"Dirke nisem gledal od nedeljske etape s ciljem na Grand Colombier (zmaga Tadeja Pogačarja, op. a.)," je zapisal upokojeni francoski kolesar. "Preprosto ne morem več. Nekatere stvari so popolnoma očitne. Težko razumem, kako se lahko 75-kilogramski tekmovalec vzpenja s takšno vratolomno hitrostjo in to vzdržuje. Videli smo nemogoče stvari. Mislim, da je šlo vse skupaj še korak dlje. Morda nismo priča samo kemičnemu, ampak tudi mehanskemu dopingu," je dodal Heulot. Negativni vzorci nenehnih dopinških testiranj, še poudarja Francoz, niso nobeno dokazilo. "Vedno poudarjam, da Armstrong, Valverde, Basso in številni drugi med dirko nikoli niso bili pozitivni, toda... Jaz poslušam, gledam in dojemam."
Nekdanja rumena majica o zmagi Pogačarja: "Na bruhanje mi gre"
"Dirke po Franciji ne gledam več, ker se mi gabi," je zapisal nekdanji nosilec rumene majice na najprestižnejši kolesarski dirki na svetu.www.zurnal24.si
s kolesom, vodo in opremo skupajPrebral.....Res je 75 kg kolesar se niti slučajno ne more tako hitro in toliko časa peljat v klanec s tako hitrojstjo....
AMPAK...
Pogačar ima uradno 66 kg, Rogljič 65, Quntana 59, Carapaz 62, Lopez 59, Uran 62,....
Torej gospod, ki kritizira kolesarje hribolazce pozablja, da je 75 kg vsaj za 15% preveč...Kolesar s 75 kg niti slučajno ne more biti v vrhu med hribolazci.
Tu se vidi kaki poden ste.je čakal na navodila iz ekipe
morda kaj veš zakaj se je dalo v repko brajkoviča?Dons je tiskovka...... Mene že spet dajejo mravljinci.
To ni razlog, bi povedal, pa bom direkt izdal. Je pa mat povedala v šol (Prešernovi).Nimam pojma. Vem sam, zakaj Mohota ne bo, baje ni čist ok po tistih padcih na Touru.