kontrola prometa

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.184
3.645
113
Marlbor
Jaz sem jih prehiteval lani enkrat, čisto v skladu s predpisi, pa so se potem spustili za mano in me ustavili. WTF, najprej vozijo 20km/h pod omejitvijo, za njimi vozil en, ki ni upal prehitevat, potem sem bil jaz, pa zadaj že ene 3-4 avti. Jaz sem pa prehitel oba, potem pa se jim naenkrat začne muditi za mano. Sem morda bil prepogumen?
Sicer pa je bila potem običajna kontrola dokumentov končana v 3 minutah, jaz pa sem se potem vozil za kazen zadnji v koloni, katero so policajčki uspeli ustvariti.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik gringo512 pravi:
smile-1.gif
Razumem da bi ze v startu vozu pred njim oz. da pac ustavljajo nekje ob cesti.

Jst si to razlagam da to delajo iz cistega dolgcasa oz. lastnih uzitkov ....

Kot so tebe oni spustili naprej bi moral ti njih.
tongue-1.gif

Aja...pa vozit bi moral tako kot so vozili oni pred tabo.
A je bila kje omejitev 90 ali je bila povsod 50, 60?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Nimaš kaj... bodi vesel, da si dokaz, da vsaj nekaj koristnega opravljajo,
In kaj so v teh pol ure koristnega napravili, ko so zajebavali poštenega človeka, ki ni napravil nobenega prekrška? Nam lahko zaupaš?
A nebi bilo bolj koristno, da bi lovili prekrškarje?
Nekoč je enemu policaju tako dišal moj denar, da je po vsem mogočem šel gledat še v rezervne žarnice, če so vse nitke cele. Gotovo ne zgolj iz firbca, ampak je hotel kaj pokasirat.

Enkrat so enemu znancu merili profil gume SAMO na notranji strani!! Celo volan je moral zavrteti v eno smer, do konca, da so bile gume zunaj.
Kolikor vem pa morajo oni izmeriti povprečje profila, in gume morajo biti ravno ne pa zavite v levo ali desno.
Kazen pa je bila še v SIT in sicer 100.000.

gringo512

Zelenc'
12. avg 2012
27
0
1
No sej ni panike, sem se ze pocuhal
smile-1.gif
Vseeno pa mi ne more neki iz glave, trdno delam v gospodarstvu, nadure, petke in svetke, 20 let ze imam izpit, nikoli kazni, nikoli napihal, nikoli prehiter, ne izzivam skratka. Vsak mesec mi od place drzava odtrga doprsenj del trdo prigaranega kruha, da sr ti pildeki, ki so se vceraj stavkali (poznam ljudi, ki bi bili presrecni, da bi imel varno zaposlitev za nedolocen cas in 800 eurov place) potem na tak nacin zajebavajo.

Vse razumem, kontrola prometa, akcija preverjanja alkohola in varnostnih pasov, nimam nic proti.
Ampak na tak filmski nacin, pa da me pol naslednji dan pol vasi sprasuje, kaj hudica sem naredil ???!!!!

Pa da me vprasas ce je blo kej alkohola in se po mojem obnasanju in izdihu zraka ne cuti, da ni blo popolnoma nic, pol pa pihat. Da mi imas pri 2 leti starem avtu za preverjat tehnicno izpravnost vozila ? Dejte no prosim. Me prav zanima, kaj bqi se zodilo, ce bi zacel malo arogantno jezikat, ker toliko se lahko kot inteligenten in miroljuben clovek zadrzujem. Vcasih pa poci film ane
smile-1.gif
A bom potemtakem takrat pristal v zaporu/postopku kot najhujsi kriminalec, zgolj zaradi egota golobradega policajceka ????

Sem ogromno po svet, predvsem bliznje drzave, italija, avstrija, nemcija ... Italija kontrola prometa, 20 let stari kombiji, kamioni, prenalozeni avti sumljivih rehistrskih tablic, bolgarija, romunija itd. Torej kjer je utemeljen razlog, rajo pa pustijo pr mir.

No, lepo nedeljo
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Zakaj v pa ti nimaš imena, priimka in naslova v profilu?
Če nič ne skrivaš?
wink-1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Ja mene so lani v nedeljo zjutraj, nekaj po osmih ustavljali v predoru Šentvid. (tik pred koncem tunela sem najprej opazil modre lučke za sabo) Najprej sem mislil da gredo na intervencijo ... potem pa ko sem hotel se vključit na levi pas, pa sem dobil še zvočni signal
smile-1.gif

Sem zapeljal na izvoz in ustavil ... običanja kontrola prometa s pihanjem ... 0,0 (peljal sem se iz Kopra v Kranj) Potem sta me še opozorila da ne pozabim čez mesec poravnat registracijo avta .. in sta šla ...

bi reku kar tako naključno sta si me izbrala in me potegnila h kraju
smile-1.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
[
Sem pred par meseci prvič po 5+ letih pihal. Sem jih na Lavrici videl od daleč, peljal natančno po omejitvi (imel celo ene 3 avta kolone za sabo), seveda ponoči. Takoj so me ven potegnili, pihnil 0,0, potem smo se pa malo pogovarjali, pa malo sem gledal koga ven vlečejo. Večinoma prehitre ali zelo počasne. Vse, kar je bilo med 50 in 60, so pustili pri miru ...

Damn... zdej si pa sintiča spravu v čisto depresijo
smile-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik gringo512 pravi:
Pa da me vprasas ce je blo kej alkohola in se po mojem obnasanju in izdihu zraka ne cuti, da ni blo popolnoma nic, pol pa pihat. Da mi imas pri 2 leti starem avtu za preverjat tehnicno izpravnost vozila ? Dejte no prosim. Me prav zanima, kaj bqi se zodilo, ce bi zacel malo arogantno jezikat, ker toliko se lahko kot inteligenten in miroljuben clovek zadrzujem. Vcasih pa poci film ane
smile-1.gif
A bom potemtakem takrat pristal v zaporu/postopku kot najhujsi kriminalec, zgolj zaradi egota golobradega policajceka ????

Jaz mam zanimivo zgodbo. Starejša možakarja ob italijanski meji me pohopsata. Sumim, da je en mečkač telefoniral kako en z bosancem nori (beri: prehitel in se peljal po omejitvi dalje). Ker je zmanjkalo baterije, da bi pihal, se je policaj zadovoljil s tem, da ne zaudarjam po alkoholu. In je bil opravljen alkotest.
grin1.gif

Ker ni bilo nič z alkoholom, dejmo sprovocirat, pa lahko potem napiše vsaj žaljenje uradne osebe.
wink-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jaz bi poskusal posneti filmcek (samo gsm narobe drzis)potem pa poklicem 113 da mi nekdo vozi tik za.ritjo.

Preden bi ti to lahko storil, bi policaj že pisal položnico za telefoniranje med vožnjo.
grin1.gif
Mal heca more bit.