Ma pregledal sem vse živo pa nisem našel. Bi se morda lahko pozanimal kje je to nabavil? Zelo bi ti bil hvaležen.Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Tole stikalo se dobi, ker so ga mojim staršem menjali za novega. Žal pa ne vem kje je štromar dobil tole stikalo, mogoče kakšna elektronabava?
Pri podobni zadevi bi moral celo dozo menjati, kar pa zahteva električarja, pa štemanje....Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Pa mora bit točno takšno, kot na sliki?
Ker podobne zadeve ima Merkur, pa TEM Čatež jih dela,...
Super. HvalaCitat:
Uporabnik vogel pravi:
bom povprašal štromarja, ko pride z dopusta. Vem pa da niso nič štemali ali kaj podobnega.
In katero tanovo stikalo si uporabil, da je pasalo?Citat:
Še tastara doza in šraufi od tanovega stikala so pasali bp.
Grem iskati tole stikalo, pa da vidim če paše. Če ne se me pa paziteCitat:
Uporabnik asko pravi:
Paše tole Merkurjevo sigurno, sem ga jaz menjal pred kakim letom (so malo moderneše oblike kot tvoje, dimenzije pa enake). Dobiš pa ta stikala v Merkurju, Bauhausu...
enako sem jaz menjal starega (kot jodlarcek) za TEM, s tem da meni je stopilo stikalo za bojler. no naslednjič mi je v merkurju svetoval prodajalec, katero stikalo naj izberem in zdaj dela par let.Citat:
Uporabnik verma pravi:
Tudi jaz sem menjal starega za tega iz TEM Čatež. Stari je zdržal 20 let, novi pa samo 1 leto. Stikalo na katerem iman pralni stroj se je stopil, oziroma se je tako deformiral da ga nisem več premakni. Zamenjal sem samo to stikalo. Imel sem v planu da ga slikam in pošljem proizvajalcu. Varovalke imam 16A tako da nimam pojma zakaj ga je stopilo.
lp Verma