Kolesarstvo 25

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.998
2.658
113
Saj pri Vismi je bila tudi ekipa okrog Primoža sestavljena dokler jim je tako najbolj koristilo. Potem so pa hitro med etapo na njega pozabil. Lipowitz je pa nemec v nemški ekipi.
Tako kot sem pisal že po Dofineji, je je danes res lepo pokazalo kako je dobra forma Lipota, ki se je kazala med Dofinejo za Primoža prej negativna stvar kot pa pozitivna. Moramo se zavedati da je za RB Boro 3. Mesto Lipovitza mnogo več vredno kot pa 3. mesto Rogliča. Z uspehi Lipota se po Janu Ullrihu prebuja zanimaje za kolesarstvo v Nemčiji, kar pa je za RB Boro izredno pomembno. No pa saj Rogla se konec dneva lahko tolaži s 5. miljoni, ki jih prejme na sezono. Ni slab denar za bit domestique.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.885
10.230
113
Samo tako bom rekel.
Če še niste vozili spremljevalnega avta ne komentirat, ker sploh nima smisla, ker si ne predstavljate 0.1% tega ne. Sam sem bil 2x voznik sodnika na enodnevni dirki v slo.
To je kaos. Pa ni niti malo primerjave s tem kaj je na Touru. kjer je kaos x n+1.

To ni malo, da greš na izlet pa pelješ lagano. Nonstop gledaš, ki bo zaj vletel motor al levo al desno. Paziš, da ne delaš gužve kolesarju (sploh po bregu dol je jeba al pa na kakih zožanjih), ker tudi ne veš al bo vletel levo al desno. Če si prepočasn ti vleti grupa pa tolčejo po strehi ker jih oviraš. Po vrhu vsega maš pa na touru še tote majmune, ki skačejo kot podivjane opice po trasi.

Če se mi še 1x ponudi možnost hvala ampak ne hvala.
Že pri dečkih ni hec in gume škripljejo. Kje so šele profiči.
Smo bli na Višarjah zadnja rampa pred vrhom. Če bi motor za vsakega majmuna na sred ceste bremzal ne bi niti en kolesar prišel do vrha, morajo računat da se bo majmun umaknil, ta se pač ni0. Že ko stojiš zraven te ma da bi kermu nažganmu majmunu kako primazal, kaj šele da si odgovoren za zmago na Giru.

• Všeč mi je
Reactions: corsol in 8888

jello

Guru
22. sep 2008
10.679
4.109
113
Še vedno velja kar sem napisal. Spremljevalni avto ima pomembnejše naloge kot debilu, ki ovira dirko dokazovat da je debil. Vprašaj hauptmana zakaj spremlja pogačarja, če bi lahko namesto tega vsako etapo povozil vsaj 15 debilov. Misliš da jih ne samo zato ker stane 5k CHF po debilu?