Koliko vložiti v žensko, da ti potem da?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Torej, koliko se finančno še splača vložiti v žensko, da jo potem spraviš med rjuhe? Vsaka pijačka, gorivo in naš dragoceni čas pač stanejo. Prodajalec v btc-ju mi je ravno danes povedal, da je cena za uro seksa s prostitutko nekje 50 evrov. Torej, če hočemo babše spraviti v posteljo, kje je tista meja, do katere se še splača seči v denarnico in obletavati ženšče, namesto da se zavije k profesionalkam?

Sedaj tu niso mišljeni dolgoročno načrti s kako pripadnico kurjega spola, ampak govorimo izključno o situaciji, ko je v trenutku, ko v svoja nevredna usta izbrizgamo semensko tekočino, pošljemo nazaj v solarij oz. kozmetični salon.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ko v svoja nevredna usta izbrizgamo semensko tekočino

evil.gif
priceless

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
hehe <<ko v svoja nevredna usta izbrizgamo semensko tekočino, pošljemo nazaj v solarij oz. kozmetični salon. >>> tlle si se mal zajebo
evil.gif

ma nč ,če ti odkrit povem..ti se sm obrij, tko sem se jes ,pa bejbike sam letijo na kup?
sprasujem se.gif

pojma nimam zaka?

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Koliko se splača vložit, da jo podreš? Jah, čimanj ane. Eni majo spet fetiš da porabjo velik,ker majo probleme sami seboj, sicer je pa vse relativno, pa še to, za fuckat dobis za 40€, to je res tisto low bijač.

Sicer se pa ne gre men tolk za dnar, kokr se mi gre za energijo, ki jo vložim v nekoga. To, da se trudiš, se morebiti osmešiš... raj ne gledat na take stvari, ker ti bo bederal.

Nazadnje urejeno:

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Jaz ponavadi vlozim le svoje centimetre, denarja ne rabim. Dovolj je da sm to kar sm, pa da povem kar znam povedati (pa nisem ravno maneken)...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ne rabiš vložiti niti centa. Kakor vidim imajo največ uspeha razni nesposobnežni, brez joba in podobno, kateri očitno vzbudijo v njih nek materinski čut in jih potem babnice urno pristavijo k dojki, od tam pa ni več daleč do zadnje baze.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Torej, koliko se finančno še splača vložiti v žensko, da jo potem spraviš med rjuhe?

vse je relativno. odvisno od ranga ženske. če gledaš tako kot gatto (ni važno če zgleda kot kak intihar, važno da ima češplo) potem lahko dobiš za namočit tud v parih minutah brez vlaganja financ
evil.gif
joke
drugač za vsako malo bolj spodobno punco pa rabiš samo gobec, smisel za ples, strategijo in čisto malo financ.
grin1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ne rabiš vložiti niti centa. Kakor vidim imajo največ uspeha razni nesposobnežni, brez joba in podobno, kateri očitno vzbudijo v njih nek materinski čut in jih potem babnice urno pristavijo k dojki, od tam pa ni več daleč do zadnje baze.
Ne vem sicer, ali s tem mislis, da samo sposobni nimajo rezultatov (hm, malce nelogicno sicer..), ker je to kvecjemu izgovor moskih, ce jim pri zenskah ne ratuje najbolj.
Ce si ciljal to name, naj ti povem, da sem zelo sposoben dati zenski obcutek, da se ob meni pocuti samozavestna in da je zadovoljna v svojem telesu. To v vecini primerov zelo deluje. Sicer pa imam zacuda tudi job z vec kot odlicno placo.

Sicer pa en McDonalds nasvet: Preberite si knjigo The Game od Straussa, kjer so opisane raznorazne igrice macke z misjo,
kako osvojiti zensko srce (jaz tega sicer ne uporabljami, je pa zelo poucna knjiga)

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Ce je [censored] 50€ potem je 50€ meja
grin1.gif

Drgac pa ja, zadne cajte grejo zenske res za lowlajfi, za modeli ki nimajo sluzbe, po cel dan sedijo v lokalih pijejo vodo iz pipce, njihov zivljenski cilj je ostati tam kjer so, in nic napredovati, ce imajo redn siht je to nekje v kakem skladiscu ipd. Prevozno sredstvo jim je kak polo ali punto, njihova odgovor na to je, da avto rabijo samo za prevoz, ti avti so tudi umazani ipd.
Tko da mi taposteni delovni fantje skos pusimo takratko
grin1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
s tem da pri 50 lahko celo izbiraš in si ji ti šef, mora delat kar ji reces, kao...na tajskem jemeja picli15 do 20 €, pa se vse majo hude postavce za razliko od eu vzhodnih bajsik
wink-1.gif

torej...slinjenje na suho je res predrago. Bolje si najt kak drug orgazmičen hobi.
evil.gif

4. jun 2008
328
0
16
Oberkrain
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Prevozno sredstvo jim je kak polo ali punto, njihova odgovor na to je, da avto rabijo samo za prevoz, ti avti so tudi umazani ipd.
Tko da mi taposteni delovni fantje skos pusimo takratko
grin1.gif

Nije tebi lako, majke mi.
Jst mam avto za to da meni sluzi, ne jst za njega. Vlaganje vecjih kolicin denarja v avto je najvecja bedarija, razen ce imas od tega profit.. Svojo gajbo sem si ustimal samo v tej smeri, daje udobna za voznjo (zici, podvozje), za ostalo mi dol pade.
Ce imas bejbo zato, ker ji je ful hud tvoj scenski avto, potem nekej ne klapa, al ti al tvoja bejba.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Kolk se splača vložit? Po mojih raziskavah točno 41,67 EUR, vse kar je več, je izguba !
Zakaj? A ni 50 EUR meja? No, in zakaj bi plačeval še 20% davek na uslugo ???
evil.gif

Drugač pa jaz na to ne gledam tako, iz stališča vložka namreč. Putane imajo svojo ceno in za to ceno jo lahko podre vsakdo, celo kolega Gatto
evil.gif
, ampak podret njo, ki preprosto nima cene (Mastercard tip ženske), to je pa res neprecenljivo !!!

ajde ...

Nazadnje urejeno:

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Citat:
Uporabnik SmirastoNastrikanPulover pravi:
Nije tebi lako, majke mi.
Jst mam avto za to da meni sluzi, ne jst za njega. Vlaganje vecjih kolicin denarja v avto je najvecja bedarija, razen ce imas od tega profit.. Svojo gajbo sem si ustimal samo v tej smeri, daje udobna za voznjo (zici, podvozje), za ostalo mi dol pade.
Ce imas bejbo zato, ker ji je ful hud tvoj scenski avto, potem nekej ne klapa, al ti al tvoja bejba.

Nije vala, jebem se svaki dan sraufam, in to skrete od takih tipov kot sem napisal.
Nikjer nism napisal da mora biti to tanova A6 ali BMW5er.
Gre se za to da so ti avti zanemarjeni, nikoli spucani, bremze boge, itd itd....varnost na nuli....zakaj ker taki kurci dnarja kot prvo nimajo, kot drugo ga pa na pijackah spickajo
smile-1.gif

Btw drgac se strinjam s tabo, vlaganje v avto je najvecji minus, ampak za varnost je treba poskrbeti
smile-1.gif