Kosmate punce

casio

Fizikalc
19. nov 2014
531
26
28
Zadnje čase, ko sem malo več v ženski družbi opažam nenormalno poraščenost po obrazu(pod nosom, po ličnicah). Je to nova moda ali prihaja dejansko do revolucije, ko bodo ženske začele "nosit hlače" moški pa bomo postali copate?

p.s. Ja brez skrbi sem v družbi resničnih žensk in ne moških predelanih v ženske, hvala

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
stari ali pa stara sta sigurno od dole
smile-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
poznam primere, ko noben ni od doli. nasprostno so od zgoraj malo bolj vzhodno. svetlejše polti in kožuha. pa je kakšno dekle dokaj porašæeno
vse kar poješ je filano s hormoni

casio

Fizikalc
19. nov 2014
531
26
28
Najbolj se to opazi, če punci sonce posveti v obraz. Imam celo eno kolegico, ki ima dejansko temne dolge dlake pod nosom pa ima vso familijo iz Slovenije, jaz vem, da bi se na njenem mestu obril
frown-1.gif
Verjamem pa, da to malokdo opazi, ker 99% moških ženske gleda v oprsje ali zadnjico.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Pa dobr, neki je tele dlacice svelte, to res ni kriza. Kriza je, ko je crna pod nosom al pa nogah....al pa pajsko al pa....
bonk.gif

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Haha,se strinjam!!
Ampak sem moral prilepit,ker sem ravno odprl 24ur in zagledal članek ki se je vsebinsko ujemal z naslovom te teme :D

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Bolj kosmata bolj bogata, -najhuje je to da se mlade hočejo rešiti vsake kocine in izgledajo kot oskubena kokoš, na pozna leta pa se to več ne da kar tako in so dlake bolj trde in črne pa tudi hormoni svoje naredijo.