Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Roloji so jajca, meni je sam izvajalec odsvetoval, enako plise. Prevečkrat crkne to. Pa vidim tudi pri starših, imata rolo komarnike in jih je že ene par šlo k vragu. Edino pač, če nekoga ne moti da vsaki 2 leti popravlja oz nabavi nove.
Tisti ki je vprašal, kaj svetujemo, bi bilo najbolje, da bi dal neko fotko, ker jaz si najbolj ne znam predstavljati kaj misli
In še 1xCitat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne, rolo je problematičen tudi v primeru neurja, ker ob straneh ni fiksiran ampak teče po "vodilu", ki je seveda bogo in zelo rad tudi ven pade.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
ni, če sem bom jutri spomnila, bom slikala (zdaj je tema) pa boš povedal na kateri polovici je mreža. seveda če si pozoren vidiš, drugače boste pa mogli paziti, da ne boste notri zakorakali. res je zadeva precej prozorna.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Roltek s transpatec mrežico. Sem slikala, samo se ne vidi dobro. Nisem neki expert za slikanje in ne vem kako naj slikam, da se ne bodo na sliki pojavile take "vijuge" tam ko je mrežica. Mogoče se kdo bolj zastopi na to in bo vedel v čem je problem in kako ga lahko popravim.