koncert U2

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
no, kaki so kaj vtisi? jaz bi rekla zelo profesionalno odpeto, odličen šov/oder, ampak mogoče sem pričakovala boljše vzdušje (ne glede, da smo uživali, sem doživela že tud kak boljši koncert)... samo jim pa nimaš kaj reč... odlično.

kritike eventimu in organizaciji prevozov. 1 bus sploh ni prišel,ura in pol zamude pri odhodu, parking predaleč , pa nobene poprejšnje omembe tramvajev (sreča za zagrebške kolege, ki so nas potem vozili okoli), katastrofa pri odhodu- za pot, ki normalno traja max. 1h z avtom, smo mi po končanem koncertu rabili 4,5 h s čakanjem vred... za ta denar... nikoli več.

me pa zanima, kak bo današnji koncert...

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Pa če ma kdo kake fotke bi lepo prosil
zmaga.gif

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Če mogoče nebi bli tko leni bi se dalo bilo kam pridet veliko prej peš. Mi smo dans prehodli menda okol 4km po zagrebu in smo užival in zbiral vtise iz koncerta. Na samem koncertu je bilo pa res kar se tiče ozvočenja, same scene in vseh efektov fenomenalno. Bi pa letela kritika na publiko kjer se vidi balkanskost in nepoznavanje tele zvrsti glasbe...

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik decva pravi:
no, kaki so kaj vtisi? jaz bi rekla zelo profesionalno odpeto, odličen šov/oder, ampak mogoče sem pričakovala boljše vzdušje (ne glede, da smo uživali, sem doživela že tud kak boljši koncert)... samo jim pa nimaš kaj reč... odlično.

kritike eventimu in organizaciji prevozov. 1 bus sploh ni prišel,ura in pol zamude pri odhodu, parking predaleč , pa nobene poprejšnje omembe tramvajev (sreča za zagrebške kolege, ki so nas potem vozili okoli), katastrofa pri odhodu- za pot, ki normalno traja max. 1h z avtom, smo mi po končanem koncertu rabili 4,5 h s čakanjem vred... za ta denar... nikoli več.

me pa zanima, kak bo današnji koncert...

Jaz sem šla z njimi v Beograd na AC/DC - enako, nikoli več. So pa imeli takrat koncerti.net veliko boljši prevoz.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Je res da ti te agencije danes nudijo tudi prevoz, samo lahko bi folk vedu da z avtobusi rabiš vedno dosti preveč časa. Sploh to zbiranje ljudi in čakanje po nepotrebnem, drugič se vsedite v en avto in vas pot do zagreba ne bo stala niti 10€.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
ja sej vem, samo takrat je bila cela "norija", da so karte razprodane, pa da se kart brez prevoza ne dobi... itd.
uf-1.gif

sicer sem pa danes brala kritike včerajšnega koncerta+ je zapel tudi nekatere druge pesmi in mi je NORO ŽAL, da nisem šla včeraj še enkrat- s svojim avtom, karto kupiš tam... ah, ko se zmeraj prepozno spomnim...
cry12bpy.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Brat je bil.. oboleval nad prevozom, cariniki.. od koncerta je pricakoval, da bo kaksna vecja festa, kakor 2 ure spilanja in konec, pa guzva da ni bilo za dihat..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Zakaj ne spravis slike v nek human format, ne pa da 5 minut cakam na 10MB liniji, da jo nalozi..

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Meni je blo včeri čist nepozabno in fenomenalno!
tongue-1.gif

Gužva?Meni se na stadionu niti ni zdelo tko grozno, dost placa, je pa res, da nismo bli lih pod odrom, ampka mičkeno dlje! Dihat se pa edino na tramvajih ni dalo, tisto je bla pa ludnica res
grin1.gif

Karte se je pa dalo dobit pred koncertom še čisto komot, en model mi jih je na koncu eno že zastonj ponujal, ker je blo tik pred začetkom..
smile-1.gif

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
kje si brala te reviewe? me zanima kakšni so bili kaj odzivi. Drugače mi je bil pa koncert boljši kot sem pričakoval. Edina slaba stvar ki bi jo izpostavil so tramvaji :p Tole je bila zgrešena poteza organizatorja. Sam koncert je bil pa super.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
evo ene slike
Koncert je bil odličen, le Bono bi se lahko malo več "posvetil" publiki
728199-lary.jpg

Priponke

• 728199-lary.jpg
    728199-lary.jpg
    37,5 KB · Ogledi: 242

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Če ma kdo kake slike s ponedeljkovega koncerta se priporočam, da mi jih pošlje na tusigt1979(ad)gmail.com

Drugače pa koncert odličen. Od organizacije z avtobusi pa itak kaj veliko ni za pričakovat.

LpTuši

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Mi smo se ob šestih zvečer odpravili iz Lj, okoli osmih smo parkirali skoraj direktno pred vhod Jug desno, nato pa na kontra stran peš po karte. Nekje ob pol devetih nam teta pred nami pobere zadnje karte. Na šalterju dečva reče, da pridejo nove za 15 minut. No očitno so mel težave s tiskalnikom, ker čez 15 minut teta pravi, da kart ni naj gremo na zahodno stran.
Tečemo ko kure tja do druzga šalterja, tam nam po ene pol urnem prerivanju uspe dobiti 3 karte in potem spet tek na južno stran, tam kjer smo parkirali avto
smile-1.gif

Zamudili smo prvi komad, ampak nič hudega. Koncert je bil pa itak nor. Aja, za karto smo dali 35€.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Koncert odličen. Scena fenomenalna. Na U2 pa ne grem nikoli več, ker so mi konkretno stopili na živec s tistim moraliziranjem vmes.

Kar se pa tiče Eventim "prevoza" in "vodičev" je pa katastrofa!!!

P.S.: Všeč mi je, da so se preprodajalci kart konkretno nategnili
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

brinaB

Zelenc'
24. jul 2009
3
0
1
jst sm bila na obeh koncertih (na srečo v lastni režiji, tko da ni blo slabe volje na meji in čakanju zamudnikov...) in moram rečt, da je bil pondeljkov koncert fuul bolši; bolši komadi in hudo dobra energija publike!! gužva pa mora bit; je del atmosfere
smile-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Koncert odličen. Scena fenomenalna. Na U2 pa ne grem nikoli več, ker so mi konkretno stopili na živec s tistim moraliziranjem vmes.
P.S.: Všeč mi je, da so se preprodajalci kart konkretno nategnili
cheer.gif

jst isto...
Nekateri novi komadi od U2 so bili slabši kot od pred skupine snow patrol...
Mene zanima če ti štirje vso glasbo odigrajo? Nekako se mi je zdelo, da je težko odšpilat tako popolno glasbo na štiri glasbila. Edino, če jih je blo več na odru pa jih nisem videl..
Načeloma sem zadovoljen, ampak mi je žal da nisem šel na AC/DC v Novi Sad

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.262
113
42
Oprostite ampak moram dat to iz duše in se že vnaprej oproščam vsem. Okusi gor ali dol. U2 so najbolj beden in overrated band!!1 Aaaa sovražim jih. Upam da je bil dobr koncert