Sobota, 11 zvečer, od zadnjega srečanja s policijo je minilo kako leto pa pol dve. Po običajni trasi, ki jo prevozim 3x dnevno se vračam domov, naselje omejitev 50, nekateri odseki 60. Kar naenkrat vozi pred mano policija zlo pod omejitvijo, t.j. do 40 km/h. Držim zlo veliko varnostno razdaljo, da jim ne svetim v glavo in študiram al uberem bližnjico al jih prehitim. Preden se odločim se dajo na stran, me spustijo naprej in se mi zalimajo v rit. Par minut se mi limajo, potem pa plave lučke in se počutim kot največji kriminalec. Se lepo ustavim, ugasnem avto, šipa dol, lepo pozdravim. 15 minut masiranja, obvezna oprema, kontrola prometa, ste pil, pihanje -> 0.00, gume, luči, ni da ni ... 20 minut masiranja.
Na koncu srečno vožnjo.
Ves ta čas pa se zadržujem, da jih ne bi poslal v tri p.m. Čemu takšno početje ?! Kje so, ko se mularija vozi z neizpravnimi mopedi brez auspuhov, ko ljudje pijani vozijo skoz rdečo, ko na AC kamijoni eden druzga prehitevajo.
Najraj bi jim vse to izreku, pa sem si reku, pejd domov spat
Na koncu srečno vožnjo.
Ves ta čas pa se zadržujem, da jih ne bi poslal v tri p.m. Čemu takšno početje ?! Kje so, ko se mularija vozi z neizpravnimi mopedi brez auspuhov, ko ljudje pijani vozijo skoz rdečo, ko na AC kamijoni eden druzga prehitevajo.
Najraj bi jim vse to izreku, pa sem si reku, pejd domov spat