Kolinska: Nič več Viki kreme, Čokolešnika,...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Aja...sam čokolešnik je boljši
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
me ne gane sploh...vikikreme je sam cukr skupej, cokolina/cokolesnika pa sploh ne maram ker mi zjebeta prebavo...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ni mi je pospeševala ampak me je zapiral
rolleyes-1.gif
drgac mam prebavo zelo redno, fala na pitanju...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
no no...mislila sem na kvaliteto...sorry ampak vikikrema je en poden od takih namazov...enkrat sem eno palacinko namazala z vikikremo in ker sem bila ze full sita, sem rekla da jo bom pojedla pac cez nekaj casa...vikikrema se je dobesedno spremenila v VODO in sladkor...samo rjava barva in cuker, kar skripalo je, ko sem ugriznila in naredila en grizljaj...
medtem ko se to pri recimo nutelli ne zgodi, pri milky wayu se tudi ni, pri linoladi enako ne...

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Mene je tud presenetilo, ko sem brala, da prodajajo nekatere, za mene dobre, brande. Po drugi strani pa ostaja recimo Štark. Tega sama niti ne poznam dobro. To so neke čokoladne zadeve?

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Jst nerazumem zakaj gredo ukinjat Belsad oz. mogoče so že ukinili, ne vem. Nekje sem prebral, da sploh nimajo izgube s tem. Belsad marmelada so bile meni osebno zmeraj zelo dobre.
To kar delajo z Kolinsko je res uničevanje nekdaj dobrega podjetja.

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
prodaja znamk - ne pa ukinjat..ukinili bodo proizvodnjo tega, kar ne pomeni da tega ne bo vec..pa 10x so vam eni ze tu napisali, pa celo v novici tako pise. [censored] ste eni zabiti napolno. Itak je pa vseeno al delajo prav v Kolinksi al pa bo nekdo v garazi to delal. Vazna je kvaliteta.

sicer pa...bo pa kaj drugega, vse se spreminja...včasih je tud blo navadno mleko v pvc vrecki, zdej navadnega skor kupit vec ne mors. pa kaj.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Problem je, ker bo nekdo kupil te blagovne znamke, proizvodnja pa bo nekje drugje in zagotovo ne bo še bolj kakovostna, kot je bila doslej. Kvečjemu nasprotno. V tem je problem. Kupci bodo videli znani brend in pričakovali tisto, česar so vajeni. Dobili pa bodo kakšen generični šit in vzhodnoevropskih tovarn, ki bo še slabši od izdelkov trgovskih znamk.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
prodaja znamk - ne pa ukinjat..ukinili bodo proizvodnjo tega, kar ne pomeni da tega ne bo vec..pa 10x so vam eni ze tu napisali, pa celo v novici tako pise. [censored] ste eni zabiti napolno. Itak je pa vseeno al delajo prav v Kolinksi al pa bo nekdo v garazi to delal. Vazna je kvaliteta.

sicer pa...bo pa kaj drugega, vse se spreminja...včasih je tud blo navadno mleko v pvc vrecki, zdej navadnega skor kupit vec ne mors. pa kaj.

Ja sej, mislil sem ukinitev proizvodnje
grin1.gif

Pa da malo več info napišemo, da ne bo spam odgovor.
Droga Kolinska namerava letos odprodati vrsto manjših programov: namaz viki, praške regina in royal, čaje 1001 cvet, zlato polje, belsad, solni program, vloženo zelenjavo, začimbe maestro in otroško hrano čoko, čokolešnik in bebi.

Lani so že prodali žvečilne gumije čunga lunga, kise salatina in repro program.

WTF, kdo sploh še kupuje čigumije čunga lunga. Sem mislil, da jih že davno ni več.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
no, to sem pred časom, kakšne pol leta nazaj bral nekje. In v ozadju je denar! Tole fabrko bojo čez par let lepo podrl (kao ne dela dost dobička), in lepo parcele prodal po ohoho visoki ceni, saj je skoraj v cenatru, lega je tud kr solidna razen železnice...

no ja... tko je, če je zemlja več vredna kot vse ostalo!

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
No ja, čisto brez naporov prodaja ne bi šla, stavba Kolinske je namreč zaščitena

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
mogoče stavba uprave, stavbe proizvodnje pa dvomim! Veš kok kvadratov je tam notri?

Sicer pa, ko so enkrat milijoni evrov v igri, se da vse spremenit...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
se strinjam, ko so € v igri ni vec panike za nic..

pri nas je tud bil zeleni pas, kao niti nisi mogel parcel kupit tolk je blo (zaščiteno) da ne govorimo da bi kdo imel kake idej o spremebi zamljša v gradbene... no tako je bilo ohoho let, sedaj pa v dveh mesecih, so vse spremenili, kvadratni meter zemlje lepo 300 € gor bodo pa hise in ostali objekti.. nix problemov, sam lepo je treba podmazat. tako bo župan lepo tam hisko dobil, pa je. Sam žegn je moral dat
wink-1.gif
)

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Se strinjam, modre kuverte so dosedaj še vse rešile

Kaj točno je pod varstvom pa žal ne vem