Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Vinjete bi morale bit za tiste fizične osebe, ki imajo več avtov, prenosljive iz enega avta v drugega. Saj se ne moreš peljat v dveh, treh ali več avtih hkrtai.
Lahko imaš nase registrirane 3 avte, a se z enim vozi žena, z drugim pa sin/hči/teta/oče...... Torej je čist OK, da ma vsak avto vinjeto. Potem bi lahko sam en avto registriral, čeprav si lastnik petih.. pač se lahko sam z enim istočasno voziš po tej logiki? Pa dvomim, da ima tisti, ki ima več avtov vse sam za svojo vožnjo oz. da teh vozil ne uporablja kdo drug.
LP
Jest se pa čist strinjam s Starim !!!
Poglej, prenosljiva vinjeta bi bla čist v redu, pa četud maš registriranih 123 avtomobilov nase. Preprosto, na AC MORAŠ imet vinjeto, pol pa ni važno, kje jo maš ... (mislm, na vidnem mestu, itak, sam ne nalepljene). Če gre pa s 115 tim avtom na AC tud tvoj praprapraprapravnuk, mora pa sam poskrbet, da ma svojo vinjeto ... če ne, pa počaka, da praprapraprapradedek pride domov in mu jo izroči ... čist simpl.
No, da poenostavim: jest mam doma dva avta, pa na obeh vinjete. Enga mam za na šiht, druzga za v lajf pa tako naprej
Evo, Stari, maš mojo podporo ...