Košarka EP 2009

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Itak da bo. Drugo tekmo se bo odprl shooterjem. Udrih je dolžn ful. Pa golemac in jagoda sta tud počivala dans. Srbe bomo zih sesul!

če bomo igral tako kot danes nam srbi za 20 pik ne udijeo.srbe bomo ubil z tako igro v obrambi
cheer.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tale Erazem pa res ne mara hrvatov.
aplauz.gif

Po moje se bo hrvaškega morja v naslednjih nekaj letih izogibal v velikem loku.
10.gif

Tista gospodična s hrvaške bo morala pa celo noč pljuvat, ker je celo tekmo take grde besede govorila.
ne-ne-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Zdovc je car, vsi igralci pa ... zaslužijo si medaljo! Takega pristopa ni do sedaj pokazala še nobena naša reprezentanca.
cheer.gif

Sem prekljapljal med hrt2 in slo2 - kakšna razlika med prvim in drugim polčasom pri hrvatih
grims-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Strah me je bilo tekme in prvi polčas je to upravičil, Hrvati so odigrali fenomenalno (z veliko sreče), naši pa v totalnem krču. Po hitrih -5 za naše ob zaključku polčasa, je upanje bilo in nadaljevalo se je res odlično. Hrvati so neverjetno padli v igri, ko smo jih dobro prijeli. Ta ekipa ima res srce za borbo (tega do sedaj ni bilo) in mislim, da je dobro, da smo pustili NBA zvezdnike izven te ekipe.

Bravo!!
cheer.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Enostavno - kapo dol - mislim, da bo na Prešercu veselica, ko se naši junaki vrnejo - sam bom gotovo zraven
cheer.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Strah me je bilo tekme in prvi polčas je to upravičil, Hrvati so odigrali fenomenalno (z veliko sreče), naši pa v totalnem krču. Po hitrih -5 za naše ob zaključku polčasa, je upanje bilo in nadaljevalo se je res odlično. Hrvati so neverjetno padli v igri, ko smo jih dobro prijeli. Ta ekipa ima res srce za borbo (tega do sedaj ni bilo) in mislim, da je dobro, da smo pustili NBA zvezdnike izven te ekipe.

Bravo!!
cheer.gif

pustil je enega, ki še nikoli ni igral za člansko izbrano vrsto (pred turnirjem v španiji) in tega, da je bolje da smo ga pustili doma ne moreš trdit, ker ga pač v tej vlogi ne poznamo...

drgač pa en citat iz indexa:
zbilja nije ugodno trpit ove slovence i zimi i ljeti i u sportu i u ma u qurac.

hysterical-1.gif

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Pri vsej tehnologiji 21. stoletja ni možno po dveh urah najti posnetek, vrhunce ali vsaj konec tekme NIKJER!

Pri tolikih fotografih ni mogoče naložit na eno stran 50 različnih fotografij. Vsi samo copy pastajo..ne me j! ej!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Prvi polčas me je tak razpizdo da sem kar ugasno tv. Šel ven malo, pa za foro pogledam na livescore kak so naši igrali, pa ko sem vido da so zmagali me je skoraj kap...... da je vse skupaj neka šala
smile-1.gif
Pa priznam, nisem verjel da se bodo po -15 še vrnili. Res so vsega sposobni, ni kaj.

Podobne teme