Kolesarstvo 25

corsol

Guru
11. mar 2010
3.420
1.237
113
Včeraj me mali prepričal, da sva šla na dolgo turo :) Iz Žirov v Ljubljano, ter nazaj do Vrhnike :) Tam naju je žena pobrala.
Naredila 46 km, ter 390 v.m., kar je malo, vendar je navijal za "dolgo" turo :) povprečno sva imela malo čez 20km/h :)
Poglej priponko 99592

Na koncu oba zadovoljna :) mali, ker je prikolesaril do LJ, jaz da sem zdržal toliko na kolesu

Tole je bila taka generalka, za 2 dnevni izlet v Črnomelj: 140km, 1400 v.m.
Kje sta šla Žiri-LJ-Vrhnika ?.....se mi zdi malce malo km za to traso
:sprasujemse:

kajn

Guru
5. okt 2007
3.015
1.889
113
Iskajoč brata
Evo, včerajšnje darilo za uspešen zaključek šolskega leta:
1750913041626.png

Iz Žirov v Kropo, na bazen :) Nazaj seveda z avtom... na koncu, po 48km vožnje, v zadnji klanec in tabla 15% naklon.... sem dal v prvo prestavo in po polžje do vrha... pomoje bi kakšen izkušen pohodnik me prehitev :) tok počasen sem bil. Skupno sva vozila dobre 4 ure. Imela 2 postanka za okrepčitev in dofilanje bidonov z mrzlo vodo. Moram pohvaliti natakrco (bar Aruba) v Zgornjih Bitnjah, je nama dodala led v bidone :)
Bazen je bil res nagrada na koncu, po 4h sonca in švica... tuš in namakanje v bazenu ( + pivce ali 2 zame )

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.690
986
113
Evo, včerajšnje darilo za uspešen zaključek šolskega leta:
Poglej priponko 99667

Iz Žirov v Kropo, na bazen :) Nazaj seveda z avtom... na koncu, po 48km vožnje, v zadnji klanec in tabla 15% naklon.... sem dal v prvo prestavo in po polžje do vrha... pomoje bi kakšen izkušen pohodnik me prehitev :) tok počasen sem bil. Skupno sva vozila dobre 4 ure. Imela 2 postanka za okrepčitev in dofilanje bidonov z mrzlo vodo. Moram pohvaliti natakrco (bar Aruba) v Zgornjih Bitnjah, je nama dodala led v bidone :)
Bazen je bil res nagrada na koncu, po 4h sonca in švica... tuš in namakanje v bazenu ( + pivce ali 2 zame )
Se mi je zdelo da je bilo 46,8 km/h po klancu navzdol. ;)