kontrola prometa

gringo512

Zelenc'
12. avg 2012
27
0
1
Sobota, 11 zvečer, od zadnjega srečanja s policijo je minilo kako leto pa pol dve. Po običajni trasi, ki jo prevozim 3x dnevno se vračam domov, naselje omejitev 50, nekateri odseki 60. Kar naenkrat vozi pred mano policija zlo pod omejitvijo, t.j. do 40 km/h. Držim zlo veliko varnostno razdaljo, da jim ne svetim v glavo in študiram al uberem bližnjico al jih prehitim. Preden se odločim se dajo na stran, me spustijo naprej in se mi zalimajo v rit. Par minut se mi limajo, potem pa plave lučke in se počutim kot največji kriminalec. Se lepo ustavim, ugasnem avto, šipa dol, lepo pozdravim. 15 minut masiranja, obvezna oprema, kontrola prometa, ste pil, pihanje -> 0.00, gume, luči, ni da ni ... 20 minut masiranja.
Na koncu srečno vožnjo.
Ves ta čas pa se zadržujem, da jih ne bi poslal v tri p.m. Čemu takšno početje ?! Kje so, ko se mularija vozi z neizpravnimi mopedi brez auspuhov, ko ljudje pijani vozijo skoz rdečo, ko na AC kamijoni eden druzga prehitevajo.
Najraj bi jim vse to izreku, pa sem si reku, pejd domov spat
smile-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Avtomobila mislim, da ti ni bilo treba ugašat (ali ga celo po zanonu ne smeš?)
tongue-1.gif

Drugače pa - sočustvujem s tabo... verjetno te je to moralo kar precej ob živce spravit, da si se ob tej uri registriral na forum, da nam sporočiš tvoj dogodek
grin1.gif

Nimaš kaj... bodi vesel, da si dokaz, da vsaj nekaj koristnega opravljajo, Lahko bi naleteli na totalno pjanega človečka za volanom in bi potemtakem bilo njihovo delo cenjeno.

Pazi "dogodivščino" pri meni: v zadnjih 3 letih me NIKOLI niso vstavili, letos mi je 4.2.2012 potekla registracija vozila...in 5.2.2012 (nedelja zjutraj okoli 5h) se valda z frendi vračamo domov in PUFFF, marica kar na 1x za mano (iz megle) in kontrola prometa
cheer.gif

Valda je model vidu, da vozim neregistriran avto in valda me je celega pregledal v nulo....
grin1.gif

No.. na koncu sva se le zmenila, da me spusti brez kakšnih listkov
tongue-1.gif
(pač pozabil 1 dan).

Kapo dol
priden.gif

gringo512

Zelenc'
12. avg 2012
27
0
1
smile-1.gif
Razumem da bi ze v startu vozu pred njim oz. da pac ustavljajo nekje ob cesti.

Jst si to razlagam da to delajo iz cistega dolgcasa oz. lastnih uzitkov ....

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Uporabnik gringo512 pravi:

Načeloma si skoraj vsi to tako razlagamo
evil.gif
Upostevat da so to smrkavci se ne 30 letni,polni sebe kape na glavi in sluzbe ki jim prinasa 800€ mesecno.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:

evil.gif
Deloma imate prav, deloma se pa motite. To delajo zato, da bi človeka sprovocirali, naredili živčnega, da bi živčen naredil kako napako in mu potem kasirali, in to jim je v užitek.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Nimaš kaj... bodi vesel, da si dokaz, da vsaj nekaj koristnega opravljajo,
In kaj so v teh pol ure koristnega napravili, ko so zajebavali poštenega človeka, ki ni napravil nobenega prekrška? Nam lahko zaupaš?
A nebi bilo bolj koristno, da bi lovili prekrškarje?
Nekoč je enemu policaju tako dišal moj denar, da je po vsem mogočem šel gledat še v rezervne žarnice, če so vse nitke cele. Gotovo ne zgolj iz firbca, ampak je hotel kaj pokasirat.

Fastly

Pripravnik
5. sep 2007
204
0
16
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:

evil.gif
Deloma imate prav, deloma se pa motite. To delajo zato, da bi človeka sprovocirali, naredili živčnega, da bi živčen naredil kako napako in mu potem kasirali, in to jim je v užitek.

Bi rekel. Je treba toliko in toliko kazni spisat. Potem se lahko poda podatek konec leta, kako uspešni so bili in da DELAJO, da se jim potem ubije več ljudi kot leto poprej.
priden.gif

Tudi za mano se velikokorat peljejo, pa načeloma me ne ustavijo. In to je men jebanje. Če me hočeš ustaviti, me ustavi tam normalno, ker jaz se pripeljem normalno, nisem norec, ne vijugam in ne rabim filmskih prizorov, da se potem celotna vas sprašuje kaj sem delal. In point je dosežen. Po vasi se govori, da policaji delajo, sicer pa samo kažejo svoje frustracije.

Odpiralcu teme, bi bila samo še pika na i, da bi en na hitro priletel mimo, ko je tebe jebal v glavo za prazen nič.
wink-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Sobota, 11 zvečer, od zadnjega srečanja s policijo je minilo kako leto pa pol dve. Po običajni trasi, ki jo prevozim 3x dnevno se vračam domov, naselje omejitev 50, nekateri odseki 60. Kar naenkrat vozi pred mano policija zlo pod omejitvijo, t.j. do 40 km/h. Držim zlo veliko varnostno razdaljo, da jim ne svetim v glavo in študiram al uberem bližnjico al jih prehitim. Preden se odločim se dajo na stran, me spustijo naprej in se mi zalimajo v rit. Par minut se mi limajo, potem pa plave lučke in se počutim kot največji kriminalec. Se lepo ustavim, ugasnem avto, šipa dol, lepo pozdravim. 15 minut masiranja, obvezna oprema, kontrola prometa, ste pil, pihanje -> 0.00, gume, luči, ni da ni ... 20 minut masiranja.
Na koncu srečno vožnjo.
Ves ta čas pa se zadržujem, da jih ne bi poslal v tri p.m. Čemu takšno početje ?! Kje so, ko se mularija vozi z neizpravnimi mopedi brez auspuhov, ko ljudje pijani vozijo skoz rdečo, ko na AC kamijoni eden druzga prehitevajo.
smile-1.gif

Le zakaj ga nisi prijavil zaradi nevarne vožnje tik za tvojo ritjo? Jaz bi mu to podrobil še preden bi rekel dober večer. In zahteval bi, da se mi legitimira, da lahko napišem prijavo zoper njega.
jezen.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Juris....redki se upajo zoperstavit butastim trditvam policistov....so raj tiho in se pustijo. Tole o nitkah v zarnicah je men bolj neka izmisljotina, ker kater normalen clovek se nebi pocutil butast, da bi sel nitke gledat....wtf? Kako pa ve, da nisem menjal zarnic pred 5 minutami in sem se ravnokar odpravil na pumpo po nov komplet? Ne ga bixat....tak pildek nej si kar nekam zatakne....

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
570
113
Zgleda,da imajo kakšno akcijo? Mene so tudi učer ustavli ponoči, na podobno foro. So vozili pred mano, potem pa zavijejo na parkplac, naredijo en krog, da sem šel mimo, potem pa za mano, pa lučke... Sam jaz sem imel samo kontrolo dokumentov, mi ni blo treba nič pihat. Sem imel pa tut pomojem ene 4. leta od zadnje policijske kontrole z avtom
smile-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Zakaj bi se zabavali samo policajčki? Če me že povabijo na party, se bom pa še jaz malo za(je)baval.

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.826
113
Tam kjer je možno jih prehitiš (seveda kjer je dovoljeno, ne preko polne črte) in naprej po omejitvah.
Tudi jaz že naletel na nekaj podobnega, ali pa na AC, ko se vozijo 110 km/h. Vse ovce za njimi. Ne vem zakaj je problem policiste prehitet, če so pod omejitvijo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
KSZ

Mogoče je pa problem da si se preveč usral. Če bi se jim zalimal za rit e zihr nebi ustavil, ker bi vedel da pijan človek tega nebi naredil. Tko kot tisti , ki vidijo na avtocesti policaja ka se vozi 130 pa ga noben ne upa prehitet.
Kaj pa če bi bil pijan? Kako so pa oni vedel da si trezen?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
....Čemu takšno početje ?! Kje so, ko se mularija vozi z neizpravnimi mopedi brez auspuhov, ko ljudje pijani vozijo skoz rdečo, ko na AC kamijoni eden druzga prehitevajo...
Ti si verjetno zaposlen, imaš premoženje (avto) in od tebe bi relativno lahko in hitro pokasirali denar, od mulca na motorju pa precej težje. . Ker nima, v uklonilnem zaporu bi jim pa samo stroške delal. Pa še več dela imajo da ga ulovijo.

A sm odgovoril, zakaj tebe in ne mulca? Policajem je pa varnost zadnja skrb, prva je tvoj denar.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
KSZ

Mogoče je pa problem da si se preveč usral. Če bi se jim zalimal za rit e zihr nebi ustavil, ker bi vedel da pijan človek tega nebi naredil. Tko kot tisti , ki vidijo na avtocesti policaja ka se vozi 130 pa ga noben ne upa prehitet.
Kaj pa če bi bil pijan? Kako so pa oni vedel da si trezen?

Bi se kar strinjal s tem. Mani bi bil sredi noči voznik, ki se očitno bojazljivo drži predpisov za vsako ceno, pač sumljiv. Je pa res, da bi ti dal pihat in adijo. 3 minute, ne pa 15.

Sem pred par meseci prvič po 5+ letih pihal. Sem jih na Lavrici videl od daleč, peljal natančno po omejitvi (imel celo ene 3 avta kolone za sabo), seveda ponoči. Takoj so me ven potegnili, pihnil 0,0, potem smo se pa malo pogovarjali, pa malo sem gledal koga ven vlečejo. Večinoma prehitre ali zelo počasne. Vse, kar je bilo med 50 in 60, so pustili pri miru ...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Na koncu srečno vožnjo.
smile-1.gif

Le zakaj ga nisi prijavil zaradi nevarne vožnje tik za tvojo ritjo? Jaz bi mu to podrobil še preden bi rekel dober večer. In zahteval bi, da se mi legitimira, da lahko napišem prijavo zoper njega.
jezen.gif

Ko sem jaz povedal člen iz zakona in apiliral na varnost v prometu, se je kar končalo.
uf-1.gif
Tako, da jaz sedaj sam grem iz tega party-ja, po hitrem postopku.

Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

Če bi se jim zalimal za rit e zihr nebi ustavil, ker bi vedel da pijan človek tega nebi naredil.

Tudi vidim, da drži načelo, če se umakneš si takoj nabit, ker bi se rad rešil varuha pravice. Vidim, da se kdaj prov kličem na party zaradi moje vljudnosti. Da mi pa eden za rit pripelje in vozi nekaj časa za ritjo, je pa prvi izogibek moj in spustim naprej. Mi gre na [cenzura], da mi je eden na manj kot meter varnostne. Če bo potrebno zavirat, bo fatalno posilstvo.

Ja fantje vikend je bil. Večja možnost, da dobijo voznika kateri ne vozi po predpisih, kot pa med tednom. Sej če nobenega ne ogroža, to nima veze. Biznis, biznis.
smile-1.gif

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Ma skoraj identični premer doživel pred kakšnim letom. Samo s to razliko, da so se pripeljali za mano pa vizili čist na odbijač, pa potem zaostali, pa zopet prilepili in tako parkrat. Ker sem pač trma, nisem hotel po gasu. Vozil konstantno mal nad omejitvijo. Po kakih petih kilomatrih pa plava luč, pa obvezna vprašanja in alkotest. Na konco vprašal, zakaj tak način provociranja. Pa sem se moral zadovoljiti samo z njihovim masmehom. Ja pa tudi noč je bila, tako da sploh nisem vedel, kdo se pelje za mano. Nekaj mi je pa reklo, da bi lahko bili policaji.
LP