OK, hvala.Uf, mal sem že pozabil. Registriraš se na relive in ga povežeš s programom v katerega naložiš turo (strava, garmin,.....). Ko naložiš turo v program, ti relive avtomatsko pošlje na mail link do animacije.
lp
OK, hvala.Uf, mal sem že pozabil. Registriraš se na relive in ga povežeš s programom v katerega naložiš turo (strava, garmin,.....). Ko naložiš turo v program, ti relive avtomatsko pošlje na mail link do animacije.
Uf, mal sem že pozabil. Registriraš se na relive in ga povežeš s programom v katerega naložiš turo (strava, garmin,.....). Ko naložiš turo v program, ti relive avtomatsko pošlje na mail link do animacije.
Jaz mislim da trdoto generalno štela ta ventil... Jaz imam samo Lock in open...
Tam štelaš zajlo al pa štoflc gor kok se zapira/odpira pri določeni nastavitvi ročke...
Tako sem uspel dojet po 2h sezonah
Sedaj od cele znanosti ki si jo spesnil...vmes sem se tud mal izgubil...priznam
Mam vstopne oljno zračne vilice...
Remote lock...lock/open (tukaj tudi stem preko zajle stelam ventil)
Rebound.....ok
Pa v komori pritisk glede na svojo težo kar da tudi ravno pravšnji SAG okol 20%...
Ko so ble nove so ble nastavljene ravno prav...vmes sem naredil osnovni servis in sm malo pomešal nastavitve...
Načeloma male luknje...robnike lepo blažijo...problem nastane pri večjih kjer so pretrde oz me izstrelijo pri vračanju...kot da ne bi linearno blažile
Jaz bi rekel da je kriva nastavitev ventila zgoraj (oz zajle ki ga krmili)...da jo rabim malo popustit da bo bolj odprt ventil...?
2 tedna nazaj še ni bla zrihtana (če je govora o cesti kjer je bil plaz iz Besnice na Janče). Lahko pa narediš krog in se po dolini Besnice zapelješ do Trebeljevega in potem levo na Prežganje-Volavlje-Janče. Je skoz asfalt in 3je krajši lepi klanci. Dom na Jančah je odprt.
Sezone je konec ko/če je čofta na cesti. Take lučke (da drugi tebe vidijo) ima vsaka kolesarska trgovina. Jaz sem iskal take da jih lahko filam, pa zdaj ugotavljam da jih ni treba filat niti 1x na mesec. Vsaj te ne ki jih uporabljam za v sluzbo (knog s tremi ledicami). Tista za rekreacijo ki jo imam na glavi pa tudi zdrži par ur na max (petzl actic core).a ste že zaklučl sezono?
Ve kdo kje bi dobil kaj podobnega temu spodaj? Nek emergency light iščem, čim manjši pa da se tako pritrdi kot tale.
Omenjenega se trenutno ne dobi, kjer sem gledal je out of stock...
Poglej priponko 24367