Citat:
Uporabnik sanco pravi:
od inex-adrie.
Inex adria je že davno izdihnila.
Torej, čigav je ta avion?
Citat:
Uporabnik sugardaddy pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Ne ČE, ampak SO umaknili. Oziroma je takratna delegacija, ki je tja prišla na obisk to zahtevala od občine da umaknejo. Sej pravim da so
Men se je tista tablca tud tko neugledna zdela, pa verjetn še vsa rjava po tolkih letih.Morda je bil to razlog da so zahtevali odstranitev
Dvomim, da je bil to razlog. Kot bi nekdo zahteval odstranitev zastave, ker je pač stara tkanina preperela. V takem primeru pač narediš novo.
Itak pa verjetno ta tablica po 10h letih (ko se je odstranitev zgodila) ni izgledala tako neugledno, kot izgleda - po vsem mogočem izbijanju s stene - danes.
@alkoholik - žal mi je, ampak ne da se mi ukvarjati s težaki.
Pa še en moj, čisto oseben nasvet - Sem in tja bi bilo fino, da bi ti na življenje gledal malo manj depresivno in črno (nič se ne da, kdo bo dal denar, to je predaleč,.... in podoben blablabla). Pa to me niti ne bi motilo, če se ne bi "po buzerantsko" (z neskončnim teženjem tipa "dej ne lapaj no") ciljno usmerjeno spravljal name, ki na vse skupaj gledam drugače. Tudi zato, ker smo to delali in bomo delali - SAMO za hrano in prenočišče. In to je bil vedno moj najlepši del počitnic.
Ko boš to storil (če seveda se boš za to odločil - to je tvoja stvar), se bova pa mogoče še kdaj pogovarjala. Ker se mi s zateženimi pesimisti in ciniki ne da ukvarjat (so psihično težki, nekoristni in vse spravljajo samo v slabo voljo.press).
PS: Buzerant - v najširšem možnem pomenu besede. In se opravičujem, ker te žalim. Ampak med vrsticami (da tvoje cinične provokacije že nekaj mesecev bolj ali manj ignoriram) očitno ne znaš brati.