Kopalniško stikalo

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Potrebujem kopalniško stikalo, katerega so delali že pred cca. 30 leti. Baje se še dobi, vendar ga jaz, kljub iskanju v xx trgovinah nisem našel. Morda pa kdo ve kje bi se to dalo dobiti. Gre za tisto stikalo, s tremi stikali (luč, bojler, peč)
prodam-kopalnisko-trojno.jpg

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.549
287
83
Tole stikalo se dobi, ker so ga mojim staršem menjali za novega. Žal pa ne vem kje je štromar dobil tole stikalo, mogoče kakšna elektronabava?

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Tole stikalo se dobi, ker so ga mojim staršem menjali za novega. Žal pa ne vem kje je štromar dobil tole stikalo, mogoče kakšna elektronabava?
Ma pregledal sem vse živo pa nisem našel. Bi se morda lahko pozanimal kje je to nabavil? Zelo bi ti bil hvaležen.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.171
1.157
113
Pa mora bit točno takšno, kot na sliki?
Ker podobne zadeve ima Merkur, pa TEM Čatež jih dela,...

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.637
727
113
TEM Čatež jih dela (modernejša oblika)
Linija Modul 3x20A kopalniški set

Preveri, če ti paše v staro dozo.
smile-1.gif

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Pa mora bit točno takšno, kot na sliki?
Ker podobne zadeve ima Merkur, pa TEM Čatež jih dela,...
Pri podobni zadevi bi moral celo dozo menjati, kar pa zahteva električarja, pa štemanje....

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.549
287
83
bom povprašal štromarja, ko pride z dopusta. Vem pa da niso nič štemali ali kaj podobnega.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja ko sem jest takega menjal za novejšega, je bilo kar nekaj hecanja z elektriko, sam ne vem, a je bilo že prej čudno zvezano, al kako... Vglavnem, na koncu smo zrihtal, pa nič ni blo treba štemat. Še tastara doza in šraufi od tanovega stikala so pasali bp.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Paše tole Merkurjevo sigurno, sem ga jaz menjal pred kakim letom (so malo moderneše oblike kot tvoje, dimenzije pa enake). Dobiš pa ta stikala v Merkurju, Bauhausu...

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Dejansko tako stikalo še obstaja, sem ga videl pred kratkim, samo nisem siguren kje. Morda v Elbiju (KR).

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Paše tole Merkurjevo sigurno, sem ga jaz menjal pred kakim letom (so malo moderneše oblike kot tvoje, dimenzije pa enake). Dobiš pa ta stikala v Merkurju, Bauhausu...
Grem iskati tole stikalo, pa da vidim če paše. Če ne se me pa pazite
10.gif

grims-1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Meni je pasalo čist bp, pa imel tudi prastarega. Kupil ga pa v Bauhausu - TEM Čatež

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Tudi jaz sem menjal starega za tega iz TEM Čatež. Stari je zdržal 20 let, novi pa samo 1 leto. Stikalo na katerem iman pralni stroj se je stopil, oziroma se je tako deformiral da ga nisem več premakni. Zamenjal sem samo to stikalo. Imel sem v planu da ga slikam in pošljem proizvajalcu. Varovalke imam 16A tako da nimam pojma zakaj ga je stopilo.
lp Verma

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik verma pravi:
Tudi jaz sem menjal starega za tega iz TEM Čatež. Stari je zdržal 20 let, novi pa samo 1 leto. Stikalo na katerem iman pralni stroj se je stopil, oziroma se je tako deformiral da ga nisem več premakni. Zamenjal sem samo to stikalo. Imel sem v planu da ga slikam in pošljem proizvajalcu. Varovalke imam 16A tako da nimam pojma zakaj ga je stopilo.
lp Verma
enako sem jaz menjal starega (kot jodlarcek) za TEM, s tem da meni je stopilo stikalo za bojler. no naslednjič mi je v merkurju svetoval prodajalec, katero stikalo naj izberem in zdaj dela par let.
aja, pa novo stikalo (modul) je pasalo v enako dozo, kot sprašuje jodlarcek