No sej ni panike, sem se ze pocuhal
Vseeno pa mi ne more neki iz glave, trdno delam v gospodarstvu, nadure, petke in svetke, 20 let ze imam izpit, nikoli kazni, nikoli napihal, nikoli prehiter, ne izzivam skratka. Vsak mesec mi od place drzava odtrga doprsenj del trdo prigaranega kruha, da sr ti pildeki, ki so se vceraj stavkali (poznam ljudi, ki bi bili presrecni, da bi imel varno zaposlitev za nedolocen cas in 800 eurov place) potem na tak nacin zajebavajo.
Vse razumem, kontrola prometa, akcija preverjanja alkohola in varnostnih pasov, nimam nic proti.
Ampak na tak filmski nacin, pa da me pol naslednji dan pol vasi sprasuje, kaj hudica sem naredil ???!!!!
Pa da me vprasas ce je blo kej alkohola in se po mojem obnasanju in izdihu zraka ne cuti, da ni blo popolnoma nic, pol pa pihat. Da mi imas pri 2 leti starem avtu za preverjat tehnicno izpravnost vozila ? Dejte no prosim. Me prav zanima, kaj bqi se zodilo, ce bi zacel malo arogantno jezikat, ker toliko se lahko kot inteligenten in miroljuben clovek zadrzujem. Vcasih pa poci film ane
A bom potemtakem takrat pristal v zaporu/postopku kot najhujsi kriminalec, zgolj zaradi egota golobradega policajceka ????
Sem ogromno po svet, predvsem bliznje drzave, italija, avstrija, nemcija ... Italija kontrola prometa, 20 let stari kombiji, kamioni, prenalozeni avti sumljivih rehistrskih tablic, bolgarija, romunija itd. Torej kjer je utemeljen razlog, rajo pa pustijo pr mir.
No, lepo nedeljo