Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik turbobitch pravi:
Oprostite ampak moram dat to iz duše in se že vnaprej oproščam vsem. Okusi gor ali dol. U2 so najbolj beden in overrated band!!1 Aaaa sovražim jih. Upam da je bil dobr koncert
Meni so U2 ok, maš pa prav, da overrated. Pomoje zato ker skoraj ni več dosti bandov, ki bi skupaj spravli tolko folka.
Koncert je bil res super, s tem da je več kot 50% k temu prispeval folk.
Jaz sicer nisem bil na koncertu (pač, par nihovih komadov mi sede, niso pa glih bend po mojem okusu), sta bila pa dva sodelavca (en v nedeljo, drugi v pon). Prilagam par slik, ki jih je naredil sodelavec v nedeljo.
Je pa sodelavec, ki je bil na ponedeljkovem koncertu po ogledu teh slik povedal, da se v pon. teli zasloni niso spuščali. Izgleda, da so imeli kakšno okvaro
Nobene pretirane gneče na vhodu..
V 10 min si z lahkoto prišel do sedeža. Poznalo se je na podzemni za nazaj(malo gneče).
Kot primer. V Lj se je za Tiestota čakalo 1 uro za notri pa je bilo 5k folka.... Tukaj pa 90k pa brez problema(edino pri
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.