Kopalke

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Mi kdo lahko pove, kje se zdaj v tem zimskem času dajo kupit moške kopalke? Skoraj nikjer jih nimajo in mi prodajalke govorijo, da zdaj kao ni sezona. A ni sezona za terme celo leto? Rabim jih ta vikend ker grem malce se namakat v en wellness in sem ziher, da jih nekje lahko dobim? Hvala za pomoč!

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Jaz hodim na dopust od 1 do 15 avgusta in jih zelo težko dobim, ker so razprodaje že mimo in jih nimajo več. In to na vrhuncu sezone, tako da se ti ne čudim, da jih ti ne moreš dobiti sedaj.

Poskusi v kakšni trgovini s spodnjim perilom, tam bi jih znal dobit tudi sedaj.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Evo, ravno s tem vprasanjem se ubadam, ker grem na jug cez en teden.
Tole se dobi pri nas ?
1954338-W57465.jpg

Priponke

• 1954338-W57465.jpg
    1954338-W57465.jpg
    104 KB · Ogledi: 277

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
V Hervisu so vedno meli eno manjšo polico s kopalkami, tud pozimi.
Daj no? Nekaj let nazaj me je ravno v največjem Hervisu prodajalec sredi septembra zavrnil, češ da je konec sezone.

Drugače pa je bila včasih pri Atlantisu trgovina s kopalkami Speedo.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
A tam, kamor greš, so kopalke obvezna toaleta, ali bi se mogoče dalo brez njih. Ker če malo razmišljam, pa bi bile "gate" mogoče dobra zamenjava.
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sem enkrat kupil Speedotove v Hervisu za 35 €, češ, to je pa to. Klinc, že po dveh plavanjih so se začele muckat, po eni sezoni pa so bile razvlečene do konca in za v kanto.

Potem pa kupim Speedo Endurance+ kar na uradni spletni strani Speedo, cena kot v Hervisu. No, takrat sem ugotovil, da Hervis ni prodajal Speedo, ampak verjetno kak ponaredek, ker je bil izdelek kljub temu, da naj bi bil skoraj identičen od tistih iz Hervisa, kot dan in noč. Še zdaj po dveh plavalnih sezonah so praktično kot nove. Od takrat naročam kopalno opremo izključno pri njih. (edino z Royal Mail je štala, je potrebno vzeti nekoliko drtažji ekspres delivery.
In ko sem potipal Endurance+ material pri kopalkah v Sport2000 ter tiste, ki sem jaz nabavil (in to kao isti model, le da je pri Sport 2000 kake 10 € cenejši), je razlika takoj opazna, da to vsekakor ni ista firma.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Res je, samo da je kupljen pri zastopnikih ali pa direktno od njih. Ker so naši veliki trgovci navadne barabe.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
stanejo pa skor 30 eurov

Adidas je pač znakma
grin1.gif

Da te potolažim obstajajo tudi krepko dražje kopalje
wink-1.gif

Vem da obstajajo, vendar niso samo pajkice s spremenjenimi nalepkami.

No, sam imam na videz zelo podobne na sliki v začetku te teme, le da so nike.
Kupil sem jih v intersportu, cena je par evrov čez 20.
Kot je bilo že napisano res niso samo pajkice s spremenjeno nalepko, dejansko je precej drugačen materijal, se zelo hitro sušijo, večinoma so se posušile na meni, če jih pa že obesiš mokre pa voda dobesedno steče dol iz njih. Kar je meni še posebej všeč so inner pants ki niso kot v ostalih kopalnih hlačah (tista mrežasta varjanta), ampak nek hmm, elastičen materijal ki skrbi da zadeve ne skačejo sem in tja
cool-1.gif

Ko sem jih preizkusil sem šel hitro kupil še ene, skratka priporočam.
So pa takšne: klik
edit: poglej si še tule, je v avstriji in ko sem enkrat nekaj naročal je zelo hitro prišlo, imajo tudi adidas in ostale znane firme: klik

Lp.

Nazadnje urejeno: