Koliko je vreden nuvi 760 z original AdriaRoute?

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:[/

Tako kot prej ko ni bilo navigacij, na zvočnik telefona oziroma se v avtu redko pogovarjam.

Po tvoje bi moral vedno ko sedem v avto vklapljati navigacijo, da bi se lahko pogovarjal?
smile-1.gif

Zdravo!

@gr69 - Ja, saj vem, da obstajajo še drugi načini za pogovarjanje v avtu . Tudi jaz nisem padel lih sedaj z hruške
rolleyes-1.gif

ampak jaz imam Garmina narejenega tako, da se mi vklopi, ko dam kontakt in sem zato vso ostalo šaro dal stran in se pogovarjam preko njega, ko/če mi že omogoča to!!!
Zakaj bi se pogovarjal tako, kot smo se, ko NI bilo navigacij ???
confused-1.gif
če nam sedaj ponujajo to možnost ???

@mamomu - ne se bat, ne bom nikogar zatožil policiji ,saj si tudi sam sebi ogrožaš življenje, ne samo nam ostalim .

@MarkoSta - nisem nič sklepal, sem samo vprašal
smile-1.gif

OK toliko.o tem
cool-1.gif

LP Rado

Nazadnje urejeno:

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Citat:
Uporabnik scania pravi:
clio15...ti maš pa zihr plačano za reklamo navigona, ga tuk hvališ kot bi bil zlat! Dej š men zrihti neki evrov bom tud jst hvalu!

Veš da, mastne dnarce
evil.gif

No resno Garmin 760 mi je tolikokrat zmrznil , da to ni res in to se za napravo kot je navigacija ne spodobi.
Ne vem kako mu je uspelo zmrznit poleti v Grčiji pri +38°C
jezen.gif

No tudi Navigon ima svoje finte kot recimo ta ,da v slovenščini ne opozarja na krožišča v angleščini pa
10.gif

Ce ti zmrzuje nuvi 760 si nalozi zadnji FW in naredi soft reset. Meni je tudi precej zmrzoval, pa je sledece odpravilo zadevo. Aja pa samo eno mapo imej vkljuceno!

lP

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
En razlog je pa se ta, da se enostavno kakovost te v Garmin vgrajene moznsoti prostorocnega telefoniranja zanic ... Vsaj pri modelu Nuvi 660 je prakticno neuproabno... ker je slaba slisnost na obeh straneh ... To bo opazil vsak, ki je za kdaj uproabiljal kaj boljsega... recimo kaksno od Parrotovih vgradnih instalacij... ali pa BT slusalke ...

MarkoSta

Pripravnik
2. apr 2008
30
0
6
No, odgovor na vprašanje v naslovu teme sem dobil in sicer: 140 € (za ta znesek sem dobil dve ponudbi). Zdaj se lahko tema zaklene
smile-1.gif

joegsm

Pripravnik
6. jul 2008
50
0
6
Jaz prodam mojega nuvija 760 za 60€, ima pa počen touchscreen na strani. navigiranje dela bp, edino vnos podatkov je malo težji

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Pred dvema dnevoma nabavil novega 765t refurbished z enoletno garancijo za 152 eurov.

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Tako je, na tej strani.
Če bo kdo naročil, ima tu še promocijsko kodo za 6 eurou, kar je skoraj plačana poštnina.
LINK .

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
Citat:
Uporabnik birca pravi:
Tako je, na tej strani.
Če bo kdo naročil, ima tu še promocijsko kodo za 6 eurou, kar je skoraj plačana poštnina.
LINK .

Super cena za 765T je pa tukaj trik to so naprave ki so refurbished. To pomeni da so sestavljene iz pokvarjenih enot tako da delujejo. Imajo eno letno garancijo uveljavljaš jo pa samo pri prodajalcu.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Jaz sem dal za novega 765T 160 EUR....kot zdaj gledam ga dobiš za 150 EUR.

malisale

Pripravnik
2. sep 2007
282
0
16
Uporabniku joegsm ki je ponudil svoj garmin za prodaju poslal 3 sporočila, vendar na nobeno ni odgovora. Ne vem, a je res tako težko odgovorit. Opravičujem se sicer če slučajno ni dobil sporočil, drugače pa nima smisla nekaj nudit pa potem ne odgovarjat na sporočilo.

Nazadnje urejeno:

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Tu si pa lahko malo pogledaš pokritost TOMTOMA http://routes.tomtom.com/t/?Lid=3#/ Navigon pa je za 3 mesece zadi. Zaenkrat še ni pokrita avtocesta okoli Maribora in proti Ptuju.

To sploh ni karti podobno.
Ni potokov, ni vrisanih hiš, ni gozdov,....
Za Slovenijo je očitno še naprej edino Garmin ok s kartama adriaroute in adriatopo.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz imam zaradi tega še enega Nuvija 205, ki mi ga ni škoda in je dal že marsikaj skozi.
BT in FM pa tudi ne uporabljam, kaj šele da bi kakšen mp3 poslušal.

205 ima ravno dovolj funkcij za povsem normalno navigiranje.

Žal so modele 205W vzeli iz prodaje;( in jih nadomestili z modeli 1300, ki mi je v marsičem celo slabši.
Nad 8km oddaljenosti sploh ni več zemljevida, če hočeš pogledati kje je iskani cilj ti z brezveznimi dodatnimi informacijami pokrije pol ekrana in ne vidiš okolice,...

Škoda, ker se ne dobi vsaj modela 1300 s sprejemnikom prometnih informacij brez kart.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:
www.pixmania.com

Kako je potem z garancijo.
Servis v Šenčurju zrihta ali je treba kam pošiljati?

Všeč sta mi modela 1340T in 255WT saj pri obeh piše premium TMC, če pa pri nas kupiš 1350T pa baje dobiš le osnovni TMC?

Koliko časa pa traja, da dobiš?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:
www.pixmania.com

Kako je potem z garancijo.
Servis v Šenčurju zrihta ali je treba kam pošiljati?

Všeč sta mi modela 1340T in 255WT saj pri obeh piše premium TMC, če pa pri nas kupiš 1350T pa baje dobiš le osnovni TMC?

Koliko časa pa traja, da dobiš?

Razlika med osnovnim in premium pa je?
smile-1.gif