Kolesarstvo 25

kajn

Guru
5. okt 2007
3.136
2.068
113
Iskajoč brata
Tudi Tom Danielson pravi:˝Seatpost was not an issue.˝
tukaj je pomoje narobna razlaga...

posledica nižjega zica je bila, da je med klancem dobival krče po nogah, potem ko je bil čas Pogita, Remcotove noge nise bile v stanju reakcije...
drugo kolo je bilo krivo za krče v križu in da ni mogel niti 5 km naredit do cone za menjavo. Tudi ni počakal na avto, da bi ga dosegel.
Na tretjem se je počutil OK, kar se je tudi videlo na tempu...

Ne verjamem, da bi kolesar izgubil minuto in 30s samo zato, da bi prikril šibkost na klancu...

kajn

Guru
5. okt 2007
3.136
2.068
113
Iskajoč brata
Kako je potem "v trenutku" nadoknadil zamudo pri 2. menjavi, ni pa mogel dohiteti Pogačarja?
pomoč ekipe, vožnja med avtomobili....
po tem je šlo pa v večini ena na ena s Pogijem...

Žal se mi kavčarji ne zavedamo kaj pomeni nihanje v formi med samo tekmo, kako jim zakislijo, zakrčijo se mišice,....
pa to je maraton 260km, povprečna čez 40 km/h, v klanc hitreje kot večina nas vozi po ravnini....
pa pozabiš malo jesti in sprazneš tank, pa si najebal...

ampak za nekatere tukaj je tekmovalo samo prvih 5, ostali so se samo vozili v krogih. V cilj je prišlo samo 18%, 30 kolesarjev.

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

jello

Guru
22. sep 2008
10.889
4.205
113
Ker "nekateri" leti name, se čutim dolžan oglasit. Tole zadnje si ti sam nablodil, da ne bo kdo mislil, da je res kdo to rekel. Samo užaljen si, ker nisi razumel kar sem napisal. Zdaj si to blodnjo že tretjič ponovil, še trikrat pa bo res.

Vse ostalo pišeš kot bi šlo za neke šolarčke, ki so prvič na kolesarski dirki in gledalce, ki to gledajo prvič.

• Haha
Reactions: delter333

kajn

Guru
5. okt 2007
3.136
2.068
113
Iskajoč brata
Res te ne zastopim, kaj si s tem mislil, lahko da se izgubi v tonu, ker je to napisano, lahko pa da sem tumpast.... užaljen pa res nisem, samo škoda se mi zdi, da toliko truda, tekmovalnosti, švica, odrekanja, ki so ga naredili... da potem označiš tak dosežek kot ne dirkanje....
Da se še popravim, kaj si rekel: 11 mesto je bilo dosegljivo brez dirkanja, ampak samo z vožnjo na kolesu....

Pa še kot zanimivost, bivši kolesar os svetovnem prvenstvu, min (8:28):

jello

Guru
22. sep 2008
10.889
4.205
113
Vidiš, še enkrat si se potrudil pa še vedno ne gre (še ko si hotel moje besede prepisat si falil). Do 100 km do cilja je dirkalo 8/9 naših, zato so se tudi skurli (7/9), opravili svojo nalogo, tudi če je šel samo 2x v avto po bidone in potem v bokse, nič hudega. Roglič ni, če mu ni bilo treba toliko bolje. Ko se je pogačar odpeljal mu pa tudi ni bilo treba več.

Ti si vse skupaj prevedel v "sviranje kurcu in lagano do enajstega mesta". Kaj je biciklizem si upam trdit da ne rabiš razlagat nikomur tukaj gor.

kajn

Guru
5. okt 2007
3.136
2.068
113
Iskajoč brata
Vidiš, še enkrat si se potrudil pa še vedno ne gre (še ko si hotel moje besede prepisat si falil). Do 100 km do cilja je dirkalo 8/9 naših, zato so se tudi skurli (7/9), opravili svojo nalogo, tudi če je šel samo 2x v avto po bidone in potem v bokse, nič hudega. Roglič ni, če mu ni bilo treba toliko bolje. Ko se je pogačar odpeljal mu pa tudi ni bilo treba več.

Ti si vse skupaj prevedel v "sviranje kurcu in lagano do enajstega mesta". Kaj je biciklizem si upam trdit da ne rabiš razlagat nikomur tukaj gor.
vsak ima svojo vlogo v ekipi, tudi Roglič jo ima in jo je izpeljal do konca, še po planu, kot so se predhodno zmenili

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.147
10.372
113
Ja, sam dirkal pač ni več od trenutka ko se je Pogi odpeljal. No šprintal je za 10 mesto.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
4.046
2.699
113
Remco je izredno slab poraženec. Če spremlajte kaj se dogaja po dirkah je čisto zmeraj za njegov poraz kriv nek zunanji dejavnik. Al je zic ali so krivi tepihi v hotelu ali pa nekja tretjega. Nikoli ni razlog boljši nasprotnik oz. Pogačar. Pač pacijent. Pa da prideš na svetovno na cestno dirko z zlatim kolesom tudi dosti o tebi pove.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.010
12.364
113
kod Džej-Zija
Meni se je fejst zasral na Vuelti 2022, ko sta se dajala z Roglo, potem pa v 16. etapi model na koncu zaradi 3km pravila flegma “odstopi“ s kao prazno zadnjo gumo. Še danes so dvomi o tisti gumi.

• Všeč mi je
Reactions: Rikolus in 8888

jello

Guru
22. sep 2008
10.889
4.205
113
Remco je izredno slab poraženec. Če spremlajte kaj se dogaja po dirkah je čisto zmeraj za njegov poraz kriv nek zunanji dejavnik. Al je zic ali so krivi tepihi v hotelu ali pa nekja tretjega. Nikoli ni razlog boljši nasprotnik oz. Pogačar. Pač pacijent. Pa da prideš na svetovno na cestno dirko z zlatim kolesom tudi dosti o tebi pove.
Zlat bicikel fura že od lanskega pariza.

jello

Guru
22. sep 2008
10.889
4.205
113
Meni se je fejst zasral na Vuelti 2022, ko sta se dajala z Roglo, potem pa v 16. etapi model na koncu zaradi 3km pravila flegma “odstopi“ s kao prazno zadnjo gumo. Še danes so dvomi o tisti gumi.
Je bil par sezon predolgo v fucbalu.
No, v nedeljo ni šel spat in tudi flegma s kao zlamanim zicem odstopil ni. Ampak je 2x ujel grupo in se jih na koncu še otresel kot pionirčkov.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
4.046
2.699
113
Je bil par sezon predolgo v fucbalu.
No, v nedeljo ni šel spat in tudi flegma s kao zlamanim zicem odstopil ni. Ampak je 2x ujel grupo in se jih na koncu še otresel kot pionirčkov.
A ni blo po info od belgiskega mehanika rečeno da je bil drugi zic čisto ok. Kako gre že tista Rdžavom kurcu ...