CAR@ ko boš ti kuhal že več kot 34 let boš morda vsaj toliko vedel kot jaz, skozi moje roke je šlo nešteto hrane pripravljene za piknike kosila in tudi večja praznovanja do 60 ljudi, --bograča ne štejem koliko loncev itd..
V mojem kraju je bograč doma in nikoli se ne postreže brez krompirja kuhanega posebej in se jedi doda primerno posebno zato ker se bograč lahko pozneje kar nekajkrat uporabi in segreva, kuhanega v bograču če se poje takoj ...
odojki --poglej si mojo sliko zgoraj ki ti vse pove koliko takih in podobnih ne štejem več , no pa če bi še kaj rad izvedel kar vprašaj, pa verjami da imam nekaj s čim lahko postrežem...to so izkušnje...
pa še nekaj ne strežite bograča pozno znečer ker se zaradi luka ki je v obilici prisoten v bograču komu ne postavi proti in bo zaradi popite pijače vse skupaj izbruhal, bograč ni golaž.
V mojem kraju je bograč doma in nikoli se ne postreže brez krompirja kuhanega posebej in se jedi doda primerno posebno zato ker se bograč lahko pozneje kar nekajkrat uporabi in segreva, kuhanega v bograču če se poje takoj ...
odojki --poglej si mojo sliko zgoraj ki ti vse pove koliko takih in podobnih ne štejem več , no pa če bi še kaj rad izvedel kar vprašaj, pa verjami da imam nekaj s čim lahko postrežem...to so izkušnje...
pa še nekaj ne strežite bograča pozno znečer ker se zaradi luka ki je v obilici prisoten v bograču komu ne postavi proti in bo zaradi popite pijače vse skupaj izbruhal, bograč ni golaž.