ja, gotovo je to...No zgleda da Pogačarja zmanjkuje že po parih dneh.... Upam da je samo slab dan...
Zmagovalec Gira se je poigral z elito danes...ja, gotovo je to...
Samo po moji uri je pripeljal minuto prednosti, zdej pa ne vem, al je to ista dirka al ne...Šur, lahko bi jim dal 5 minut pa se mu danes ni ljubilo pretegnit.
Ste ziher da gledamo isto dirko? Ker po moji uri je samo zadnji klanec odpeljal skoraj 3 minute počasneje od elitne trojice.
Saj to nekako vemo kdo je lanski giro zmagal, samo ni bilo videt da bi se ravno igral. Če bi bil klanec samo 1 km daljši bi ga pojedli in bi bil samo junak dneva. Da ne bo pomote, ja je v odlični formi in odpeljal je več kot odlično.Mislim da je o Jaiu govora.
Če čebula ne bi če imela bila bi bula... je tako? Poleg tega nisem vedel, da je pomembno, kdo najhitreje odpelje klanec in nepomembno, kdo prvi pride na cilj. Lepo, da vsak dan kaj novega izvem... Kako je lahko ekipa UAE pustila v beg veliko skupino v kateri je bil top 3 favorit in jim dopustila vmes ze 4 minute prednosti tudi ne vem, to se moram tudi izgleda še naučiti... sicer če, če, če... pa so skoraj zmagali etapo na koncu.Saj to nekako vemo kdo je lanski giro zmagal, samo ni bilo videt da bi se ravno igral. Če bi bil klanec samo 1 km daljši bi ga pojedli in bi bil samo junak dneva. Da ne bo pomote, ja je v odlični formi in odpeljal je več kot odlično.
Smanji doživljaj, samo debatiramo in nobenega problema ni, če ne mislimo vsi enako. Samo pravim, da je bil daleč od tega da bi se poigraval z elito.Če čebula ne bi če imela bila bi bula... je tako? Poleg tega nisem vedel, da je pomembno, kdo najhitreje odpelje klanec in nepomembno, kdo prvi pride na cilj. Lepo, da vsak dan kaj novega izvem... Kako je lahko ekipa UAE pustila v beg veliko skupino v kateri je bil top 3 favorit in jim dopustila vmes ze 4 minute prednosti tudi ne vem, to se moram tudi izgleda še naučiti... sicer če, če, če... pa so skoraj zmagali etapo na koncu.
Eno sivo celico rabiš, da ugotoviš, kateremu idiotu je bil moj zapis namenjen... crni kitić je sicer ostal modro tiho, zabolelo ga je, odgovora pa ni imel... si se pa ti vžgal za brezveze.Smanji doživljaj, samo debatiramo in nobenega problema ni, če ne mislimo vsi enako. Samo pravim, da je bil daleč od tega da bi se poigraval z elito.