Mene pa Lakovič ne more pa ne more prepričat... Lahko da 20 pik na tekmo, samo še zmer kr ''pike'' dobim k pride čez sredino pa takoj vrže pa se neki forsira z metom... Me prov zanima kolk bo zek igrov k je Ricky Rubio podpisov za Barco
Brezec... Kdo je njemu dal pogodbo za Filadelfijo? Upam da američani ne spremlajo ep-ja ker bo drgač ob prihodu dobu enosmerno letalsko karto. Upam da nas še presenet v nadaljevanju, samo kr mal dvomim. V Olimipjo nej pride da bo loh saj mal igrov pa dal tistih 8 pik na tekmo...
Drgač pa super igra Jagodnika-še zmeri me preseneča... Pa Udrih se je tud izkazov-zgleda da špila še za brata mal...
Kva je blo s Slokarjam da ni nč igrov? A je poškodovan slučajno? Njega se nam manjka. Drgač Golemac niti ni tko slab... Asistirat zna pomoje bolš kokr vsi naši beki-res ma pregled nad igro...
Dragič bo pa itak dal še svoje k bo treba!!!
Sam dons bo težka. Srbi so včeraj odigral fenomenalno, ampak mormo bit optimisti. Španci nas bodo pa itak razbil ker bojo rabl pike za nadaljevanje. Je pa tale zmaga Srbov zlo otežila naš položaj za možno uvrstitev v četrfinale. Gledov sm tekmo Turčija:Litva. Obe reprezentanci sta fenomenalni in bosta zelo težko premagljivi v nadaljevanju... Tko da četrtfinale bo za nas resnično ogromen dosežek! Mal mamo smolo s skupinami... Sam če se pa uvrstimo naprej (v četrfinale) pa mislm da bo tud polfinale dosegljivo...
GREMO SLOVENCI!!!!