Kolesarstvo 25

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.987
2.656
113
Saj pri Vismi je bila tudi ekipa okrog Primoža sestavljena dokler jim je tako najbolj koristilo. Potem so pa hitro med etapo na njega pozabil. Lipowitz je pa nemec v nemški ekipi.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

kajn

Guru
5. okt 2007
3.008
1.856
113
Iskajoč brata
Sam sem mnenja, da Primož rabi sokapetana...
Itak navijam, da bo Rogla naredil čim boljši rezultat, da se mu forma, ovire, padci, zvezde, vse postavi in da osvoji rumeno majico...
Iz stališča ekipa je pa dobro imeti backup plan, ne da se sedaj sklofata med sabo, ampak da se vidi kdo je v boljši formi in se podpre njega....

• Všeč mi je
Reactions: gr69

kajn

Guru
5. okt 2007
3.008
1.856
113
Iskajoč brata
Sem malo pogledal kako bo tour potekal in sem takoj videl, da žena ne bo zadovoljna :)
1750057406911.png

V rdečem okvirju sem na dopust, s televizijo in slo2 :) potem pa imamo malega, ki še hodi spat po kosilu in smo v apartmaju med najhujšo vročino...
Pa se gleda Tour od 15:00 naprej, potem pa ravno pred zadnjim klancem ene 20km pred ciljem, tam okoli 16:30, pa na plažo.... :jok::jok::jok:

Mi je že grozila, da bomo začeli avgusta na morje hodit :)

• Haha
Reactions: aljoman in henkl

kajn

Guru
5. okt 2007
3.008
1.856
113
Iskajoč brata
eh, ni tuk hudo kot ste se razpisali.
Se ne spomnim kdaj sem nazadnje gledal v živo... Vedno imam protokol, da se izogibam novic popoldan, kolegi že vedo, da ne smejo govoriti naglas o rezultatih.. zvečer pa pogledam ogled nazaj etapo...
pač na dopustu pa nimam ogleda nazaj, zato se pa malo prilagajamo.... del dopusta je tudi Tour, ampak to ne pomeni vse popoldneve pred TV jem...