Odpiram novo temo, ker ne bi rada čisto zašla v temi pralno-sušilnega stroja. Konec koncev gre ravno za obratno zadevo.
Torej kupujeta se pralni in sušilni stroj v skupni vrednosti do cca 1300€.
Zahteve za pralni stroj:
- inverter motor (blok in pranje ponoči)
- tehanje perila, torej stroj ve, ali je boben do max naponjen ali le 2kg
- program ročnega pranja
- zaželjena so velika vratca
- zamik časa (lahko nastavim kdaj ali čez koliko časa naj se zažene)
Zahteve za sušilni stroj:
- kondenzacijski
- čimmanj zmečkana oblačila, magari tista parna varianta, v koliko res deluje (ali je to natega
)
Zadevi se bosta postavili v "stolp" torej sušilec na pralni stroj. Prostora za eno zraven drugega ni. Zaželjeno je seveda tudi, da sušilec sprejme približno enako kilažo perila kot pralni stroj, ne da mi nekaj kg zunaj ostane.
Nisem sama kupovala teh zadev še nikdar, nazadnje se je pri bajti pralni stroj kupoval 10 let nazaj, sušilca pa nismo nikdar imeli. Gledam zdaj te super duper stroje z nebroj lastnostmi, katera vsaka firma poimenuje po svoje in sem čisto izgubljena. Se vam katera druga stvar zdi izredno pomembna pa je nisem omenila? Katere stvari res delajo kot je opisano v katalogih, katere so pa nateg in škoda denarja za njih.
Torej kupujeta se pralni in sušilni stroj v skupni vrednosti do cca 1300€.
Zahteve za pralni stroj:
- inverter motor (blok in pranje ponoči)
- tehanje perila, torej stroj ve, ali je boben do max naponjen ali le 2kg
- program ročnega pranja
- zaželjena so velika vratca
Zahteve za sušilni stroj:
- kondenzacijski
- čimmanj zmečkana oblačila, magari tista parna varianta, v koliko res deluje (ali je to natega
Zadevi se bosta postavili v "stolp" torej sušilec na pralni stroj. Prostora za eno zraven drugega ni. Zaželjeno je seveda tudi, da sušilec sprejme približno enako kilažo perila kot pralni stroj, ne da mi nekaj kg zunaj ostane.
Nisem sama kupovala teh zadev še nikdar, nazadnje se je pri bajti pralni stroj kupoval 10 let nazaj, sušilca pa nismo nikdar imeli. Gledam zdaj te super duper stroje z nebroj lastnostmi, katera vsaka firma poimenuje po svoje in sem čisto izgubljena. Se vam katera druga stvar zdi izredno pomembna pa je nisem omenila? Katere stvari res delajo kot je opisano v katalogih, katere so pa nateg in škoda denarja za njih.