Korzika..

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
eno vprašanje glede kampiranja...
ima večina kampov možnost priklopa elektrike??kolk dolg podaljšek se splača vzet?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
do zdaj je imel vsak v katerem sem bil. Podaljšek pa vsaj 5m, raje več! sem že kupoval podaljšek ko sem vzel 3 meterskega zraven
jezen.gif
)

I

Izbrisan uporabnik #488

Maš v bigbangu komplet za vse države. Saj bodo vedeli.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Podaljšek naj bo čim daljši... In naj ti v kampu ne bo nerodno prosit za kak podaljšek ali pretvornik. Vsaj meni so vedno brez problema zastonj posodili. So zabeleželi v tvoj karton in si vrnil, ko si šel... Ali pa se s kakim sosedom za pivo zmeniš, pa je...

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
kdo ve kako je kaj z prenočevanjem izven urejenih kampov na Korziki. V avtodomu?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
da se, ne boš pa zarad tega kej posebej priljubljen tam okrog. dostop do plaž je povečin zaprt s pregrado za avtodome, tko da tut na to pozab. ene ceste so tut jebeno ozke (predvsem SZ del), maš pa na netu kr neki potopisov avtodomarjev pa si mal poglej. tut v kampih je problem ker je dost natlačen vse skupi oz. so taki bol mejhni. na vrhu sezone nekje tut šotora nimaš km postavt kamoli avtodom. pa mislim da te znajo polcajci kej preganjat, k pomoje ni lih dovoljeno tkole prenočvat
smile-1.gif
je pa tut odvisn kaka je ekipa noter v avtodomu, kolk mate izkušnje in kolk se kej upate

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
kako se pa kaj sporazumevaš na korziki? zna kdo angleško al je tk ko ostala francija ko se jim jebe za vse kar ni francosko?
smile-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Mlajši znajo govorit angleško... Od kakšnega starega domačina pa ne pričakuj tega... Drugače pa so v vseh kampih na recepciji govorili zelo dobro angleščino! Celo ena ženska v enem kampu, ki jih je štela okoli 70.
grin1.gif
Sporazumevanje sploh ni problem, itak pa kaj hitro pobereš tiste njihove izraze, ki jih potrebuješ...

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Evo, karta za trajekt rezervirana od 1-15 julija bom na korziki. Upam, da bo super!
smile-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
kul mi bomo na uni plaži ob morju pod senco
grin1.gif

ne resno, če se vidimo se srečamo. pa kakega spijemo in malo popričamo
grin1.gif

mi imamo trajekt 30.06. nazaj pa 14.06.

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Podaljšek naj bo čim daljši... In naj ti v kampu ne bo nerodno prosit za kak podaljšek ali pretvornik. Vsaj meni so vedno brez problema zastonj posodili. So zabeleželi v tvoj karton in si vrnil, ko si šel... Ali pa se s kakim sosedom za pivo zmeniš, pa je...

Imam podaljšek za štrom. A je v razdelilni omarici evro konektor za podaljšek ali je kak drug? Ta evro je tak okrogel...

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Evo včeraj prišel iz Korzike. Kaj naj rečem...Noroo!
Otok je tako raznolik in lep, da sem parkrat samo obstal in gledal. Z boljšo polovico sva si ogledala večino stvari, ki jih je na veliko opisujejo razni lonely planeti, ipd..Je pa poleg tega še veliko, velikoo več. A kaj čmo, vse v 15 dneh ne gre. Bo treba še kak obhod narediti.
Prevozila sva 1900km po Korziki, na koncu sva bila že oba malo sita ovinkov, a se je splačalo. Izpustila sva cap-corse, to bo za naslednjič, ostalo sva si pa kar ogledala. Budget je bil 1000€ z vsemi stroški, nekako se je tudi izšlo, pa čeprav sva nekajkrat večerjala zunaj.

Skratka noro, navdušen nad korziko in domačini
smile-1.gif

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:na koncu sva bila že oba malo sita ovinkov, a se je splačalo. Izpustila sva cap-corse,

na cap corse so šele tapravi ovinki. haha.

ja, korzika je res nekaj posebnega. mene je prevzela.

najbolš je it najprej po zahodni obali. pa da te za konec čaka vzhodna obala in ravna cesta :)