menda da stisnt

Kakor kdo in kakor kdaj.... Vecja je razdalja, tezja je odlocitev.

Res je. Pravi zemo pljune sa jesenica u otaj klagenfury

pravi zemo pogleda koliko ima v zemu, koga ima v Klagenfurtu in koga v Jesenicah.... potem pa poracuna do kje se lahko stegne

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ne sanjaj kamione, ne sanjaj pocen prevoze itd.

Ljudje so revezi. Ne morem se pa odlicit, a bezijo dobri, posteni, al je reziran nov val srlitev in politicne igre.
Tudi tistih 60k k bi imel iPass 4s edition mi ni jasnih.

Bo treba pocakat par let.

Mogoce bos tudi ti dojel, da so tole vse igre velikih in da je tvoje sovrastvo zaman. Ker en tak na stranitvojih isoveazenih ima zdaj priliko narest sranje. In obratno. Pod crto so pa vsi ljudje. Eni bolj drugi manj zmanipulirani.

Tvoji prispevki lepo pricajo o tem.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Ne sanjaj kamione, ne sanjaj pocen prevoze itd.

Ljudje so revezi. Ne morem se pa odlicit, a bezijo dobri, posteni, al je reziran nov val srlitev in politicne igre.
Tudi tistih 60k k bi imel iPass 4s edition mi ni jasnih.

Bo treba pocakat par let.

Mogoce bos tudi ti dojel, da so tole vse igre velikih in da je tvoje sovrastvo zaman. Ker en tak na stranitvojih isoveazenih ima zdaj priliko narest sranje. In obratno. Pod crto so pa vsi ljudje. Eni bolj drugi manj zmanipulirani.

Tvoji prispevki lepo pricajo o tem.

A res? Vsi so ljudje? So zato zacel temo o Albancih ,ki baje hreprenijo po Srbiji?

Se mi zdi da sem jaz zapisal da so pac vsi ljudje ,ki zelijo boljse zivljenje. Na koncu pa ugotovimo da Albanci niso ni kaj posebni pri svojih zeljah saj je v zadnjih 10 let Srbijo zapustilo pol mio Srbov. Pa ne po podatkih kosovskega politika ali tabloida ampak po podatkih Zavoda za statistiko Srbije.

Epic f. fail. GTFO

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Seveda da srbi bezijo, ce begunci in siptarji prihajajo. 60k bi kih zdej prislo. Zakaj zanikas?

Zanikas vse kar je, kar disi po negativnem za muslimane. A to opazas?
Vehebite, radikalne iskamiste, zdej te boli 60k vlog. Zakaj? Ce je kosovo srbija jih bo srbija dala. Ce ni, bo zavrnila. Big fakong dil. Ker so neandertalci bodo dal, eu pa jom bo pokazal da kosovo ni srbija. Pac bk je bk.
Sej so bili povsod nategnjeni in bodo se kle. On kaj pol?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Seveda da srbi bezijo, ce begunci in siptarji prihajajo. 60k bi kih zdej prislo. Zakaj zanikas?

Zanikas vse kar je, kar disi po negativnem za muslimane. A to opazas?
Vehebite, radikalne iskamiste, zdej te boli 60k vlog. Zakaj? Ce je kosovo srbija jih bo srbija dala. Ce ni, bo zavrnila. Big fakong dil. Ker so neandertalci bodo dal, eu pa jom bo pokazal da kosovo ni srbija. Pac bk je bk.
Sej so bili povsod nategnjeni in bodo se kle. On kaj pol?

Bezijo iz Srbije... Pa se to iz krajev ,ki nikoli niso videli Albancev. Glede konkretnih stevilk imam pa dolocene rezervacije glede na vir. Zagotovo razumes da glede na zgodovino vir ni pretirano zanesljiv.

Migracija prebivalstva negativna? (Od kdaj ze?) Torej tvoj namen glede te tema ni bil pozitiven? Nisi siril bratstvo in ljubezen?
Hebe se mi za 60k vlog ,ki so 99,999999999% laz. Zanimivo mi je samo potenciranje te brezvezne stevilke.

Glede da nisi prav na tekocem. Srbija po novem (od septembra lanskega leta) priznava potni list Kosova in zadeva nima veze z "srcem Srbije".

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ti si pisal o srcu, a nisi? Sam trdim, da se srbi kurcijo on kosovo ni njihovo. Ze od casa starega.
Zakaj trdis, da 60k vlog ne obstaja? A bos dal za liter vina in svinjsko kraco, ko se dokaze da so?

Podobn k sarajevo pa trznica. Vedno mas svojo resnico. No, ti jo kar imej. Sam dvomim, da si kdaj videl, slisal in govoril dosti sire id vasi starsev in familije. In verjamem, da ti je neverjetno, da hrvat iz knina rece s srbi nisem imel tezav, jaz sem bil prica temu in temu. In da un rece to in tisti ono.
Zate je tvoj prav od boga dan, juga in tito pa raj na zemlji, pa ceprav s srbi.90 se pa zgodba obrne i udri mujo po novih notah.

Enkrat bos videl, da jevse skup pesek v oci in druga ideja. Ne tvoja.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Se to.
Ne spremljam srpske politike. Dol mi visi. Zelim jim eu cim prej.
Obcasno kaj preberem, navadno pa najprej kaj vidim, kaj opazim in potem iscem info.
Mazadnje sem opazil strasanski upad kupne moci, isti nivo debilizma in primitivizma. 60k prosenj nisem opazil in me boli.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
KZS
Letos v đahameriji Slo izdanih že 4k delovnih dovoljenj za Alabance, lani v celem letu 12 k.

Bravo država
lemingi1.jpg
!