Vodilni so imeli zadnje kilometre 20" sekund prednosti pred zasledovalci in so pač taktizirali oz. se šparali za finalni šprint. Mohorič ni imel druge možnosti, kot da piči ful gas mimo njih, ker ni imel več nog za šprint.
Pač nerazumeš kolesarstva....
Oni so mel pripravo na šprint. Tist ki prezgodaj začne šprint je vedno v slabšem položaju, ko je Moho pičil mimo, ni blo več časa za taktiko.Nisem gledal dirke, sem samo Gornji posnetek zadnje minute.
Kako si naj razlagam poglede nazaj, vožnjo cikcak, pavze.l med.l pedaliranjem dokler ni Mohorič pred njimi. Ko je pred njimi, pa vsi dvignejo riti, nos dajo na balanco,balanco primejo kot bila za roge....in ga pustijo zadaj. Poglej na začetku gornjega posnetka koliko je za njimi. Nekaj 100m, oni pa ga v zadnjem.km spustijo na prvo mesto in potem konca.kot zadnji spet.
Ne ne, Hanziju sem pisal... Klko vidim je dobil dovolj točno razlago.Če meni odgovarjaš sem pisal resno, nič sarkastično, tako kot se je zgodilo.
Jumbo-Visma razkrila neverjetne podatke o Rogličevi vožnji na kronometru
Jumbo-Visma se je odločila, da razkrije nekaj podatkov o Rogličevi vožnji na odločilnem kronometru Dirke po Franciji. Ti naravnost šokirajo...www.zurnal24.si
Nisem prepričan, če je bilo tole že objavljeno, ampak vseeno - glede na napisano sploh ni peljal slabo.
Konec sezone za Pogačarja je nenavadno. Al se sam meni to zdi? V nedeljo tretji, danes nujno rabi počitek? Če bi se bali, da pregori, bi že prej kaj omenjali.
Konec sezone za Pogačarja je nenavadno. Al se sam meni to zdi? V nedeljo tretji, danes nujno rabi počitek? Če bi se bali, da pregori, bi že prej kaj omenjali.