Koliko ste najdlje čakali?

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Hazler pravi:
Ti dohtarji so nori. Koliko ste najdlje čakali v čakalnici pri osebnih in zobozdravnikih?

V bolnico sem prišel ob 8h zjutraj - na vrsti sem bil šele ob 15:43 (sem si moral zabeležit, ker take svinjarije nisem nikol doživel).
crazy1.gif

Pri privat dohtarju - max 20 do 30 minut

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
u bolnci na pregled 5 ur...drugač sm dlje edin k sm letela čez štenge pr 11ih na urgenci seveda.
bi mogla na prejšn pregledu dve uri pa pol čakat da bi mi sploh kri uzel...pa so me pol spravl mimo vrste in sm bla fertik v pol ure(ne vem zakaj ker nism nč težila pa jamrala...). Zdej pa čakam na izvide od petga decembra

super, zdaj pa ta zmazek še v slovenščino prevedi. verjetno se zdiš sama sebi uber fancy ko tko po lublansk pišeš, meni avtohtonemu štajercu pa se želodec obrača ko se komaj od besede do besede prebijam. Bo šlo? hvala

drugače pa 4 ure na pregled za službo, že vse postrani gledal, no in potem se me je sestra usmilila in me not spustila. Pa 3 ure na urgenci..mamo jim vidim
10.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
drugač pa moja tmala k si je roko zlomla je kr kmal pršla na vrsto. s tem da so ji tok gips zategnl, da so ji prsti začel zatekat. pa gremo nazaj...v 10 min je bla spidenana...(pa še hud dohtar je bil
smile-1.gif
). Na urgenci seveda

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
30 minut pri privatnem dohtarju naročen.
45minut v bolnici.

Ampak so mi vsepovsod rekli kok mam časa in da naj grem na kafe, tako da sem dejansko čakal po 5-10 minut.
Bajadera in barcaffe delata res časovne čudeže v teh ustanovah.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
u bolnci na pregled 5 ur...drugač sm dlje edin k sm letela čez štenge pr 11ih na urgenci seveda.
bi mogla na prejšn pregledu dve uri pa pol čakat da bi mi sploh kri uzel...pa so me pol spravl mimo vrste in sm bla fertik v pol ure(ne vem zakaj ker nism nč težila pa jamrala...). Zdej pa čakam na izvide od petga decembra

super, zdaj pa ta zmazek še v slovenščino prevedi. verjetno se zdiš sama sebi uber fancy ko tko po lublansk pišeš, meni avtohtonemu štajercu pa se želodec obrača ko se komaj od besede do besede prebijam. Bo šlo? hvala

Ne bi rekel, da je to zaradi tega, da bi bla uber fancy ipd., ampak bolj izhod v sili, da se ni treba zajebavat z ločili, velikimi začetnicami in ostalimi osnovami. Če teh stvari ne obvladaš, pol pač pišeš na tak način.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
glej, če ti kot ptujčan lahko spacaš kolko tolko normaln stavek skupaj, brez da pol črk manjka (pusti ločila), pa jaz kot mariborčan, je tak zmazek za mene znak hudo nizke inteligence, ali pa prevelike samovšečnosti. Glede na to da take zmazke opažam pri mladih žabarkah, gre verjetno bolj za ta drugo opcijo
smirk-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
končno so dojeli da opel ni avto
evil.gif

najdlje sem čakal, mislim da nekje 2uri. zdravnica nima možnosti naročanja
bonk.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Najdlje na urgenci - mislim da cca 4 ali 5 ur, na en dan, ko sta si uspela tako moja mama kot moj ata zlomit roko.

Ampak so bili korektni - delali so po vrsti (urgentni pacienti in otroci naprej, mi smo torej malo počakali), tako da nimam pripomb.

Na živce mi pa gre naročanje na ure, po možnosti že kar nekaj časa (dni ali mesecev) prej, potem pa vedno in obvezno čakaš najmanj 30 minut, ker seveda teta "na terenu" pobira po sistemu, kdor prej pride prej melje - tako da avtomatično pred mano padejo tudi starejše gospe, ki pridejo uro prej, kot so naročene
bonk.gif
.

(če ostali lahko ždimo lačni po čakalnicah, bi lahko sem in tja pa tudi ona, če je že sproducirala tako gužvo
stupid-1.gif
).

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
na zobarja v osnovni vedno več kot dve uri...največ 6 kjub temu da sem bil naročen ko sem zamenjal zobarja in zdravnico pa ne več kot pol ure

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Nazadnje 2,5h na privat očesni kliniki, naročena... so imeli "nujne" laserske operacije vmes.
Kamorkoli grem, si lahko vzamem par ur dopusta, ker vem, da se kljub naročanju ne bo nič opravilo prej.

Še pri privat zobarci sem čakala pol ure. Eh ja, tole novogoriško zdravstvo je pa res v k...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Nazadnje sem najdlje čakala na sistematskem -tisti splošni pregled 1.letnika, neplačljiva zadeva
grin1.gif

Privat dokterji rulz. Pri zobarju sem naročena ob 8:00, in takrat sem tudi na vrsti. Enkratno. Splošni dr. se pa tudi drži ure kot Švicarji.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
največ enih 4-5 ur, najmanj pa 2 uri.
prečital sem totalno vse letake, ki jih imajo tam. obvladam oživljanje, gašenje, twixi so po 1,1EUR, rentgen na fužinama pa dela ob torkih in četrtkih.

lp