Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Kaj pa v prihodnje turistične destinacije ob morju, kjer komarjev sploh ne poznajo.
Arktika?
Ker sem obljubil poročilo:
past za komarje-pa nobenega komarja notri za videtCitat:
Uporabnik oriolus pravi:
'Past', ki sem jo odprl po nekaj dneh ni obetala veliko, ko pa sem malo razmislil način delovanja mi je bilo jasno, da je treba počakati precej dlje.
Danes sem odprl in izpraznil zadnje tri takšne 'pasti'. Rezultati so tudi tokrat zanimivi in spodbudni, tako da bom vsekakor ta 'recept' z veseljem uporabil še nekajkrat (morda letos ne bo več treba?)
Tole je del vsebine ene od 'pasti':
Ujelo se je vse mogoče, od mušic, muh, os, sršenov, vešč in kar je najpomembneje - precej je vmes tudi 'tigrov' in navadnih komarjev.
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
'Past', ki sem jo odprl po nekaj dneh ni obetala veliko, ko pa sem malo razmislil način delovanja mi je bilo jasno, da je treba počakati precej dlje.
Danes sem odprl in izpraznil zadnje tri takšne 'pasti'. Rezultati so tudi tokrat zanimivi in spodbudni, tako da bom vsekakor ta 'recept' z veseljem uporabil še nekajkrat (morda letos ne bo več treba?)
Tole je del vsebine ene od 'pasti':
Ujelo se je vse mogoče, od mušic, muh, os, sršenov, vešč in kar je najpomembneje - precej je vmes tudi 'tigrov' in navadnih komarjev.
Tako je. Čisto poseben in niti najmanj prijeten vonj, zato priporočam vsem, ki bodo to poskusili, uporabo in nato praznjenje vsebine na prostem.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
To zgleda tako, kot da smrdi ko svinja...
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Verjetno je napaka pri dolžini vrenja sladkorja. Tudi pri mojih 'pasteh' sem opazil, da se res nekaj prične dogajati po treh tednih.
Kje pa si imel postavljeno 'past' ?