Komplet oprema

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Včasih smo imeli na alterju nekega dobrega mizarja ki je tudi belo tehniko zraven prodal po ugodni ceni.

še je aktiven in se ga splača kontaktirat
wink-1.gif
sploh pa vrjetno, če mu daš delat celo mansardo.
uporabnik @sevlje

Tudi jaz in kolega sma vzela pri njemu vso belo tehniko in lahko rečem samo TOP! Vse skupaj je za oba stalo 3 leta nazaj vsaj 10k €.

Odnos 5*, cena 5*, support 5*, dostava 5*

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Jaz si to predstavljam po tekočem metru. Ewe baš ni neka cenena roba. Imajo pa take zadeve da kaj zaslužijo tudi na tistih ki nimajo toliko pod palcem.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Čudno mi je, da nič ni pisalo o kakšnem kvadratu. Samo končana kuhinja, vključuje prednjo in stransko stran.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.158
113
sej to je cca 3 m kuhinje brez geretov. Vsaj nekaj podobnega sem videl tudi v Ikei itd. V tem cenovnem rangu. Vodila verjetno rang nizje, pa brez predalov, ampak na vrata. Pa si tam..sej več to niti ni vredno.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Zdaj se mi je pokazalo malo dodatnega denarja, zato lahko kupim malo boljšo kuhinjo. Komu naj dam narediti izris?

Je pa precej majhna. Glavna stranica je dolga 3m, potem pa je levo od nje 1,80, kjer naj bi bila napa in (kao) otok, se pravi samo indukcija šanka za dve osebi na drugi strani. Na desni stranici je tudi prostora 1,80m, ampak je treba dat zraven še samostoječi hladilnik.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.158
113
a gerete že imaš? Malo se poigraj s kitchen planner od ikee, pa da vidiš kje si, kaj to pomeni finančno itd, da te ne bodo za brezveze nategnel.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
OK bom probal. Drugače pa bi dal magari enemu narisat pa bi potem samo not metali različne kuhinje. To se da?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
V nedeljo imata Dipo in Rutar -50% na vse kuhinje, jaz pa ravno kupujem. Ima kdo izkušnje z njimi? Za elemente brez bele tehnike bi dal tam nekje do 2.500 EUR.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.158
113
Ne vem, nimam izkušenj, sem pa šel gledat v GA kuhinje Ballerino, ki jo odprodajajo. Kuhinja v rangu 30k€ (precej velika, skoraj fakotr 2 kar bi sam potreboval)- prodajajo zdaj za 9k€, ampak dejansko je rang višje (s tem ne trdim, da je vredna svojega denarja), ampak razlika med tole in rang 5k€ kuhinje je očiten. No sej nekje mora bit. Zanimive rešitve, odlično okovje, kamniti delovni pulti, kamnito korito, električno odpiranje zgornjih omar, široki 120 cm predali, soft close tako kot mora bit, dizajnerske fronte, vsak ročaj ima 3 diskretne kristalčke, itd. V glavnem res polno zanimivih dizajnerski in tehničnih detajlov. Tako da je bilo kar malo moreče, it gledat potem "navadno" kuhinjo. Ewe , alno itd.