Kopiranje USB kluča

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
Moji Dokumenti ali My Documents zna jeziti (+ seveda prava pot - USER itd)

po mojem bo najbolj simple (čeprav "bukova logika"), da narediš svoj direktorij za slike (izven Moji Dokumenti - pač nekaj na particij) - v Moje Dokumente pa mu dodaš shortcut do dotičnega folderja

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.079
113
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Če kopiram pa v Moje dokumente pa ne gre. Pot sem vpisal pravo in mi vedno sprašuje ali je ta vpisana pot ciljna datoteka ali direktorij.
Kako si pa napisal pot do mape "Moji dokumenti"? Konkretno.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Če kopiram pa v Moje dokumente pa ne gre. Pot sem vpisal pravo in mi vedno sprašuje ali je ta vpisana pot ciljna datoteka ali direktorij.
Kako si pa napisal pot do mape "Moji dokumenti"? Konkretno.

C:\Documents and Settings\ImeUporabnika\My Documents\Moje slike

To je pot cijne mape.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.079
113
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
C:\Documents and Settings\ImeUporabnika\My Documents\Moje slike

To je pot cijne mape.
Pa si napisal z narekovaji? ""
@xcopy "g:" "C:\Documents and Settings\ImeUporabnika\My Documents\Moje slike" /S /D /E /Y

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Za poti, ki imajo v imenu presledek, so potrebni narekovaji, tako kot v mojem primeru (tudi pri meni se kopirajo My Documents in je v imenu seveda presledek, za primer jaz namenoma narekovajev nisem brisal, da bo jasno, da morajo biti tam, ceprav je bil primer brez presledkov).

anovak99

Pripravnik
8. maj 2010
255
2
18
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Saj sem to ze jaz naredil zate
smile-1.gif
Meni to sinhronizira podatke (= naredi backup): skopira samo novejse stvari od ze obstojecih, brez vprasanj prepise, ce je novejse, kopira tudi vse poddirektorije in njihovo vsebino ter tudi prazne poddirektorije.

kaj je potrebno dopisati da ti cmd okno ostane odprto ko konča?
confused-1.gif