Ali je dobro ali slabo za odpad Krujiswika?
Bi bil dober pomočnik na Touru ali bi imel tudi svoje ideje?
Meni sta pa Hvastja in Kovšca nekaj redkega na RTV SLO ki je prebavljivo... oz. celo zelo dobra sta.Jaz vem, da bo vsak dan prižgan eurosport, pa rogla zmaga ali ne. Po enih insiderskih informacijah (ki dejansko niso blefiranje pred tourom) je bil padec daleč od nedolžnega...
To vemo že en čas.Jaz vem, da bo vsak dan prižgan eurosport, pa rogla zmaga ali ne. Po enih insiderskih informacijah (ki dejansko niso blefiranje pred tourom) je bil padec daleč od nedolžnega...
Meni sta pa Hvastja in Kovšca nekaj redkega na RTV SLO ki je prebavljivo... oz. celo zelo dobra sta.
sta res super.Meni sta pa Hvastja in Kovšca nekaj redkega na RTV SLO ki je prebavljivo... oz. celo zelo dobra sta.
Pišem tebi zgolj zato ker si zadnji s takšno napako: ni Rogljič ampak je Roglič. Malo več spoštovanja do trenutne številke 1 v kolesarstvu, ki je poleg vsega še Slovenec, ne bi škodilo....Pogledal dokumentarec o Rogljiču včeraj na RTV SLO. Kapo dol Čermelju in RTV. Zadeva zelo na nivoju. Zgleda da je ekipa za kolesarstvo na RTV ena kakovostnejših v tej bedni hiši.