Kolesarstvo 23

gr69

Guru
15. dec 2009
11.576
2.627
113
še v SLO - ampak komaj
Zatipkaš se Karapatz - z Bernal pa mim vsekaš. :D

Je pa res, da je kalbo malo preoštro zapisal - bi se pa na mestu 32 vprašal zakaj nekateri preoštro odreagiramo na njegove komentare.

Zdaj pa konc of topica in gledat TdF.
Mimgrede - 1/3 današnje etape že mam za sabo - ostalo bo “kavč”.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

jello

Guru
22. sep 2008
10.166
3.882
113
Šur, lahko bi jim dal 5 minut pa se mu danes ni ljubilo pretegnit.

Ste ziher da gledamo isto dirko? Ker po moji uri je samo zadnji klanec odpeljal skoraj 3 minute počasneje od elitne trojice.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Šur, lahko bi jim dal 5 minut pa se mu danes ni ljubilo pretegnit.

Ste ziher da gledamo isto dirko? Ker po moji uri je samo zadnji klanec odpeljal skoraj 3 minute počasneje od elitne trojice.
Samo po moji uri je pripeljal minuto prednosti, zdej pa ne vem, al je to ista dirka al ne...
Upam sicer, da je bil samo slab dan,, ampak izgledalo je kot slab dan cele ekipe...

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Dolga je še do konca... Še bomo navijal za Pogačarja :zmaga: Je bila pa dobra etapa :cheer: Pa kakšen špalir do vrha... Matr, sej ni nihče upal prehitevat... :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Saj to nekako vemo kdo je lanski giro zmagal, samo ni bilo videt da bi se ravno igral. Če bi bil klanec samo 1 km daljši bi ga pojedli in bi bil samo junak dneva. Da ne bo pomote, ja je v odlični formi in odpeljal je več kot odlično.
Če čebula ne bi če imela bila bi bula... je tako? Poleg tega nisem vedel, da je pomembno, kdo najhitreje odpelje klanec in nepomembno, kdo prvi pride na cilj. Lepo, da vsak dan kaj novega izvem... Kako je lahko ekipa UAE pustila v beg veliko skupino v kateri je bil top 3 favorit in jim dopustila vmes ze 4 minute prednosti tudi ne vem, to se moram tudi izgleda še naučiti... sicer če, če, če... pa so skoraj zmagali etapo na koncu.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113

To se slabo bere... lahko bi rekel, da je pač imel slab dan in bo, upamo, odslej bolje... tako pa izgleda, kot da je to njegov domet, pač Jonas (in ostali) je bil danes boljši... Sedaj pa, ali je Jonas imel pač samo en super dan in bo odslej slabši ali pa je to pokazatelj njegove forme...

jello

Guru
22. sep 2008
10.166
3.882
113
Če čebula ne bi če imela bila bi bula... je tako? Poleg tega nisem vedel, da je pomembno, kdo najhitreje odpelje klanec in nepomembno, kdo prvi pride na cilj. Lepo, da vsak dan kaj novega izvem... Kako je lahko ekipa UAE pustila v beg veliko skupino v kateri je bil top 3 favorit in jim dopustila vmes ze 4 minute prednosti tudi ne vem, to se moram tudi izgleda še naučiti... sicer če, če, če... pa so skoraj zmagali etapo na koncu.
Smanji doživljaj, samo debatiramo in nobenega problema ni, če ne mislimo vsi enako. Samo pravim, da je bil daleč od tega da bi se poigraval z elito.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Smanji doživljaj, samo debatiramo in nobenega problema ni, če ne mislimo vsi enako. Samo pravim, da je bil daleč od tega da bi se poigraval z elito.
Eno sivo celico rabiš, da ugotoviš, kateremu idiotu je bil moj zapis namenjen... crni kitić je sicer ostal modro tiho, zabolelo ga je, odgovora pa ni imel... si se pa ti vžgal za brezveze.
Zdej, kolk je glume v teh komentarjih tekmovalcev po etapi, ki jih beremo, bomo pa izvedeli v naslednjih dneh, najkasneje pa čez dobra dva tedna. Do takrat pa, napaka UAE da so dopustili beg velike skupine, z top 3 favoritom na čelu, ter recimo slab dan Tadeja in dober dan Jonasa...
Mnenje je tako kot ritna luknja, vsak ima svoje in prav je tako. Ni pa rečeno, da je mnenje pravilno, lahko menim, da je 2+2=5, pa mi nekdo razloži, da je 4, pač spremenim mnenje in priznam zmoto.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.769
1.581
113
Emona / Carnium
Sedita Miha Zupan in Cimerotić na kufetu...
Pa reče Miha Zupan: "Ej, Cime. Kok je 4x2?"
Pa reče Cime: "ŠEST!"
Pa reče Zupan: "Na ku*cu te nosim!"

Tko je to...eno pa je gotovo: tudi letošnji tour bo zanimivo spremljati.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Moje mnenje je, da se je pogi čisto preveč izpostavljal na prvi dveh etapah. Tako kot se je Roglič, par let nazaj.
Zraven pa še malo norca delal....

ne gre to več tako.

Bo pa danes dober pokazatelj,... ali je bil samo slab dan ali forma za dolge klance ni taprava.