Košarka EP 2009

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Se mi zdi, da sem Brezca opazil na tem videu...
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni videti, da bi Vujačiča pogšrešali, naj se kar raje dalje zabava po lokalih metropole...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Zdej ko smo pa zmagali pa brezec je dobr igral ste pa vsi utihnili a. Madonca ste pametni....

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
To mi deli, to so rezultati!!!!! Spet sem pozabu, da je tekma in nisem gledu:( Kaj je blo pa z Nahbarjem in Spnoulisom, neki sem vidu na športu včeri??

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
To mi deli, to so rezultati!!!!! Spet sem pozabu, da je tekma in nisem gledu:( Kaj je blo pa z Nahbarjem in Spnoulisom, neki sem vidu na športu včeri??

Nachbar je malo zaigral ob enem kontaktu z Grkom, potem pa mu je prišel težit Spalulis. Boki mu je povedal par lepih, nekaj sta se stiskala, ni bilo pa nič hujšega. Ni mi jasno, zakaj sudija ni izklučil tudi provokatorja Spalulisa.

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:
Ponavadi so take igre naših samo muhe enodnevnice
evil.gif

avgusta bo hitro konec
evil.gif

sam Brezec pa..kr zabiu je...pa ena huda asistenca Lakoviču mu je ratala, pa še eno banano je stisnu...js sm biu brez besed =)

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:

Nachbar je malo zaigral ob enem kontaktu z Grkom, potem pa mu je prišel težit Spalulis. Boki mu je povedal par lepih, nekaj sta se stiskala, ni bilo pa nič hujšega. Ni mi jasno, zakaj sudija ni izklučil tudi provokatorja Spalulisa.

Sej Bokija nebi izključil, če nebi potem sodniku omenjal spolnih aktivnosti z njegovo mamo....
shocked-1.gif

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:
Aja...skor sem pozabil

BREZEC JE ZABIL!!!!!!!

cheer.gif
A so mu koš dol spustl, a je imel višje podplate na supergah?
hysterical-1.gif

Ok...res da ni imel 10 m okoli njega nikogar, tako da je lahko napel vse svoje moči, in z malo sreče mu je tudi uspelo....
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
hja, je blo, prva pa zadnja četrtina, vmes je blo pa bolj bogo

je bilo že +16 pa pol kr na enkrat 0, no pol na koncu je pa le blo

so pa letele flaše pa cajtnge na parket zarad sodnikov, ne morš verjet, da lahko domači sodniki, na "prijateljski" tekmi tako slabo sodijo, da letijo flaše dol... je bil pa nachbar do izključitve naš daleč najboljši

golemac patetika od patetike, zdaj ko pride smodiš nazaj bi jaz raje vidmarja imel kot pa golemca...

breza je bil izbran za kao mvpja tekme včeraj
evil.gif

drugač pa s.udrih res dobro in v obrambi in v napadu, edini, ki dejansko ne paše not je golemac ostali se že poklopijo

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
hja, je blo, prva pa zadnja četrtina, vmes je blo pa bolj bogo

je bilo že +16 pa pol kr na enkrat 0, no pol na koncu je pa le blo

so pa letele flaše pa cajtnge na parket zarad sodnikov, ne morš verjet, da lahko domači sodniki, na "prijateljski" tekmi tako slabo sodijo, da letijo flaše dol... je bil pa nachbar do izključitve naš daleč najboljši

golemac patetika od patetike, zdaj ko pride smodiš nazaj bi jaz raje vidmarja imel kot pa golemca...

breza je bil izbran za kao mvpja tekme včeraj
evil.gif

drugač pa s.udrih res dobro in v obrambi in v napadu, edini, ki dejansko ne paše not je golemac ostali se že poklopijo

Mene pa Golemac ni razočaral. Imel je sicer slabi dve minuti, ko je za*ebal dva napada zapored, a v obrambi grize kot malokdo.

Drugače me je pa spet navdušil Jagodnik. "Črna omara" je odnesel Brezo, Jagoda pa neustrašno v boj z njim.
evil.gif

Podobne teme