Kolko stane polaganje tlakovcev?

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ni vic v ceni, ampak po mojih (res 10 let starih izkušnjah) za tako kvadraturo noben niti mimo ne pride.

Stena je pripravljena, no gladka in pleskana, pač zaključena novogradnja.

Če bi bil bližje,bi se lahko zmenila tko pa
frown-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.557
2.960
113
v lokalni ostariji
dela dela

seveda ne pridejo, ker ne razumejo stranke, da pač ne moreš to naredit za npr 30,35€ buckat se pa potem s stranko, ki bo širila okoli glas kako si drag ker si zaračunal 100€ ali več za 4m2 je ap tudi nesmiselno. nekaj drugega je pa, če si pri stranki prej naredil ogromen projekt, potem pa rpideš enkrat mal "poflikat" malenkost. takrat pa se da tudi za nizko ceno zrihtat (pač kot poslovna gesta...)

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ni vic v ceni, ampak po mojih (res 10 let starih izkušnjah) za tako kvadraturo noben niti mimo ne pride.

Stena je pripravljena, no gladka in pleskana, pač zaključena novogradnja.

Nekje sem videl, da ti ploščice naredijo kar monterji kuhinje...

Brez zamere do vseh dobrih monterjev kuhinj, ampak odkar sem enega poučeval s katero stranjo se režejo zaključne letve, da niso na vidni strani scufane, sem z njimi zaključil. Nazadnje sem celo kuhinjo sam zmontiral, razen pult sem dal mizarju rezat, pa tudi ne vem zakaj, ker tiste luknje so lahko +- par mm.
Zgleda se bo treba še ploščice polagat naučit.
frown-1.gif

Še enkrat za 50 ali 100€ nas ne bo vrag vzel.

Citat:
Uporabnik impre pravi:
Nalepiš steklo na zid pa je. Lažje čiščenje pa tistih grdih fug ne gledaš...

Stvar debate - nam steklo ni všeč, pa tudi cena bi bila okoli 800€.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem raje celo kuhinjo vrgel v ploščice, tla in vse stene
smile-1.gif

Drugače pa, še za vsakim majstrom se je "popravljalo".

Po drugi strani pa nič ni večno pa tudi ne vem, zakaj se s kuhinjo obremenjuješ, to ni tvoj delovni prostor...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Ne moj je spalnica.
smile-1.gif

Saj se ne obremenjujem, sploh ni zame, ampak za mladiče.

mirko_77

Pripravnik
6. feb 2014
80
0
6
Zdravo,
zanima me, če so te jiže komu naredili tlakovanje dvorišč -a?
Če so, me zanima če so dobri?

,...........

Kdo je pa tebe iz banovcev potegnil?

Nazadnje uredil moderator:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:;

imamo koga s priporočili, ki se ukvarja z polaganjem tlakovcem, eventuelno tudi s pripravo terena ?

Za položiti imam cca 140m2. Teren raven, frišen
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.421
5.700
113
odvisno od terena spodaj. Tolko da lahko ravnaš. Če imaš v nulo ravno spodaj je dovolj par cm. .

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.524
1.109
113
Če ne bo ekstra mraza, lahko polagaš tam do konca decembra, morda še začetek januarja. Tam nekje pa zna mraz pritisnit in potem lahko čakaš do marca, aprila...

jurcek82

Zelenc'
10. apr 2020
10
1
3
Pozdravljeni,
da malo oživim temo. Imam cca 120m2 dvorišča za položit tlakovce. Priprava je že narejena, tlakovci nabavljeni, velikosti 60x40x8 cm. So mi rekli da robnikov ne bo potrebno. Gre se za cca 80m2 ravnih površin, ostalo pločnik okoli hiše. Je kakšen majster tu gor? In za kakšno ceno? Sem pa iz posavja..lp